The best available hotels & places to stay near Odemis

November 29, 2022 Sachiko Swiger

Discover the best hotels in Odemis, Izmir Province, Turkish Aegean Coast including Birgi Hotel Saliha hanim Tas Konak, Yeni Gelin Evi, Birgi Cinaralti Pension, Birgi Ata Konagi, Birgi Doktorun Yeri Pansiyon, Guven Hotel.
Restaurants in Odemis

1. Birgi Hotel Saliha hanim Tas Konak

Birgi Mahallesi, Dervisaga Sokak, No:1, Odemis 35755 Turkey
Excellent
69%
Good
18%
Satisfactory
8%
Poor
3%
Terrible
2%
Overall Ratings

4.5 based on 65 reviews

Birgi Hotel Saliha hanim Tas Konak

The stone mansion which is in the list of historical heritages of Turkey by Ministry of Culture and Tourizm, was restored in 2014 as hotel. The hotel which has 1 suit and 6 double rooms, serves slipper,towels,personel care products,wi-fi, and breakfast for free. Upon your request you are welcomed to be transfered from Odemis by the hotel. You can also benefit from restaurant for alacarte lunch and dinner with various drinks.

Very good.

Reviewed By Hamdi A

A historic town and very nice handled boutique hotel with few rooms. Managed by a nice couple, they provide big and comfortable rooms with historic pieces. The breakfast is good, there ias a restaurant inside with good wine and food. Birgi is a nice and preserved town to visit and you can stay and enjoy your visit here..

2. Yeni Gelin Evi

Birgi Mahallesi, Sehit Gurol Madan Cad. No: 86, Odemis 35750 Turkey
Excellent
86%
Good
14%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 7 reviews

Yeni Gelin Evi

Birgi’de samimiyet

Reviewed By 292kemalt

Tarihsel ve kültürel dokusuyla fark yaratan Birgi, bu karaktere uygun işletme anlayışıyla da kendini gösterdi. İki gün için tercih ettiğimiz ata yadigarı konak Yeni Gelin Evinde üçüncü gün de kalarak memnuniyetimizi ifade ettik. Bu memnuniyeti sağlayan elbette konuklarına gösterdikleri özen beceri ve samimi yaklaşımlarıyla Hümeyra ve Neslihan hanımlar oldu. Emeklerine teşekkür ederiz. Yeniden görüşmek bizi mutlu edecektir.

3. Birgi Cinaralti Pension

Camikebir Mah. Cay Sokak No:9 Odemis, Odemis 35775 Turkey
Excellent
40%
Good
40%
Satisfactory
13%
Poor
7%
Terrible
0%
Overall Ratings

4 based on 15 reviews

Birgi Cinaralti Pension

Lovely pension in the heart of Birgi

Reviewed By Kevin P

My wife and stayed for one night as part of our motorbike tour of Turkey. A local shopkeeper directed us to this family run pension. It has an extensive garden area with lots of shade provided by mature trees. The rooms are traditional in style and very clean and cosy. We slept well as the pension is well away from any traffic noise. The best part of our stay was the breakfast. Everything homemade, freshly cooked and beautifully presented. During our 4 weeks in Turkey we would give this the best breakfast award. Birgi is a beautiful little village. Well worth making a detour to visit.

4. Birgi Ata Konagi

Birgi mahallesi, Sehit Gurol Madan Caddesi, No 11, Odemis 35750 Turkey
Excellent
75%
Good
25%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 4 reviews

Birgi Ata Konagi

Kalınacak yer

Reviewed By Burakk3513

Odalar çok temiz çalışanlar sıcakkanlı kahvaltı beklentimizin üzerindeydi. Birgi ye geldiyseniz ailecek kalabileceğiniz çok güzel bir yer. Hijyen konusunda çok iyiylerdi. İkramları süperdi. Konum olarakta harika bir yerde

5. Birgi Doktorun Yeri Pansiyon

18 Evler Sokak No:1, Odemis 35750 Turkey
Excellent
75%
Good
0%
Satisfactory
25%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 4 reviews

Birgi Doktorun Yeri Pansiyon

Personel güleryüzlü, samimi ve çalışkan, fakat yönetim?

