The 10 best hotels in Erdek, Turkey

October 5, 2022 Velvet Mowry

Discover the best hotels in Erdek, Turkish Aegean Coast including Pinar Hotel, Mavi Inci Park Otel, Hotel Yagci, Villa Fuat, Grand Vuslat Erdek, Arpico Butik Hotel, Acet Hotel, Hotel Arteka, Yaman Hotel, Yat Otel.
Restaurants in Erdek

1. Pinar Hotel

Zeytinli Mh. Arif Kalıpsızoglu Cad. No: 148, Erdek 10500 Turkey
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 2 reviews

Pinar Hotel

1962 yılında Erdek’te hizmete açılan Pınar Otel, ülkemizin ilk ve en iyi turistik tesislerinden biri olma mirasını günümüze taşıyıp yeniden ülke turizmine hizmet etmenin gururunu yaşıyor. 60 yılı aşkın mirasımızın izlerini modern bir yorumla sunduğumuz 40 oda ve 8 bahçe villasına sahip otelimizde konuklarımıza, huzurlu, keyifli ve sıra dışı bir deneyim yaşatmayı amaçlıyoruz. Binanın iç kısımlarındaki tasarım kararları da aynı dönemi okunaklı kılacak şekilde ele alındı. Döneme ait renk ve malzeme kullanımı ortak alanlar ve odaların tasarımına yansıtıldı. Hareketli mobilyalar dönemin çizgilerini barındıran örnekler arasından seçildi. Malzeme seçimlerinde dönemin izlerini taşımasının yanı sıra yerel kaynakların da kullanılmasına öncelik tanındı. Pınar Otel olarak konuklarımıza, günümüz konforunu yaşatırken geçmişin izlerini hissettirmeyi, huzurlu, keyifli ve sıra dışı bir deneyim yaşatmayı amaçlıyoruz. Bizimle birlikteyken unutulmaz anılar biriktirmeniz dileğiyle…

Çok Keyifliydi

Reviewed By 500cihana

Erdek te bu sene yenilerek tekrar hizmete açılmış otel .2 yaşındaki kızım ve eşim ile beraber gittim. İçinde çocuk parkı bulunuyor, bir de sera var. Deniz kıyısında ve kendi plajı var , plaj kenarındaki midye restaurant çok keyifli , menüsü çok geniş değil ama genel olarak lezzetli. Sabah kahvaltılarının olduğu Zeytin Restaurant çok kaliteli olmuş , kahvaltılar da süperdi! Biz gittiğimizde teras bar henüz açılmamıştı. Randevu ile çalışan ücretsiz kullanabileceğiniz SPA sı var , orayı da sevdik. Biz villa tipi havuz kenarındaki odalarda kaldık, odalar çok geniş ve kendi terasları var. Hava durumu müsait olmadığı için havuzu kullanamadık ama yazın çok güzel olacağına eminim. Otel personeline bayıldık, çok ilgili ve güleryüzlüler. Özellikle otel müdürü Sibel Hanım'a ilgisinden dolayı teşekkürler. Bir mimar olarak söylüyorum, otelde kullanılan malzemeler ve işçilikler çok kaliteli. Kısacası Erdek'in değerini arttıran çok keyifli bir otel olmuş, kesinlikle tavsiye ediyorum.

2. Mavi Inci Park Otel

Yali Mah, Neyyire Sitki Cad, No:5, Erdek 10500 Turkey
Excellent
26%
Good
37%
Satisfactory
5%
Poor
16%
Terrible
16%
Overall Ratings

3.5 based on 19 reviews

Mavi Inci Park Otel

See why so many travelers make Mavi Inci Park Otel their inn of choice when visiting Erdek. Providing an ideal mix of value, comfort and convenience, it offers a budget friendly setting with an array of amenities designed for travelers like you. While staying at Mavi Inci Park Otel, visitors can check out Kyzikos (2.1 mi) and Kyzikos (2.1 mi), some of Erdek's top attractions. Mavi Inci Park Otel offers guests an array of room amenities including a minibar and air conditioning, and getting online is possible, as free wifi is available. The inn offers a 24 hour front desk, room service, and currency exchange, to make your visit even more pleasant. The property also features free breakfast. Guests arriving by vehicle have access to paid public parking available nearby. While staying in Erdek, you can check out a popular Mediterranean restaurant like Adonis Restaurant, which is serving up some great dishes. At Mavi Inci Park Otel, your comfort and satisfaction come first, and they look forward to welcoming you to Erdek.

