Top 10 Villas in Veszprem County, Hungary

May 27, 2023 Kandra Bartel

Discover the best Villas in Veszprem County, Central Transdanubia including Villa Borostyan, Kenese-Volgye Villahotel, Zanka-Balaton, Royal Villa, Csernai Villa, HoMe - Vendeghaz, Haus Kristina, Balatoni Panorama Villa, Rozsa Villa, Fured Erdei Vendeghaz.
Things to do in Veszprem County

1. Villa Borostyan

13 Levendula Utca, Tihany 8237 Hungary
Villa Borostyan

2. Kenese-Volgye Villahotel

Gesztenyefa sor 1., Balatonkenese 8174 Hungary
Excellent
50%
Good
50%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 2 reviews

Kenese-Volgye Villahotel

Igazi kikapcsolódás

Reviewed By kathey85

Egy igazi gyöngyszem Balatonkenese és Balatonfűzfő közt.Minden villa kertjében saját pezsgőfürdő és grill van.3 kétszemélyes hálószoba, 2 tágas fürdőszoba, teljes konyha,nappali.klímatizált és a villa mellet 2 autó elfér egymás mögött.

3. Zanka-Balaton

Ifjusag U 35/c, Zanka 8251 Hungary
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 1 reviews

Zanka-Balaton

Lovely village and Strand.

Reviewed By paul s

Like a lot of the lake front at Balaton this Strand was clean, friendly and safe. Nice cafe’s and plenty of play areas for little un. We arrived early so plenty of parking space. The staff in the cafes were friendly and helpful, with a little English spoken.

4. Royal Villa

Szabo Lorinc utca 2., Balatonfured 8230 Hungary
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 1 reviews

Royal Villa

Kiváló!

Reviewed By _marton_csaszar

Ketten jöttünk párommal romantikus hétvégére és itt szálltunk meg. Tiszta szoba, új LCD és LED TV-k, tiszta fürdőszoba, Balatonra néző szobák erkéllyel. A szobák az emeleten vannak nagyon jó kilátást nyújtva. A felszolgálás és a reggeli nagyon jó volt, kedves illemtudó a pincér. A konyha pedig kiváló okleveles.

5. Csernai Villa

Mikes Kelemen utca 29 A., Balatonfured 8230 Hungary
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 2 reviews

Csernai Villa

Great for families

Reviewed By Szerendipity

We only stayed at this villa for a night this Summer as Balatonfüred was only a middle destination to a longer journey. The location is quite good, although you'd have to climb quite a hill to get home from Lake Balaton, it is manageable even with kids. The rooms are big enough and very comfortable and clean with bathroom and fridge. The balcony is a very big plus, with table and chairs so you can enjoy your breakfast or dinner outside. There is a kitchenette on the last floor equipped with all the basic things you would need to prepare a quick meal - plates, cups, cutlery, kitchen cloths are all provided. The stairs are not very child-friendly though. Parking spots are available in the yard where there are sunbeds for free use. When we come back to Balatonfüred for a longer stay, our first choice will definitely be Villa Csernai. Note: as we found out, they are available for booking even outside the Summer season and you can make reservations for only one night which is quite rare in this town.

6. HoMe - Vendeghaz

Fo utca 85., Ganna 8597 Hungary
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 1 reviews

HoMe - Vendeghaz

A legjobb falusi nyaralás

Reviewed By Passenger188359

Hihetetlen jól éreztük magunkat a HoMe vendégházban Gannán Tomiéknàl. Csak ajánlani tudom mindnekinek, aki pihenni szeretne csodás természeti környezetben, barátságos vendéglátóknàl. A kerti kemence nagyon menő!!! Na és a kutyusok!!

7. Haus Kristina

Szeruskert utca 22, Csopak 8229 Hungary
Excellent
0%
Good
100%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4 based on 2 reviews

Haus Kristina

Kellemes hely

Reviewed By budai-inyenc

Nagyon kedves a tulajdonos, és rendkívüli a tisztaság a szálláson. A hütő becsületkaszza alapon működik. Utbaigazítást kaptunk, illetve éttermi ajánlásokat is, amiben nem csalatkoztunk. Fejlesztendő: szobák mérete és a matrac minősége

8. Balatoni Panorama Villa

Batthyany utca 7., Balatonalmadi 8220 Hungary
Excellent
0%
Good
100%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4 based on 1 reviews

Balatoni Panorama Villa

Pazar panoráma

Reviewed By kuruczg2016

Hirtelen jött utazás során jutottunk el ide, spontán foglaltunk, ritka jó áron. A tulajdonosok kedvesek, segítőkészek, a panoráma valóban remek, klassz volt az ágyból rálátni a Balatonra :). Szuper teraszai vannak a villának (több is), a medence is jól jött az utazás után. A piciny szoba tiszta, a fürdőszoba is rendben lett volna, bár volt egy kis csatornaszag. A hely bababarát: a szobánkba kiságyat is beraktak, van etetőszék is. Legközelebb is szívesen visszamennénk.

9. Rozsa Villa

Vaszary Gabor utca 16, Balatonfured 8230 Hungary
Excellent
25%
Good
50%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
25%
Overall Ratings

3.5 based on 4 reviews

Rozsa Villa

It is not comfy

Reviewed By barbarapF7102XE

The owner is really unfriendly and not helpful. There is no parking area. The room is dirty and the towels also. In my opinion is quite expensive the whole place. The bed is really unconfortable. There are not enough furniture to pack out your staff.

10. Fured Erdei Vendeghaz

Petofi Sandor utca 13/a, Balatonfured 8230 Hungary
Excellent
33%
Good
0%
Satisfactory
33%
Poor
0%
Terrible
33%
Overall Ratings

3 based on 3 reviews

Fured Erdei Vendeghaz

Füredi erdei vendégház

Reviewed By BBBarbara01

Kritikán aluli, borzalmas vendéglátás! Az erkélyen nem lehet nyugodtan a munkások miatt kiülni sem, akik nyálcsorgatva nézik mind a felnőtt nőket, mind a gyerekeket, miközben beszólogatnak és fütyülnek hozzá! A munkálatok hajnalban kezdődnek, így a pihenésre esélye sincs az embernek, még ha az erkélyre sem megy ki akkor sem. A gondnok üvöltő tv mellett részegen alszik, akit lehetetlen felébreszteni, így max hangerőn lehet hallgatni a tv mûsort a szomszédból! Majd felkel, és a MI SEGÍTSÉGÜNKKEL (2nő) cserél ki egy égőt ami kiégett éppen.. mindezek után két leszbikus nő sikítozására lehet elaludni...SENKINEK SEM AJÁNLOM, MESSZIRŐL ELKERÜLENDŐ!!!!!!!

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.