Reviewed By 331esatt

Öncelikle belirteyim bu kadar iyi bir personel bu kadar kötü bir yönetimle ne kadar sürdürülebilir gerçekten merak konusu. Niyazi'ye, ve diğer garson yardımcıya ve mutfaktaki bayanlara ve bölgenin güzel insanlarına teşekkürler ve sevgiler. Eşim internetteki resim ve yorumlardan buranın bahçesi, geniş verandası, çocuk oyun alanı ile iyi ve misafirperver bir yer olduğunu görmüş. Israrla burada kalalım dedi. Kasım başında ilk aradığımda 19-24 Kasım müsait olduklarını öğrendim. Telefondaki kişi, daha sonra ancak 3. kez aradığımda ve ancak ısrarla ismini sorduğumda bana ismini bahşeden, hep 'beni meşgul etmeyin, çabuk ne diyecekseniz söyleyin' tonlamasında konuşan Gökhan bey idi. Belki ben yanılıyorum diyerek daha sonra yine eşimin ısrarıyla tekrar arayıp aynı ses tonunu sabırla dinleyip rezervasyonu yaptım; bir süre sonra hatırlatmaları üzerine bir miktar peşinat ödedim. Önceden belirttiğim gibi seyahatimden dolayı eşim, 4 yaş çocuk ve yardımcı bayan 2 gün önce gittiler ve ben 22 Kasımda gittim. 21 Kasım akşamı saat 7-8 gibi eşim aradı ve otelde hiçbir personelin kalmadığını, herkesin çıktığını ve acil bir durumda ne yapacaklarını bilmediklerini , korktuklarını belirtti ve bunun üzerine 3. kez aradığım ve ismini bahşeden, ingilizce hocası olduğunu, babasının doktor olduğunu öğrendiğim bu bey zaten her Perşembe otelde personel bulunmadığını, zaten kendilerinin yakında olduğunu belirtti ama yine aynı ' bu yüzden mi beni arayıp meşgul ediyorsunuz' tonlamasıyla başlayıp benim ısrarım ve empatiye davet etmem üzerine 'derhal bir personel gönderiyorum, telaş etmeyin, haklısınız, gelince görüşürüz efendim' moduna geçti ama geçten de geç. Ertesi gün ve daha ertesi gün bu saygıdeğer 'yönetici' hiçbir şekilde bizimle muhatap olmadı. Belki böyle daha iyi oldu, belki de biliyordu bizim tekrar dönmeyeceğimizi.Bu da bize bir ders oldu. Umarım turizm işletmeciliğinin ne kadar önemli , hassas ve saygıdeğer, ciddiye alınması gereken bir meslek olduğunu ileride anlarlar ve gereğini yaparlar.

6. Guven Hotel

Mithatpasa Caddesi No:11, Odemis 35760 Turkey
Excellent
25%
Good
33%
Satisfactory
8%
Poor
17%
Terrible
17%
Overall Ratings

3.5 based on 12 reviews

Guven Hotel

Welcome to Guven Hotel, your Odemis “home away from home.” Guven Hotel aims to make your visit as relaxing and enjoyable as possible, which is why so many guests continue to come back year after year. Guven Hotel is a hotel offering a flat screen TV, a minibar, and air conditioning in the rooms, and it is easy to stay connected during your stay as free wifi is offered to guests. The hotel features a 24 hour front desk, room service, and newspaper. Plus, guests can enjoy an on-site restaurant, which has made this a popular choice among travelers visiting Odemis. For guests with a vehicle, secured parking is available. While staying at Guven Hotel, if you are feeling hungry, you can find Ulus Lokantasi (0.2 mi) a short walk from the hotel. Guven Hotel puts the best of Odemis at your fingertips, making your stay both relaxing and enjoyable.

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.