Hotel executive

Reviewed By Bahadir Y

A splendid remodeling of and old town building. A little tight but very nicely decorated rooms. No food available but entrance has a coffe house with food and cocktails. Central town. Good for short stays. Attentive owners.

3. Hotel Yagci

Halitpaşa, 18. Sk, Erdek 10500 Turkey
Excellent
29%
Good
29%
Satisfactory
17%
Poor
8%
Terrible
17%
Overall Ratings

3.5 based on 24 reviews

Hotel Yagci

Good location

Reviewed By Kazrudd

Stayed 3 days here. Lovely location overlooking sea. Lovely bay. Nice 4th floor terrace for breakfast. Breakfast somewhat limited unless you enjoy Turkish. Hotel rooms quite tired but otherwise ok. Good for price. Good WiFi. 10min walk into Erdek along the promenade. Erdek is a scruffy town though.

4. Villa Fuat

Sahil Mh. Ali Haydar Sarı Cd. No:52, Erdek 10500 Turkey
Excellent
67%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
33%
Overall Ratings

3.5 based on 6 reviews

Villa Fuat

5. Grand Vuslat Erdek

Muhtar Ahmet Suzgun Cd. Halitpasa Mah., Erdek 10500 Turkey
Excellent
50%
Good
50%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 2 reviews

Grand Vuslat Erdek

Temiz ve sakin

Reviewed By Hotelier_Mr_A

Balayımızda çıktığımız Ege-Akdeniz turunun ilk durağı olarak İstanbul’a da yakın olması nedeniyle Erdek’i tercih ettik. Vuslat Hotel yorumları ve puanlarıyla dikkatimizi çekti ve walk in olarak giriş yaptık. Otel yeni ve temizdi, çok şık bir havuza da sahip. Havanın müsait olmaması nedeniyle havuzu deneme şansımız olmadı fakat görünüşü iyiydi. Sezonun bitimine denk geldiğimiz için mutfakları kapalıydı, kahvaltı ve diğer servislerini deneyimleyemedik. Girişte evlilik cüzdanı sorulduğunu belirtmek isterim, bekar çiftler girişte sorun yaşayabilirler.

6. Arpico Butik Hotel

Egemenlik Sokak No. 10, Erdek 10500 Turkey
Excellent
36%
Good
27%
Satisfactory
9%
Poor
9%
Terrible
18%
Overall Ratings

3.5 based on 11 reviews

Arpico Butik Hotel

If you’re looking for a budget friendly small hotel in Erdek, look no further than Arpico Butik Hotel. Close to some of Erdek's most popular landmarks, such as Kyzikos (2.3 mi) and Kyzikos (2.3 mi), Arpico Butik Hotel is a great destination for tourists. The rooms offer a minibar, air conditioning, and a refrigerator, and getting online is possible, as free wifi is available, allowing you to rest and refresh with ease. Arpico Butik Hotel features a 24 hour front desk, currency exchange, and baggage storage. Guests arriving by vehicle have access to paid private parking available nearby. While in Erdek, you may want to check out some of the restaurants that are a short walk away from Arpico Butik Hotel, including Denizhan Balik Keyfi (0.2 mi) and Adonis Restaurant (1.1 mi). The staff at Arpico Butik Hotel looks forward to serving you during your upcoming visit.

Executive Coordinator

Reviewed By Bahadir Y

Cozy, clean very friendly hotel. Located in the center of the township. Perfect for businness traveller as all the offices are in a two minute walking distance. Clean rooms. I wish it at least had breakfast service however, many cafe and outlets next door.

7. Acet Hotel

Cugra Mevki Ali Haydar Sari Bulv. Erdek Merkez, Erdek, Erdek Turkey
Excellent
56%
Good
20%
Satisfactory
12%
Poor
4%
Terrible
8%
Overall Ratings

4 based on 25 reviews

Acet Hotel

Agrida Coordinator

Reviewed By Bahadir Y

Limited service beach hotel. Open year round. Friendly management. Near the town center. Has a pool, restaurant. Reasonsbly priced. Very convenient for vacationing families on a budget. On the bus route to town.

