Manisa Province, Turkey Food Guide: 3 Fast Food food Must-Eat Restaurants & Street Food Stalls in Salihli

February 20, 2020 Christa Meece

Discover Restaurants offering the best Fast Food food in Salihli, Manisa Province, Turkey. Salihli is a large town and district of Manisa Province in the Aegean region of Turkey.
Things to do in Salihli

1. Vira Port Cafe

Sanayi Caddesi, No:88, Salihli Turkey Cafe, Fast Food, Mediterranean, European [email protected] +90 236 712 12 96
Vira Port Cafe

Reviewed By mstfyzylsrky

Fiyat kalite oranı 10/10. Tüm ürünler çok taze,personelin güleryüzü ve servisin hızı iyi. Jumbo karides,kalamar ve ahtapot tandır tadılmalı. Soğuk mezeler taze. Belirttiğim gibi kalite yüksek olduğundan fiyatlar da aynı oranda..

Where to eat Turkish food in Salihli: The Best Restaurants and Bars

2. Vira Port Cafe & Restaurant

Zafer Mahallesi Shell Benzinlik Shell Benzinlik, Salihli 45300 Turkey Fast Food, Mediterranean, Turkish +90 236 712 12 96
Vira Port Cafe & Restaurant

Reviewed By alioglan

Gerek mekan, gerek yiyecek kalitesi, gerek hizmet olarak oldukça iyi. Konum olarak İzmir-Ankara yolunun hemen üzerinde, ancak trafik beklendiği kadar bir rahatsızlık vermiyor. Asıl rahatsızlık veren şey oto yıkama bölümü. Her ne kadar paravanla ayrılsa da özellikle kahvaltı sabahlarında keyfinizi kaçıracak kadar gürültüye neden oluyor.Serpme kahvaltısı çok iyi. Klasik serpme-köy kahvaltısının modernize edilmiş haliyle sunum yapılıyor. Gerekli gereksiz her şeyden düşük kalitede değil, olması gerekenler iyi kalitede ve yeterli sunuluyor. İki kişiye bir kahvaltı gayet yeterli.Fiyatlar böyle bir restoran için oldukça iyi.Çocuklu aileler için kapalı ve açık oyun parkı mevcut, çoğu zaman çocuklarınızla ilgilenip onlarla oyun oynayacak ablalar mevcut.Özetle, hafta sonu kahvaltıları için ideal. Kafe-pastane buluşmaları için güzel. Doğum günü partileri için güzel bir seçenek.Şu ana kadar tek eksisi komşu oto yıkama bölümünün gürültüsü.

Salihli Food Guide: 10 Must-Eat Restaurants & Street Food Stalls in Salihli

3. Burger King

Sehitler Mah. Park Cad. Kipa Mall No:63 K:2 D:31 Salihli Merkez, Salihli Turkey Fast Food 7122416 http://www.burgerking.com.tr
Burger King

Reviewed By The-valeter

If you have ever been into a Burger King in the west then you know what to expect, I must say that the staff do a great job of serving you with a smile and the food presentation is great and not just flung together like they get away with in the uk.

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.