The best available hotels & places to stay near Golcuk

September 19, 2022 Tynisha Seiler

Discover the best hotels in Golcuk, Kocaeli Province including Donanma Otel Ve Pansiyon, Marti Otel, The Gold City Hotel, Saral Otel, Best In Deniz Otel, Melin Hotel.
Restaurants in Golcuk

1. Donanma Otel Ve Pansiyon

Merkez Mah. Donanma Cad. 1. Nolu Sk No:7, Golcuk 41950 Turkey
Donanma Otel Ve Pansiyon

Kocaeli Gölcük’te Pansiyon alanında hizmet vereni tesisimiz ile sizlere konforlu ve ekonomik konaklama sağlamayı amaç edinmiş bulunmaktayız. Öğrenci ,Personel , İşçi uzun veya kısa dönem konaklama yapmak isteyen bölgede çalışmaya gelen firmaların personellerinin kalabileceği en uygun fiyatlı, ekonomik pansiyondur. Gölcük Pansiyonları arasında tercih edilen, günlük temizliği yapılan, konforlu odalarla siz değerli misafirlerimize hizmet etmekteyiz. Konum ; Gölcük Merkezde Olup yürüme mesafesinde Donanma Tersanesi ve Gölcük çarşı merkezi, hemen yakınında Yeniköy Serbest bölge müdürlüğü, Ford Otosan ve diğer sanayi ve tersane işletmelerine ulaşım için otobüs durakları bulunmaktadır

2. Marti Otel

Degirmendere Merkez Mah. Cumhuriyet Cad. Kemal İnce Sok. No: 3, Golcuk 41650 Turkey
Excellent
67%
Good
33%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 3 reviews

Marti Otel

GAYET OLUMLU

Reviewed By ibasciftci

1 Temmuz 2019 tarihinde konakladık. Gölcük merkezde kalmayıp bu oteli tercih ettik. Nedeni: lokasyon, beldenin merkezinde, çok temiz, sakin, samimi, yeni bina, odalar geniş ve ferah, kahvaltı taze ve güzel set menü ama sınırsız. çay su ikramı 7/24, sürekli çay var. Sabah martı sesleri ile uyanmak harika. Denize, iskeleye, durağa çok yakın. Havlular çarşaflar mis gibi kokuyor

3. The Gold City Hotel

45. Sk., Golcuk 41650 Turkey
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 1 reviews

The Gold City Hotel

huzurlu ve kaliteli

Reviewed By harpoon41

gercekten temiz huzurlu ve kaliteyi otelin barından tutun odalarına kadar hissedebiliyorsunuz.personel ise işini bilen temiz insanlardan kurulu,buda kaliteli servis anlamına geliyor.emeği gecenlere cok teşekkürler.

4. Saral Otel

Merkez Mah. 66. Sok. No. 7, Golcuk 41650 Turkey
Excellent
0%
Good
0%
Satisfactory
100%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

3 based on 3 reviews

Saral Otel

Bu ilçede konaklamanız mecbursa işinizi görür..

Reviewed By Referee34

Klasik bir şehir oteli. Odada olması gerekenler mevcut, fazlası yok. Resepsiyondaki beyefendi oldukça kibar, yardımsever. Kahvaltı fiyatla orantılı, yenilmeyecek gibi değil. Bazı odalar otelin karşısındaki kahveye baktığı için gece geç saatlere kadar okey taşı sesi ve insan gürültüsü duyabiliyorsunuz ancak Gölcük'ün merkezinde bulunan 3-4 otelden bence kalınabilecek 1. sıradaki otel.

5. Best In Deniz Otel

Degirmendere Yali Mahallesi, Delioglu Cd. No: 16, Golcuk 41950 Turkey
Excellent
50%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
50%
Overall Ratings

3 based on 2 reviews

Best In Deniz Otel

Otel Berbat

Reviewed By mfat13

Ben hayatımda böyle bir yer görmedim. Öncelikle görseller böyle değil. Otel denen bu yerde temizlik "0" günlük oda temizliği yok. kahvaltı yok, lobi yok, banyo kirli, otele giren çıkan belli değil resmen günlük kiralık gibi işletilmektedir. Tek bir kişi var sorumlu o da bazen yerinde bazen yok. Bazı odalarda Mutfak var bazılarında yok zaten odalarda olan Mutfak dedikleri yer REZALET ÖTESİ (Bardak, Tabak, Su Isıtıcı, Çatal, Kaşık YOK varsa bile emin olun kullanılacak gibi değil)

6. Melin Hotel

Dumlupinar Mah. 45. Sk. No:2, Golcuk 41650 Turkey
Melin Hotel

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.