Most Popular Chinese food in Lummen, Limburg Province, Belgium

July 21, 2020 Randal Brittian

Find out what Chinese restaurants to try in Lummen. Lummen is a municipality located in the Belgian province of Limburg near Hasselt. On January 1, 2006, Lummen had a total population of 13,691. The total area is 53.38 km² which gives a population density of 256 inhabitants per km².
Things to do in Lummen

1. Long River

Ringlaan 39, Lummen 3560 Belgium Chinese Lunch, Dinner Reservations +32 13 53 24 81

Reviewed By LalaenPat

Afgelopen zaterdag zijn we met 10 personen gaan lunchen voor een speciale verjaardag. Onze vriendin werd immers 50 jaar.Zij had zelf de menu uitgekozen en deze werd voor alle gasten hetzelfde aangeboden. We konden kiezen tussen verschillende soepen.Het onthaal was bijzonder vriendelijk door de eigenares. Ze spreekt niet zo heel vlot Nederlands en dat zorgde soms voor heel grappige situaties...De aperitief van het huis wad litchi likeur en was gewoon lekker.De soep kwam weliswaar veel te snel maar was wel heel lekker. Een warm tussengerecht bestond uit twee mini loempia's en een "krab"schaar en was niet heel bijzonder, gewoon lekker.Maar de grote schotels met de verschillende hoofdgerechten waren heel erg lekker. Ondanks het feit dat deze gerechten op één grote schotel lagen, hadden ze allen hun eigen aparte smaak. En die was heeel erg goed ! En ruim voldoende.Nadien konden we nog kiezen uit een koffie of dessert.We hebben hier op uitnodiging graag en lekker geluncht.Laat je niet afschrikken door het uiterlijk van de zaak. Het heeft eeb opfrisbeurt nodig. Ook binnenin is alles zeer proper en netjes maar is een opfris beurt welkom.

Best Dutch food near Lummen, Limburg Province, Belgium

2. Tasty wok

Steenweg 54, Herk-de-Stad 3540 Belgium Chinese +32 13 66 63 11 http://www.tastywok.be

Chinees take away

Top 10 Belgian food in Lummen, Limburg Province, Belgium

3. Nieuw China Corner

Hofstraat 9, Herk-de-Stad 3540 Belgium Chinese Reservations +32 13 55 43 21
Nieuw China Corner

Reviewed By koenhilven

verschillende restaurants geprobeerd in de buurt, maar hier bij Nieuwe China Corner kom je toch het beste aan je trekken! Altijd lekker, vriendelijk personeel en niet te duur... Aanrader!!

Where to eat Seafood food in Lummen: The Best Restaurants and Bars

TAGS

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.