Top 6 hotels in Sint-Oedenrode, The Netherlands

October 29, 2022 Christa Meece

Discover the best hotels in Sint-Oedenrode, North Brabant Province including Bed&Breakfast Ons Oda, Bed & Breakfast de Bimdhoeve, Rooi Bij de Knoptoren B&B, De Weije Wereld, Beeken Ekker, B&B 't Nagtegaeltje.
Restaurants in Sint-Oedenrode

1. Bed&Breakfast Ons Oda

22 Emmausstraat, 5492 BK Sint-Oedenrode The Netherlands
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 2 reviews

Bed&Breakfast Ons Oda

zo gastvrij en heerlijk verblijf gehad

Reviewed By jan d

Wat zijn wij gastvij ontvangen door Marion en Berry. we kwamen in de middag met de fiets aan en we konden meteen in de mooie tuin zitten en kregen een lekker zelf gebrouwen biertje. We hadden de beschikking over de gehele bovenverdieping. De slaapkamer heeft een heerlijk bed en er is airo op de kamer. We hebben heerlijk geslapen. De volgende ochtend kregen we een uitgebreid lekker ontbijt met o.a. vers fruit, brabants worstenbroodje. Echt een verwennerij. Lokatie is ook in het centrum van pittoreske st. Oedenrode. zeker voor herhaling waard

2. Bed & Breakfast de Bimdhoeve

Ollandseweg 165, 5491 XB Sint-Oedenrode The Netherlands
Excellent
0%
Good
50%
Satisfactory
50%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

3.5 based on 2 reviews

Bed & Breakfast de Bimdhoeve

Stijlvolle hoeve voor een gezellig verblijf

Reviewed By JB_1978A

Een mooie Brabantse hoeve die stijlvol is verbouwd tot B&B. Het zijn geen kamers, maar meer appartementen (die op de begane grond tenminste), met een woonkamer/keuken, slaapkamer en badkamer. Alles is goed geisoleerd en de vloerverwarming werkt prima om het goed warm te houden.Dit is zeker een plek om meerdere dagen te verblijven en de omgeving te verkennen. Parkeren is mogelijk op het terrein en de WiFi is prima. De gastvrouw- en heer zijn Brabants gezellig en serveren een prima ontbijt. Ik was helemaal enthousiast over alles, alleen 1 punt afgetrokken voor de bedden. Matras lag niet geweldig en heeft een soort plastic hoes.

3. Rooi Bij de Knoptoren B&B

Eerschotsestraat 42, 5491 AD Sint-Oedenrode The Netherlands
Rooi Bij de Knoptoren B&B

4. De Weije Wereld

Ollandseweg 167, 5491 XB Sint-Oedenrode The Netherlands
De Weije Wereld

5. Beeken Ekker

Liempdseweg 15, 5492 SM Sint-Oedenrode The Netherlands
Beeken Ekker

6. B&B 't Nagtegaeltje

Vresselseweg 28, 5491 PD Sint-Oedenrode The Netherlands
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 3 reviews

Fantastisch!

Reviewed By Joanazinha

De B&B is prachtig gelegen en wordt gerund door heel hartelijke mensen. De ontvangst was super vriendelijk en de kamer zag er picobello uit. We hadden een klein eigen zitje buiten en indien gewenst mochten we van het zwembad gebruik maken. We hadden een kingsize bed in een ruime slaapkamer met een aparte douche /wastafel / wc die via de slaapkamer te bereiken was. Ontvangst met een flesje wijn (mocht geruild worden voor fris of bier). Heerlijk, prima ontbijt. Ruim voldoende met lekkere broodjes. Perfect! Hartelijk dank!

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.