The best available Villas to stay near Trabzon Province

May 8, 2023 Natalie Tallman

Discover the best Villas in Trabzon Province, Turkish Black Sea Coast including Birlik Yayla Kent, Akcatepe Dag Evleri, Cakiroglu Villa Kent, Royal Villa Hotel, Menekse Apart 2, Two Bedroom Villa with Private Garden at Cukurcayir District, Karabina Village Houses, Uzungol Dagevi Apart, Guven Suite House.
Restaurants in Trabzon Province

1. Birlik Yayla Kent

Hanırmak-Sultanmurat Yaylası Caykara, Caykara 61940 Turkey
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 1 reviews

Birlik Yayla Kent

Muhakkak görün derim

Reviewed By meltemayber

Karadeniz gezimizde Sultan Murat Yaylasına giderken Çaykara yolundan değil de Uzungöl den dönerken farklı bir sapaktan girmemiz neticesinde uzun ve meşakkatli bir yolun sonunda karşımıza cennet gibi çıktı.Bence sultan Murat yaylasından daha güzel.Daha güzel fotoğraflar çekebiliyorsunuz.Resmen bulutların üzerinde.Çok keyif aldık tur şirketleri hep sultan Murat yaylasına götürdüğü için burası daha az kalabalık ama daha yeni yayla yaşantısı başladığı için yemek yiyeceğimiz çok bir yer bulamadık ama muhakkak görün derim

2. Akcatepe Dag Evleri

Helvaci Koyu Helvaci Mah. No. 24, Akcaabat 61300 Turkey
Excellent
0%
Good
60%
Satisfactory
0%
Poor
20%
Terrible
20%
Overall Ratings

3 based on 5 reviews

Akcatepe Dag Evleri

Rezalet

Reviewed By 918cansub

2 gün kaldık sadece. O da mecburen parasını verdiğimiz için. O kadar pisti ki odaları. Yatak odasında 3 tane örümcek vardı öyle düşünün. Bir de temizlik hep yapılıyor deniliyor. Ayrıca banyo su içindeydi. Duşun yarısında su kesildi. Sıcak su dahi yok. Güya villa tipi. Çalışanların oranın müdürünün hatta iletişimi sıfır. Kibarca iletişim kurmaya çalıştık. Acaba temizlik yapar mısınız örümcek duruyor dememize rağmen terslendik. Ayrıca sıcak su gelmiyor acaba bakabilir misiniz dediğimizde de iki aydır burada kalanlar olmadı şimdi mi oldu ya sizde diyor. Suçlandık bir de. O kadar para verecekseniz burada kalmayın. Pansiyon bile daha iyi burdan. Asla gitmeyin. Boşa para.

3. Cakiroglu Villa Kent

Uzungol Mah. Inonu Cad. No: 3/A, Caykara 61940 Turkey
Excellent
0%
Good
100%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4 based on 1 reviews

Cakiroglu Villa Kent

Cakıroglu Villa Kent, which is the subject of postcards and serving on the edge of Uzungol; offers guests a peaceful atmosphere in which they can get away from the stress of the city and are surrounded by nature. Bungalow style with 6 rooms, serving all the guests in all rooms of the facility; LCD TV, satellite TV, balcony, bathroom, shower and wireless internet access. In Uzungol, one of the paradise corners of Trabzon, you can explore with jeep-safari tours which are done day-to-day, and you can perform heliski sport which can be done in limited areas of the world.

Nice and calm place

Reviewed By sadTabriz

Very nice small two room cabins with small kitchen. The bunk bed was interesting for my kids. It was clean. The staff were very nice and friendly. It didn't have a view over uzungöl lake, but its location was calm. We enjoyed our stay over there.

4. Royal Villa Hotel

Güzelyalı Mahallesi Yeşiltepe Küme Evleri No:53a/a, Trabzon 61900 Turkey
Royal Villa Hotel

5. Menekse Apart 2

Pelitli Yesilkoy Mahallesi Sokak No.4, Trabzon 61010 Turkey
Menekse Apart 2

6. Two Bedroom Villa with Private Garden at Cukurcayir District

Balaban Sokak, Trabzon 61100 Turkey
Two Bedroom Villa with Private Garden at Cukurcayir District

7. Karabina Village Houses

Fatih Sultan Mahallesi, Fatih Sultn Cami Kume Evleri, Trabzon 61061 Turkey
Karabina Village Houses

8. Uzungol Dagevi Apart

Asagi Mahalle 1b, Demirkapi 61940 Turkey
Uzungol Dagevi Apart

9. Guven Suite House

Pelitli Mah. Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Akcay Sokak No: 4 Ortahisar, Trabzon 61010 Turkey
Guven Suite House

Distance to some points of our daily rental apartment; Airport 700 m City center 3 km Forum Trabzon and cevahir Trabzon 2 km University, University 5 km The apartment is just 25 meters from the public transport stop. There is no additional charge. Electricity and natural gas prices are included in the price. Some features of our daily rental apartment in Trabzond; Air conditioning, slant doors, balcony, dishwasher, hob, satellite, internet, kettle, iron, hair dryer, refrigerator, washing machine, kitchenware, parking, LCD TV, heating NOTE: IDENTITY NOTICE

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.