5 Top-Rated Villas in Suriname

May 4, 2023 Emerita Lamoureux

Discover the best Villas in Suriname including Plantage Visserszorg, Martinus Apartments, Max Garden and Pool, Kekemba Resort Paramaribo, Les Mathurin Appartementen.
Restaurants in Suriname

1. Plantage Visserszorg

Zuster Jensenweg 8 Visserszorg, Meerzorg Suriname
Excellent
50%
Good
50%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 2 reviews

Plantage Visserszorg

Duurzaam overnachten in Commewijne

Reviewed By Linda N

Op aanraden van onze fiersverhuurder hebben we 1 nacht gelogeerd in Visserszorg. We wisten niet wat te verwachten, en waren aangenaam verrast door de opzet van deze plantage : fruitbomen, een zwembad, mooie houten huisjes voorzien van kitchenette, koelkast, douche en wc -omgeven door gaas om ongedierte tegen te gaan- en een heerlijk ontbijt. Doordat je in moerasgebied zit is de aanwezigheid van beestjes echter niet te vermijden. We hebben de accomodatie op basis van logies en ontbijt geboekt, dus moesten ons diner zelf verzorgen. Deze hebben we gehaald op Marienburg ( op de fiets binnen 15 minuten bereikbaar ). René en Natascha doen hun uiterste best om het je als gast naar de zin te maken, ook als je op het laatste moment om wat versiering voor je jarige partner vraagt. Chapeau!!

2. Martinus Apartments

Amathietstraat 44, Paramaribo Suriname
Excellent
0%
Good
50%
Satisfactory
0%
Poor
50%
Terrible
0%
Overall Ratings

3 based on 2 reviews

Martinus Apartments

Hotel schiet te kort

Reviewed By su0229

Hotel Martinus beschikt over erg vriendelijk personeel. Veel vrolijkheid en vriendelijkheid. Maar op alle andere vlakken schiiet Martinus te kort. De trap naar de eerste verdieping is erg gevaarlijk vanwege de ongelijke treden. Hoe hoger je komt, hoe hoger de treden. Met koffer leverde dat mij een struikelpartij op. Vervolgens kwam ik op de kamer aan en daar rook het verschrikkelijk naar zweetsokken. Ook andere reizigers klaagden over de onaangename lucht. De kamers zijn groot omdat het appartementen zijn. Helaas blijkt de keuken niet erg proper en de indeling van de badkamer is niet logisch. Het toilet staat naast de douche. De wastafel is dan weer ergens anders in de kamer. Het bed is voldoende. Er is ook een zwembad. Behalve hotelgasten mogen ook buurtbewoners tegen betaling gebruik maken van het zwembad. Er hangt een hele lijst restricties bij het zwembad, maar helaas houdt niemand zich daaraan. Verwacht niet dat er door iemand van Martinus wordt ingegrepen. Ik was dan ook snel klaar met zwemmen. Het ontbijt is voldoende. Martinus ligt ongunstig t.o.v. het centrum van Paramaribo. Als het hotel de kwaliteit zou hebben van de vrolijkheid en vriendelijkheid van het personeel, dan zouden de 5-sterren zo uitgedeeld zijn. Maar dat is niet zo.

3. Max Garden and Pool

Wijngaardestraat 8, Paramaribo Suriname
Max Garden and Pool

4. Kekemba Resort Paramaribo

Mangolaan 118 Cultuurtuin, Paramaribo Suriname
Excellent
81%
Good
17%
Satisfactory
1%
Poor
1%
Terrible
1%
Overall Ratings

4.5 based on 154 reviews

Kekemba Resort Paramaribo

Kekemba Resort Paramaribo has, compared to other apartments in Suriname, a unique atmosphere. The open space and lots of green (we are situated at the only park of Paramaribo) provides a peaceful environment.

Great place in quiet environment

Reviewed By Gerard d

Comfortable house with spacious living room, separate bedroom and toilet/shower. Swimming pool and hot tub available, as well as a parking place. The resort is in a quiet area with behind it a forest with monkeys and sloths.

5. Les Mathurin Appartementen

Tourtonnelaan 190, Paramaribo Suriname
Excellent
71%
Good
29%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 14 reviews

Les  Mathurin Appartementen

Simply great. I wish I was still there.

Reviewed By Nieske_zld

Very modern and spacious apartments. The owner/host is incredible. We felt like home on the first day. On request they arranged transfers to and from the airport. Mr. Mathurin took great care of us and made us feel welcome and safe. It was like visiting a dear friend. The city is about a 15 minute walk from the apartment. And convenience shops are just across the street. When we go back to Suriname we will definitely stay here again. Thank you for a great time !

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.