5 hotels in Knezevi Vinogradi: Best hotel deals for 2023

December 8, 2022 Marlin Saiz

Discover the best hotels in Knezevi Vinogradi, Osijek-Baranja County, Slavonia including Guest House Jurini Dvori, B&B Ante Ursic, Stara Baranja, Piros Cizma Guest House, Rooms With a Parking Space Knezevi Vinogradi, Baranja - 15024.

1. Guest House Jurini Dvori

Svetozara Miletica 14, Knezevi Vinogradi 31309 Croatia
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 7 reviews

Guest House Jurini Dvori

Amazing place

Reviewed By patriziasR5126SG

The hospitality of the owners is amazing. Breakfast is something special, everything homemade, warm, delicius. Rooms very clean and couzy. Jurini Dvori accomodation is real experince of Baranja . Highly recomended.

2. B&B Ante Ursic

Zlatna Greda 18, Knezevi Vinogradi 31309 Croatia
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 2 reviews

B&B Ante Ursic

An unforgettable experience with unforgettable hosts!

Reviewed By Vedran1712

An unforgettable experience with unforgettable hosts! Ana, Ankica and Ante hosts you can only wish for! Also location and nature are stunning, with variety of animals to observe and enjoy! I highly recommend a visit!

3. Stara Baranja

Glavna 101, Knezevi Vinogradi 31309 Croatia
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 1 reviews

Stara Baranja

Jesenska bajka u "Staroj baranji"

Reviewed By Denis G

Odavno sam planirala posjetiti istočni dio lijepe naše i to sam učinila sa obitelji za vikend 9.-11.10. Na osnovi pročitanih recenzija, odlučili smo se za smještaj u "Staroj baranji" Kneževi vinogradi i nismo požalili. Domaćini Vojislav i Zorica Šobić su nam dočarali svo gostoprimstvo ovog predivnog, pitomog kraja a ipak na jedan nenametljiv naćin. Smještaj je bio u novijoj kući dok smo doručak imali u staroj autohtonoj panonskoj kući gdje smo vidjeli i karakterističan ukopan podrum kojeg u Baranji nazivaju gat. Mogli smo se i uvjeriti da naša vrijedna domaćica radi zimnicu koju smo imali mogućnost i degustirati na doručku. Doručak je bio pravi baranjski što znači da je uključivao sve poznate suhomesnte proizvode uz odličan svježi sir i druge delicije. Na njihovoj web stranici stoji jedna stara rimska poslovica - “Da bi upoznali jedan narod i njegov kraj sjedni za njegov stol, probaj njegovu hranu i pij njegovo vino. Onda ćeš spoznati kakav je to kraj i kakvi su to ljudi.” Sa punim želucem je sve lakše pa i upoznavanje okoline. Tako smo posjetili Erdut, Aljmaš, Vukovar, Batinu, Karanac, Osijek, Đakovo. U kratko vrijeme smo se podružili sa 4 rijeke, manji Bosut, nešto veća Vuka i zatim Dunav u svoj svojoj silini i lijepa Drava na povratku kroz Osijek. O vinogradima Baranje bi se mogle ispričati priče. Ovaj put smo se ograničili na posjetu vinogradima i podrumima Belje. Vina su odlična i dobro prate jela. Imali smo sreće sa vremenom tako da nas je cijelo vrijeme pratilo sunce što je još više istaknulo ljepotu ovih krajeva. Što reći na kraju osim da bi svaki Hrvat trebao posjetiti ovaj predivan kraj a boravak u Staroj Baranji kod supružnika Šobić toplo preporučujem.

4. Piros Cizma Guest House

Marshala Tita 101, Knezevi Vinogradi 31309 Croatia
Excellent
43%
Good
29%
Satisfactory
14%
Poor
0%
Terrible
14%
Overall Ratings

4 based on 7 reviews

Piros Cizma Guest House

TERRIBLE

Reviewed By Igor M

The restaurant is one of the worst restaurants I have ever been to. I believe that pigs would not deserve food that was offered to us. I believe that every single place with street food in any remote undeveloped region at the end of the world has better food. Not recommended! Avoid this place!

5. Rooms With a Parking Space Knezevi Vinogradi, Baranja - 15024

Knezevi Vinogradi 31309 Croatia
Rooms With a Parking Space Knezevi Vinogradi, Baranja - 15024

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.