The 5 best hotels in Enez, Turkey

January 9, 2023 Tynisha Seiler

Discover the best hotels in Enez, Edirne Province including Saros Aslan Apart Hotel, Veranda Hotel, Kiyi Apart Hotel, Ainos Holiday Resort Hotel, Celik Motel.

1. Saros Aslan Apart Hotel

Edirne Enez Gulcavus Koyu, Enez 22750 Turkey
Excellent
67%
Good
33%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 9 reviews

Saros Aslan Apart Hotel

2. Veranda Hotel

Gaziomerbey Mah. Fatih Cad. No: 48, Enez 22700 Turkey
Excellent
50%
Good
0%
Satisfactory
50%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4 based on 2 reviews

Veranda Hotel

Sakin ve rahat

Reviewed By Esra Ö

4 gece kaldık. Genel anlamıyla ilgi ve alakadan memnun kaldım. Sakin otel çok yoğun değil, bu 2 yaşında çocuğu olan benim için iyi oldu. Her hangi bir ihtiyacınızda o an otelde kimseyi bulamasanız bile telefonla iletişim kurabilirsiniz. Oteli kumsalı ve denizi görüyor diye düşünmeyin aksine kumsala yürüme mesafesi olsada otel çarşı içinde. Bu benim için iyi oldu mesela ama denjz gören otel istiyorsanız başka otel bakmalısınız. Temiz ve düzenli idi, enez sahilde denizden de memnun kaldık. Tavsiye ederiz. Bu arada otel fiyatı web sayfalarında değişiklik gösteriyor o sebebten bir çok web sayfasına bakın ve fırsatları takip edin.

3. Kiyi Apart Hotel

Gulcavus Koyu Sahili No: 182, Enez 22700 Turkey
Excellent
0%
Good
100%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4 based on 1 reviews

Kiyi Apart Hotel

iyi bir alternatif

Reviewed By gab15

Küçük apart otel, pansiyon gibi. dışarıdan binaya bakmayın, odalar çok temiz, balkon mevcut, sivrisineklere karşı önlem alınmış.benim için de önemli olan bu, personel çok içten samimi, yardımsever, güler yüzlü. Tamamen amatör ruhu ile işletilen bir tesis. Tesis sahile çok yakın. Kahvaltı gayet doyurucu, lezzetli. Akşam restautant da ızgara balık ve rakınızı yudumlayabilirsiniz.

4. Ainos Holiday Resort Hotel

Vakif Koyu Sahili, Enez 22700 Turkey
Excellent
7%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
21%
Terrible
71%
Overall Ratings

1.5 based on 14 reviews

Ainos Holiday Resort Hotel

Saros of the most extreme due to the foundation of the village of untouched nature Enez, in spruce and larch forests, spectacular natural alternative indispensable option for those who desire a vacation to the island of Samothrace Ainos Holiday Resort Hotel. Goose accompanied by the breeze from the mountains with pine scent mingling of the day is a holiday village where you can watch the sunset.

5. Celik Motel

Sultanice Koyu, Enez 22750 Turkey
Celik Motel

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.