8. Hotel Arteka

Cugra Mevkii, Ali Haydar Sarı Sahil Parki, Erdek 10500 Turkey
Excellent
48%
Good
31%
Satisfactory
7%
Poor
7%
Terrible
7%
Overall Ratings

4 based on 29 reviews

Hotel Arteka

Looking for a place to stay in Erdek? Then look no further than Hotel Arteka, a charming small hotel that brings the best of Erdek to your doorstep. Hotel Arteka offers guests an array of room amenities including a flat screen TV, a refrigerator, and air conditioning, and getting online is possible, as free wifi is available. The small hotel offers a 24 hour front desk, room service, and a concierge, to make your visit even more pleasant. The property also features an on-site restaurant. When you’re feeling hungry, be sure to check out Denizhan Balik Keyfi and Hoca'nın yeri, which are some seafood restaurants that are popular with locals and out-of-towners alike. During your visit, be sure to check out popular attractions like Kyzikos (0.9 mi) and Kyzikos (0.9 mi), which are all within walking distance of the small hotel. We’re sure you’ll enjoy your stay at Hotel Arteka as you experience everything Erdek has to offer.

A warm Turkish welcome

Reviewed By Kate H

The hotel is very well situated right on the beach, with a large terrace. The rooms are clean and spacious, many with balconies. The en suite bathroom was a little old fashioned, but clean and quite adequate. There is free wifi on all floors. The hotel is quiet, and yet there are shops and cafes in walking distance, and the stroll along the promenade to the centre of Erdek is delightful. The food in the restaurant, especially in the evening, was exceptionally good and reasonably priced. Most of all we were impressed by the high standard of friendly service. Staff went out of their way to meet all our requests with genuine warmth and hospitality. We found quite a lot of algae in the sea, but it didn't really spoil our enjoyment. We were very pleased with our stay.

9. Yaman Hotel

Arif Kalipsizoglu Cad. No: 144 Zeytinli Mah., Erdek 10500 Turkey
Excellent
0%
Good
0%
Satisfactory
75%
Poor
0%
Terrible
25%
Overall Ratings

2.5 based on 4 reviews

Yaman Hotel

Deniz ve doğa manzaralı 123 odasıyla, kendine ait plajı, a la carte restoran ve barıyla, çocuklar için trambolin, basketbol ve futbol sahasıyla, 22 dönüm arazi üzerine kurulu mükemmel bir tesis

REZALET REZALET

Reviewed By burcut918

Tam bir rezalet girdiğimizde çıktığımız bir oldu 3 günlük rezervasyon yaptırmıştım otele giriş yaptığınızda bir kabus gibiydi resepsiyon etrafı her sinek pislik içinde ben yıllardır tatile gidiyorum ama ilk defa bu kadar pis bir otel gördüm bizi bir görevli odaya çıkarttı aman Allahım yok böyle pislik banyo ve tuvalet otogardaki umumi tuvalet gibiydi odayı hiç soylemiyorum bile görevli aaa bu odayı temizlemeyi unutmuşlar dedi ve başka bir odaya çıkarttı ,o bundan beter çıktı.hemen rezervasyon bölümüne indik ve paramızı geri alıp hemen ordan ayrıldık.hotelde kaldığımız süre 10 dakika yı geçmemiştir en az 10 15 yerimizden sivri isirmisti 3 gün kalsaydım ne olurdu bilmiyorum sakın fotoğrafları na bakıp gidmeyin sakin

10. Yat Otel

Ali Haydar Sari Sahil Parki No. 12, Erdek 10500 Turkey
Excellent
0%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
100%
Overall Ratings

1 based on 2 reviews

Yat Otel

Kötü bir deneyimdi

Reviewed By Rehber33

Okul grubu ile geldiğimiz otel nerden tutsanız elinizde kalıyor, berbat kelimesi bile hafif kalır.72 öğrencimin tamamına yakınından şikayet geldi. Yemeklerde ağır bir yağ kokusu, oda banyoları temizlenmemişti, tuvalet kağıdı gibi en basit gereçleri araki bul.. İşletmecinin sezon dışında tezlik elemanı bulmakta zorlandıkları bahanesi ise trajikomik bir durumdu, bir daha kesinlikle düşünmeyeceğim bir otel..

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.