Top 10 Turkish food in Bayburt, Bayburt Province, Turkey

March 17, 2020 Karren Gelb

Reviews on Turkish food in Bayburt, Bayburt Province, Turkey. Bayburt (Armenian: Baydbert) is a city in northeast Turkey lying on the Çoruh River and is the provincial capital of Bayburt Province.
Things to do in Bayburt

10. Maydanoz Restaurant

Zahit Mahallesi, No:30, Cumhuriyet Cd., No:26, Bayburt 69000 Turkey Pizza, Turkish, Diner [email protected] +90 458 222 68 78

At our establishment we offer variety of watery foods, pide, lahmacun, kebab, Bayburt Yaprak Doner, Pizza, Grilled Variety, Meatball and Baklava dessert varieties.

9. Aktas Pide Salonu

Turkistan Cad. Bayburt Merkez, Bayburt Turkey Turkish 2115398
Aktas Pide Salonu

Reviewed By Banu E

Tripadvisor ile keşfettiğimiz mekan teleferik manzarası ve lezzetli pideleri ile pişman olmayacağınız kalitede. Kıymalı yumurtalı pide hem tok tutuyor hem de çok leziz.

8. Imarettepe Sosyal Tesisleri

Tuzcuzade Mahallesi, Bayburt 69000 Turkey Steakhouse, Barbecue, Turkish [email protected] +90 458 400 69 61 http://www.imarettepe.com/

Reviewed By mmnnng

Bayburt merkezde şehre hakim konumda tepeden Bayburt ayaklarınızın altında . Yemekleri kaliteli personel Güleryüzlü ve nazik , sessiz sakin , kafa dinlemek için birebir mekan . Tavsiye ederim

7. Burak Pide Salonu

Velisaban Mh.Ozullu Cad. No:4 Bayburt Merkez, Bayburt Turkey Turkish 2116370

Reviewed By Tim_Bright

They cook traditional local pides in a wood burning oven in front of you. The food is fresh and excellent. Not many veggie options but you can get a cheese Pide with salad. They use an interesting aged blue cheese in the mix. Good location by the river.

6. Bayburt Lokantasi

Cumhuriyet Cad. No:31 Bayburt Merkez, Bayburt Turkey Turkish Breakfast 2113241
Bayburt Lokantasi

Reviewed By TubaKoseogluOkcu

This restaurant is a nice place given Bayburt standards. It's located in a beautiful old mansion. Different floors have different atmosphere: one floor more like a café, the other is more like a restaurant. The menu offers both local specialities and international cuisine. The taste of the meals is not the best though. The service is provided by non-professionals. The decoration is "comme-ci comme-ça". You would definitely not have your best dining experience in this place but it's by all means the best option you have in Bayburt.

5. Bayburt Pide Salonu

Semerciler Cad. No:4/B Bayburt Merkez, Bayburt Turkey Turkish 2115262
Bayburt Pide Salonu

Reviewed By hasanaliinan2001

Pide konusunda çok başarılı ancak şipariş esnasında söylemezseniz Bayburt pidesinin hamuru baya kalındır ve özelliği budur. Normalde bir buçuk yiyorsanız burada bir pide ile kesinlikle doyarsınız. Çok lezzetli ve ekonomiktir.

4. Zafer Lokantasi

Cumhuriyet Cad. No:15 Bayburt Merkez, Bayburt Turkey Turkish 2117335
Zafer Lokantasi

Reviewed By 945turgayp

If you want to have your dinner, you may be served a dish that has waited for sometime, still delicious though...

3. Aile KasabI 2

Gencosman Mahallesi Muteber Sokak, Bayburt 69000 Turkey Indian, Turkish [email protected] +90 534 396 73 43
Aile KasabI 2

Reviewed By hasanaliinan2001

Bayburt bölgesindeki yaylaların rakımı yüksek olduğundan hayvanların tükettikleri otların kalorisi ve besin değeri yüksektir. Ayrıca kimyasallarla teması mümkün değildir. Dolayısıyla bu hususlar yediğiniz etin lezzetine yansır, doğaldır, ucuzdur. Bir de aşçı maharetli ise (aile kasabı bu konuda en iyilerden biridir) sonuç mükemmeldir. Ben etin başkenti olan Afyon’luyum, ancak böyle güzel eti Afyon’da yiyemiyoruz maalesef. Herkese Bayburt’ta et yemesini şiddetle tavsiye ederim. Özellikle Haziran-Aralık döneminde kaçırmayın derim...

2. Eren Baba Pide Salonu

Cumhuriyet Cad. Saat Kule Meydani No:11 Bayburt Merkez, Bayburt Turkey Turkish 2115644

Reviewed By hasanaliinan2001

100 gr. kıyma yemek için 200 gr. hamur yemek benim gibi kilo fazlası olan biri için tercih edilemeyeceğinden pideye uzağım. Ancak eşim ve annem Bayburt’ta en iyi pidenin burada yapıldığını söylüyor ve tercih ediyorlar. Gerçi Bayburt’un pidesi meşhur ve hemen her yerde çok güzel ama Eren Babanın pide hamuru biraz daha ince ve işçilik mükemmel. Şiddetle tavsiye ederim.

1. Donerci Canbaba

Cumhuriyet Cad. No:25/A Bayburt Merkez, Bayburt Turkey Turkish 2116824
Donerci Canbaba

Reviewed By Rabia S

Döneri kesinlikle çok güzel. Sulu yemekler de var ama tadmadım. Etin lezzetinden dolayı etli yemekleri tavsiye edebilirim.They have delicious diner kebab. They also have some other meals. I haven't eat them but i guess the meals with meat could be goog because of their meats' taste.

Top 6 restaurants in Bayburt, Turkey

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.