The best available Campgrounds to stay near Izmir Province

May 8, 2023 Agatha Simes

Discover the best Campgrounds in Izmir Province, Turkish Aegean Coast including Delice Doga Evi, Tepe Lodge By Dura, Foca Dome Glamping Suits, Morkoyun Bungalov Kamp, Cesme Ekolojik Tatil Koyu, Teos Sanat Kampi, Nuse Garden Butik Otel.
Restaurants in Izmir Province

1. Delice Doga Evi

Zeytinköy Küme Evleri No:34 Yenibağarası Mahallesi, Foca 35687 Turkey
Excellent
0%
Good
0%
Satisfactory
100%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

3 based on 1 reviews

Delice Doga Evi

Delice Doga evi is a naturel hotel in foca. only naturel foods, air and sounds.

A peaceful mountain view

Reviewed By keremso

The place has an amazing mountain view. After 18:00, its good to have a drink and look at the mountains to relax. Staff is friendly, the garden is clean. Hot summer days, during the day there is nothing to do at the hotel, so you need to find activities around. It could be superb if there was a pool. Breakfast is ok with the kitchen having not a lot of options. Rooms are simple and clean. I would go here only for a peaceful sunset dinner next time. Its a small family business.

2. Tepe Lodge By Dura

Çakabey Mahallesi Eski çeşme Köy Mevkii, 7, Cesme 35930 Turkey
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 1 reviews

Tepe Lodge By Dura

TEPE Lodge by DURA 1+1 trailer homes offers you all the comfort that you need. It gives you an opportunity to experience a cozy accommodation with it’s two bedroom and a little kitchen. All the houses have Çeşme Harbour view and you will be able to welcome new day with a sea view. Also, each house has it’s own garden. Let ‘TEPE Lodge by DURA’ be your route fo a holiday.

Huzur , keyif , sakinlik

Reviewed By 86nil_fera

Alternatif tatil severler için çocuklarla gelinebilecek çok keyifli bir yer. İki küçük çocuğumla yeşillikler içinde denize karşı çok rahat bir tatil geçirdik.özgürce koşup oynadılar. İşletme müdürü Ahmet Bey her şey ile özel ilgileniyor ve yardımcı oluyor. Teşekkürler Tepe Lodge ailesi

3. Foca Dome Glamping Suits

Kozbeyli Mh., Kozbeyli Köyü Kümeevleri 11/1, Foca 35680 Turkey
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 2 reviews

Foca Dome Glamping Suits

Doğa ve huzur

Reviewed By xxbegxx

Arkadaşımla iki gece konakladık tam anlamıyla bayıldık çok güzel sakin bir yer. Yemeklerden, temizliğinden, köpüş Alex, Yıldız Hanım ve Anıl Bey'den çok memnun kaldık çok sıcakkanlılar ve çok iyi işletmeciler. Eğer kafa dinlemek doğayla iç içe güzel bir tatil yapmak isterseniz mutlaka gidin :)

4. Morkoyun Bungalov Kamp

408 Sok. No: 3, Mordogan 35790 Turkey
Excellent
48%
Good
0%
Satisfactory
12%
Poor
4%
Terrible
36%
Overall Ratings

3 based on 25 reviews

Morkoyun Bungalov Kamp

Huzur ve doğa/ peace and nature

Reviewed By buse c

Eğer koca binalardan ve yapay insanlardan sıkıldıysan kesinlikle gidecegin adres burasi! Çadir alanlari geniz ve gölgelik çam agaclarinin esintisi harika! Isletmeciler cok cana yakin yesil bar ise tumuyle dogal urunleriyle seninle kahvaltisi güzel..bunglowlar cok konforlu ve temiz ,yemekler lezzetli..koş koş. If you suffer from city life you should visit here! Camping area is so comfortable and large , the owners are helpfull, food and beverages are pure and delicious..if you wanna find yourself you should be free and that place will help you! I am sure. Run! Run! Run!!

5. Cesme Ekolojik Tatil Koyu

Altinkum Mah. Ciftlikkoy Cesme, Cesme 35590 Turkey
Excellent
0%
Good
20%
Satisfactory
0%
Poor
20%
Terrible
60%
Overall Ratings

2 based on 5 reviews

Cesme Ekolojik Tatil Koyu

İyi

Reviewed By ozanozi35

Teknolojiden uzak kafa dinlencek biyer mangal yakma alanı var koyu çok güzel sabah kahvaltısı süperdi tek sıkıntı ikitane kocaman köpek var bu sene kapancağını konsept değiştirceğini söylediker fazlada beklentiniz olmasın kamplık biyer araçla altınkuma pırlantaya yakın

6. Teos Sanat Kampi

Sigacik Mahallesi 139/6 Sokak No 14, Seferihisar 35460 Turkey
Excellent
0%
Good
0%
Satisfactory
20%
Poor
40%
Terrible
40%
Overall Ratings

2 based on 5 reviews

Teos Sanat Kampi

BERBAT ASLAA GİTMEYİN!!

Reviewed By crnakgn

Oda seceneğinde konakladık. Fare ve tahta kurusu seslerinden ve gece 2 ye dek süren müzik sesınden uyunmadı. Sıcak su düzgün akmıyor carsaf temiz değil yatak ve yastık eski ve pisti.verilen parayı asla be aslaaa değmiyor lütfen gitmeyin .pislikten dolayı kahvaltı bile yapmadan cıktık. Sıgacık merkeze yakın bilgisi verilse de asla yakın değil 25 dk yürüdük. cok ıssız ve köpekler ile dolu bir yoldu.

7. Nuse Garden Butik Otel

Kayserkaya Location No:16, Sirince 35920 Turkey
Nuse Garden Butik Otel

Haziran 2021 de kapılarını hizmete açan otelimiz zeytin ağaçlarıyla çevrili 5300 m2 lik bir alanda doğa içerisinde yer almaktadır. Sizlere şehrin kalabalığından ve gürültüsünden uzakta sakin ve huzurlu bir atmosfer sunmaktadır. Nuse Garden lokasyon olarak Şirince Köyü içinde olup köyü yürüyerek rahatlıkla dolaşmanıza olanak sağlayan bir konumda yer almaktadır. Otelimiz her biri aynı standartlarda 20 şer metrekarelik 6 odadan oluşmaktadır. Oda & kahvaltı konseptinde hizmet veren otelimizin odalarında klima, saç kurutma makinesi, LCD televizyon, mini buzdolabı standart olarak sunulmaktadır. Öğle ve akşam yemekleri yöremizin lezzetli ürünlerinden hazırlamış olduğumuz mönülerimizle misafirlerimizin tercihlerine göre hazırlanabilmektedir. Yüzme havuzu ve duş ve soyunma odaları yaz aylarında hizmet vermektedir. Kamp alanlarımız ile doğa severler ve doğanın kalbinde olmak isteyen misafirlerimiz için güvenli alanlarımızla kamp severlere hizmet vermekteyiz. Ayrıca düğün, niişan, doğumgünü gibi özel günlerinizde sizlere ev sahipliği yapmaktadır.

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.