Top 5 Things to do in Stadskanaal, The Netherlands

October 4, 2017 Toi Mattera

Stadskanaal (Dutch pronunciation: [ˌstɑtskaːˈnaːl] ( listen)) is a town and municipality with a population of 32,715 in the province of Groningen in the northeast of the Netherlands. It was named after the canal Stadskanaal.
Restaurants in Stadskanaal

1. Theater Geert Teis

Geert Teisplein 2, 9501 VL Stadskanaal, The Netherlands +31 599 631 777
Excellent
57%
Good
43%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 16 reviews

Theater Geert Teis

Reviewed By Solodam J - Amsterdam, The Netherlands

The theatre is just next to our hotel so it's easy to go there and late in the night didn't have any problem with the transportation. It's modern beautiful building. We were there for performance of "Big Bang"

2. Museumspoorlijn STAR Stadskanaal-Veendam

Stationsstraat 3, 9503 AD Stadskanaal, The Netherlands +31 599 651 890
Excellent
56%
Good
22%
Satisfactory
22%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 9 reviews

Museumspoorlijn STAR Stadskanaal-Veendam

Reviewed By Frits B

Nice railway museum. Good experience o have a ride from Stadskanaal to Veendam vv see the itinerary!

3. Stichting Stadskanaal Rail Museumspoorlijn

Stationsstraat 3, 9503 AD Stadskanaal, The Netherlands
Excellent
60%
Good
40%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 5 reviews

Stichting Stadskanaal Rail Museumspoorlijn

Reviewed By Gerard K - Groningen, The Netherlands

Met een originele stoomlocomotief reis je van Stadskanaal naar Veendam. Er is overigens ook een dienstregeling naar Musselkanaal. De trein rijdt drie maal per dag op speciale rijdagen die staan vermeld op de website. Als je aankomt koop je je ouderwetse kaartje bij het mooie gerestaureerde stationsgebouw van Stadskanaal. De trein staat dan al klaar. Het ritje naar Veendam duurt zo'n 35 minuten. Onderweg kan je een versnapering in de trein krijgen. Op de stations is overigens ook een horecavoorziening met soep en broodjes. Je kunt een enkele reis open voor €7,- of retour voor €10,-. De wachttijd om terug te gaan is ongeveer 40 minuten. Genoeg om wat te eten bijvoorbeeld. In Stadskanaal is nog een klein museumpje waar je rond kan kijken. Ik zou dit uitje van harte aanbevelen.

4. Sabai Tua Thai Massage

Handelsstraat 4, 9501 ET Stadskanaal, The Netherlands +31 6 28814239
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 2 reviews

Sabai Tua Thai Massage

At our massage practice you can enjoy a traditional Thai Watpo massage, Thai oil- and soapmassage, herbalstamp massage and Thai footreflex massage. All our masseuses have accomplished one or more degrees at the Watpo Thai Traditional Massage School in Bangkok. They have broad experiences with the massagetechniques. They will give you a relaxing and rejuvenating massage.

5. Pagedal Adventure Park

Hoveniersweg 1, 9502 BW Stadskanaal, The Netherlands +31 599 611 000
Excellent
0%
Good
50%
Satisfactory
0%
Poor
50%
Terrible
0%
Overall Ratings

3 based on 2 reviews

Pagedal Adventure Park is de activiteitenlocatie op de grens van Groningen en Drenthe in Stadskanaal. Wij bieden de volgende activiteiten: - Outdoor lasergame - Archery hit - Bubble voetbal - Survival - Kratklimmen - Boogschieten - Buksschieten - Tokkelen

Reviewed By rdalebout

Een korte 3-daagse trip in (Zuid) Oost-Groningen gehad en het slecht bewegwijzerde Pagedal als uitvalsbasis gekozen. De prijs was met 290 euro in de Herfstvakantie redelijk, maar eerlijk gezegd schrokken we wel van de entourage van het park. Hoewel de ontvangst uiterst vriendelijk en correct verliep, zagen we aansluitend veel lege bungalows - die aan buitenkant overigens goed onderhouden zijn - , een karakterloos centraal centrum en een kaal aangekleed park, deels gevuld met gastarbeiders. Hoewel het park er al "eeuwen" staat, komt het nog steeds over als een groot aantal huisjes op een weiland. De huisjes zelf zijn individueel ingericht en wij hadden de pech dat we terecht kwamen in een in zeer slechte staat verkerende en smerige "luxe" bungalow. Na beklag bij de receptie de boel weer ingepakt en vertrokken naar een bungalow XL. Naar eigen zeggen geschikt voor 8 personen waarvan 6 moeten liggen in stapelbedden en 2 op een boxspring, allen gelegen op de bovenverdieping in sfeerloze slaapkamers zonder bedlampjes. Er is geen badkamer en/of WC op deze etage overigens.
De woonkamer is relatief ruim en recentelijk gerenoveerd. Over sfeer valt te twisten maar het ziet er op het oog prima uit. De beide 3 persoons leren banken zijn echter keihard en zitten voor geen meter. De keuken is goed ingericht en heeft een gaspit, magnetron (geen combi), vaatwasser, waterkoker en en een old skool filterkoffiezetter. De badkamer / WC is modern met een prima warme douche met krachtige straal. De donkergrijze plavuizen (vloerverwarming) ziet er trendy uit. Voor de deur hadden wij een speeltuintje voor de kinderen. Handig! We hebben redelijk wat bungalowparken bezocht maar dit park was een once in a lifetime experience in de zin dat we hier op zeker niet meer terug komen. Het vriendelijke personeel en de correcte / adequate afhandeling van onze klachten, de omgeving rondom het park en de relatief aantrekkelijke prijsstelling ten spijt.

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.