Presov Region Hostels hotel | Places to Stay in Presov Region

May 22, 2023 Enriqueta Cusson

Discover the best Hostels hotel in Presov Region including Horska Chata pod Soliskom, Ubytovna SHB Strbske Pleso - Vysoke Tatry, Zamagursky Dom, Garni Limbovy Dvor, Vila Marko, Bel Hostel, Penzion Helena, Ubytovanie Zencuch, A1 Start, Ubytovna Mlyn.
Things to do in Presov Region

1. Horska Chata pod Soliskom

Strbske Pleso 059 41 Slovakia
Excellent
45%
Good
27%
Satisfactory
23%
Poor
5%
Terrible
0%
Overall Ratings

4 based on 22 reviews

Horska Chata pod Soliskom

no shower or potable water, great location

Reviewed By michiel775

besides the absence of a shower and potable water the location is beautiful. the site gets nice and quiet after the gondola stops. with a shower and potable water the hostel will be perfect for hikers. the hostel has a restaurant with decent prices and even a discount for people who stay at the hostel

2. Ubytovna SHB Strbske Pleso - Vysoke Tatry

K vodopadom 4083/3, Strbske Pleso 059 85 Slovakia
Excellent
15%
Good
46%
Satisfactory
15%
Poor
23%
Terrible
0%
Overall Ratings

3.5 based on 13 reviews

Ubytovna SHB Strbske Pleso - Vysoke Tatry

More heat pls!

Reviewed By mezitlabasdobos

The heating is absolutely not enough, for a place like this. All of my clothes are wet and i'm sick as hell. This place built for the hiking, or skiing persons. They must dry their stuffs, in any case. It's kind of impossible here. Anyway, the rest room and the kitchen is good.

3. Zamagursky Dom

Lechnica 31, Lechnica 059 06 Slovakia
Excellent
50%
Good
50%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 6 reviews

Zamagursky Dom

Dovolenka na Slovensku 2019

Reviewed By Miriam R

Zamagurský dom sa nachádza cca 1- 1,5 km od Červeného kláštora. Uzamykateľné parkovisko sa nachádza hneď oproti. Reálne sa tam zmesti 7 áut. S tým, že samozrejme keď zaparkujete, môže sa vám stať, že odtiaľ nevyjdete (ale je to všetko o komunikácii medzi hosťami). Hotel nemá výťah - nie je bezbariérový. Každá izba je ladená do inej farby. Vybavenie izby je trocha nesúrodé - nábytok nie je jednotný. Izba je však čistá.Matrace sú fajn. WC spojené so sprchovacím kútom. Troška staršieho dáta ale čisté. Toaletný papier jednovrstvový. Uteráky aj osušky dostanete. Na stránke uvádzajú, že neupratujú, ale každý deň sme mali popostieľané a natiahnuté plachty. TV fungovala. Bazén bol tiež k dispozícii bez problémov. Zaplatili sme si aj raňajky. Kávu a čaj si urobíte sami - všetko k tomu je k dispozícii. Nie sú to švédske stoly, tie nečakajte. Idú svojou cestou, každé ráno sú raňajky - párky so zeleninou oblohou, praženica so zeleninovou oblohou, šunkovo-syrový tanier so zeleninovou oblohou. Vždy je na stole chlebík. Pani domáca (vedúca či ako ju chcete volať) je veľmi ústretová a milá pani, ktorá vám rada ochotne poradí. Cítili sme sa dobre.

4. Garni Limbovy Dvor

Vrbov 153, Vrbov 059 72 Slovakia
Excellent
75%
Good
25%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 4 reviews

Garni Limbovy Dvor

polecamy!

Reviewed By Ola S

Wspaniale miejsce na odpoczynek, cisza, spokoj. Duzy pokoj z lazienka, z widokiem na Tatry, czysto. Do dyspozycji duza kuchnia w pelni wyposazona, piekny taras i ogrod. Widac ze wlasciciele dbaja i o obejscie i o zwierzeta. Polecamy

5. Vila Marko

Stefanika 147, Nova Lesna 061 01 Slovakia
Excellent
75%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
25%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 4 reviews

Vila Marko

Magnifico campo base!

Reviewed By xa23j1959

Desde el 29 de agosto al 7 de setiembre estuvimos alojados en Vila Marko de Nová Lesná! Una preciosa casa con gran jardin! Habitaciones espaciosas, salon comedor comunitario y cocina igualmente! Para escalar, hacer senderismo, turismo o descansar en los Altos Tatras eslovacos!

6. Bel Hostel

Tatranska Lomnica 14674, Tatranska Lomnica 059 60 Slovakia
Excellent
0%
Good
20%
Satisfactory
40%
Poor
40%
Terrible
0%
Overall Ratings

3 based on 5 reviews

Bel Hostel

Nespokojenost

Reviewed By 748barbora

Tento víkend jsme zde byli s rodinou (4 dospělí). Hodtel jsme si podle fotek našli na internetu a opravdu nás nadchl, ale ve skutečnosti je to úplný opak. A to už jsme zjistili, když nás po příjezdu zavedli do sklepa, kde jsou pokoje umístěné... Fotky jsou velice přesvícené, jelikož pokoje jsou jako nějaké katakomby- minimální přírodní světlo a také minimální prostor. Nemluvě o tom, že je zde jen jedna zásuvka. Opravdu jsem byla velice zklamaná a cítila jsem se na pokoji jako na nějakém táboře. Herna je v katastrofálním stavu. Rozbitá televize, rozbité společenské hry. Přijde mi, že tam opravdu není nic s čím by se člověk mohl zbavit, opravdu otřesné. Jediné co bych tak mohla uznat, že bylo podle fotek jsou koupelny. Ty se mi zde líbí asi nejvíce i když jsou menší než jak na fotkách vypadají. Jsem velice nespokojená kvůli recenzním na to jak úžasné místo tento hostel je. Neříkám, že pro skupinku horalů, kterým je jedno kde spí je to špatné. Bohužel je to pouze pro tyto typy turistů.

7. Penzion Helena

Tatranska 199, Stara Lesna 059 52 Slovakia
Excellent
0%
Good
100%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4 based on 1 reviews

Penzion Helena

Dovolenka

Reviewed By Tina N

Penzion sa nachadza v Starej Lesnej v tichej casti. Je to mensi rodinny dom s vlastnym parkoviskom vo dvore. Izba bola dost chladna, rovnako aj kupelna. Urcite by sa zisiel ohrevac. Inak kvalita zodpovedala cene. V suterene sa nachadza spolocenska miestnost (jedalen) s krbom a kuchynka s komplet vybavenim. V pripade pekneho pocasia sa da sediet aj vonku v zahrade.

8. Ubytovanie Zencuch

Drienica 672 Sabinov, Drienica 083 01 Slovakia
Ubytovanie Zencuch

Turistic accommodation in Drienica near Sabinov. We provide 11 beds in 4 rooms. Please contact us or see us on our website. We wish you pleasant stay.

9. A1 Start

Stary Smokovec 062 01 Slovakia
A1 Start

10. Ubytovna Mlyn

Mlynska 8, Velky Saris 08221 Slovakia
Ubytovna Mlyn

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.