Top 5 hotels in Gyulakeszi, Hungary

November 17, 2022 Margarita Chappel

Discover the best hotels in Gyulakeszi, Veszprem County, Central Transdanubia including Judit Panzio, Villa Tolnay Vendeghaz, Bak Restaurant, Pension, Gyulavezer Lovasbirodalma, Bak Vendeglo fahazak.

1. Judit Panzio

Akacos utca 8, Gyulakeszi 8286 Hungary
Excellent
33%
Good
67%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 3 reviews

Judit Panzio

Tökéletes hely

Reviewed By KDori02

A Művészetek Völgye alatt voltunk ott. A hely gyönyörű volt, csendes és nyugodt. A szobánk tiszta volt és rendezett, az ott dolgozók pedig egytől egyig azért voltak, hogy te jól érezd magad. Az sem volt probléma, ha későn érkeztünk haza. Még biztos, hogy visszamegyünk!

2. Villa Tolnay Vendeghaz

Csobanc-Hegy 24, Gyulakeszi 8286 Hungary
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 13 reviews

Villa Tolnay Vendeghaz

Everyone needs a place to lay their weary head. For travelers visiting Gyulakeszi, Villa Tolnay Vendeghaz is an excellent choice for rest and rejuvenation. Well-known for its proximity to great attractions, Villa Tolnay Vendeghaz makes it easy to enjoy the best of Gyulakeszi. Guest rooms offer air conditioning, and Villa Tolnay Vendeghaz makes getting online easy as free wifi is available. You can also take advantage of some of the amenities offered by the guest house, including a coffee shop, outdoor furniture, and newspaper. As an added convenience, there is free parking available to guests. Looking to explore? Then look no further than Castle of Csobánc (0.5 mi), which is a popular Gyulakeszi attraction – and it is conveniently located within walking distance of the guest house. Villa Tolnay Vendeghaz is sure to make your visit to Gyulakeszi one worth remembering.

We love it!

Reviewed By Judit Z

We visited Villa Tolnay more times, and we'll definitely go back again. We love the location, the scenery, the silence, the homely and clean rooms. The owners/staff is really helpful and kind. The breakfast, the wines and the optional lunch/dinner are great too.

3. Bak Restaurant, Pension

Petőfi utca 4., Gyulakeszi 8286 Hungary
Excellent
0%
Good
100%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4 based on 1 reviews

Bak Restaurant, Pension

Verlängertes Wochenende im Herbst

Reviewed By hmjaut

Das Personal ist sehr freundlich, die Küche vom Restaurant sehr gut. Die Unterkunft sind Appartements aus Holz getäffelt mit bis vier Betten ohne TV, Vorraum und Badezimmer. Ideal im Sommer um in ca. 10 Km den Plattensee zu erreichen. Sehr ruhig und schöne Umgebung. Das Restaurant ist sehr geräumig.

4. Gyulavezer Lovasbirodalma

Csobanchegy 050/Hrsz. 4, Gyulakeszi 8286 Hungary
Excellent
0%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
50%
Terrible
50%
Overall Ratings

1.5 based on 2 reviews

Gyulavezer Lovasbirodalma

Borzalmas vendéglátás

Reviewed By peterpI2784BW

Nagyobb baráti társasággal bereltuk ki az egesz panziot. A jakuzzit nem tudtam kipróbálni, mert a tulajdonos önhatalmúlag lezárta azzal a kifogással hogy az első napunkon szennyezett lett a víz. Ezek szerint máskor nem szoktak benne vizet cserélni.. noha nem volt tudomásom róla, hogy 10óráig tart a reggeli, 10.05perckor már nem kaptam ételt, ellenben a tulajdonos hölgy arrogáns megjegyzéssel illetett és az arcomba nevetett. A szobák átvételekor hosszas monológban volt részem: a tulajdonos fájlalta hogy takarítania kell, így végül felszámításra került a kifizetett programora és a teljes panzio két napi bérésre busásnak mondható összegen felül plusz takarítási díj is. A panzio egyébként szép, a gyümölcsös liget és a lovarda festői. A szervezett programok rendben voltak, a lovas kocsis túra pazar. A tulajdonos úr kedves, a hölgy megmérgezte a kikapcsolódást. Vendégek miatti hozzáállás miatt nem ajánlom a panziót. Nem kellene úgy hozzáállni a fizető vendégekhez, mintha ingyen vendégségbe jönnének.

5. Bak Vendeglo fahazak

Petofi utca, Gyulakeszi 8286 Hungary
Bak Vendeglo fahazak

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.