Varmland County Specialty lodgings | Places to Stay in Varmland County

April 29, 2023 Etsuko Causey

Discover the best Specialty lodgings in Varmland County including Larstomta Bed & Breakfast, Segerstadsby Gardshotell AB, Broby Gastgivaregard Annexet, Det Gule Hus, Tva Ekar Gard, Wardshuset Klaralvdalen, Gamla Affaren.
Things to do in Varmland County

1. Larstomta Bed & Breakfast

Harvagen, 1- Gunnarskog Stommen, Arvika 670 35 Sweden
Excellent
25%
Good
25%
Satisfactory
50%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4 based on 4 reviews

Larstomta Bed & Breakfast

Speciellt ställe ute i ingenstans

Reviewed By Enemalm

Vi hamnade här en natt i juli. Det är ett stort vitt hus i ett gammalt samhälle där övervåningen är vandrarhem. Rummen var rymliga och vackert inredda. Stora, sköna sängar! Det stora gemensamma utrymmet var fyllt av gamla, tunga möbler som jag tror var till salu. I övrigt var huset lite sorgligt att se, eftersom det tycks ha renoverats sönder helt okänsligt av någon på 70-talet. Det var plastgolv i den gamla trappan, fult målade väggar och riktigt trist pentry och gemensamt badrum. Frukosten var trevlig med bröd, pålägg och mjölk och flingor. Det enda var, att den bara serverades under en timme, vilket inte gjorde oss något, men kanske lite tråkigt för den som ville sova ut under semestern. Egentligen ett rätt ok ställe, men priset var för högt för det man betalade, med rum utan toalett och dusch, och slitet hus.

2. Segerstadsby Gardshotell AB

Segerstadsby 311, Segerstad 664 94 Sweden
Segerstadsby Gardshotell AB

3. Broby Gastgivaregard Annexet

Langgatan 25, Sunne 686 30 Sweden
Broby Gastgivaregard Annexet

4. Det Gule Hus

Granvagen 3A + 3B, Stollet 680 51 Sweden
Det Gule Hus

5. Tva Ekar Gard

Prastbol 20, Rada 683 93 Sweden
Tva Ekar Gard

6. Wardshuset Klaralvdalen

Nackavagen 22, Slattne 68060 Sweden
Excellent
0%
Good
100%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4 based on 1 reviews

Trevligt värdshus i lugn avkrok

Reviewed By Anders B

Resan i Värmland blev äntligen av och vi hamnade i Sysslebäck. wärdshuset Klarälvsdalen drivs av ett par från ( tror jag) Holland och de är hur trevliga som helst. Själva värdshuset är lite anonymt; en skylt på huset vore en bra idé. Som det är nu hittade vi parkeringen men förstod inte var hotellet var! Bodde i uppgraderade rum 1och hade det hur bra som helst. Tyst, stort och trevligt rum. Frukosten helt okej också. Rekommenderas för improviserade resande.

7. Gamla Affaren

Gettjarn 67, Sunne 686 93 Sweden
Excellent
0%
Good
0%
Satisfactory
100%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

3 based on 1 reviews

Bekvämt med annorlunda stuk

Reviewed By Black_Father

Annorlunda boende i en gammal affär. Vi fick en hel lägenhet med 5 sängar i ett rum (1 dubbelsäng, 1 enkelsäng och 1 våningssäng), fullt utrustat kök och toa med dusch. Sängarna bekväma och lagom hårda. Frukosten fanns inställd i köket så det var bara att ta för sig när man önskade. Vid behov av allergianpassning kan det vara bra att ange detta vid bokning. Det finns viss utvecklingspotential men värdparet var mycket serviceinriktade och mycket måna om att vi skulle trivas.

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.