Best Turkish food near Unye, Ordu Province, Turkey

January 18, 2020 Harland Bartelt

Reviews on Turkish food in Unye, Ordu Province, Turkey. Ünye is a large town and district of Ordu Province in the Black Sea region of Turkey, 76 km west of the city of Ordu. In 2009 it had 74,806 inhabitants.
Things to do in Unye

10. Taka Balik Lokantasi

Ataturk Parki, Unye Turkey Turkish

9. Dikilitas pide

D-010, Unye Turkey Turkish +90 452 888 22 22
Dikilitas pide

Reviewed By Emre K

Kapalı yumurtalı pidesi ve ortamı ile gidilesi mekanlardan. Pide buymus demek için güzel bir fırsat . Mutlaka deneyin derim. Herkese iyi tatiller afiyet olsun

8. Karadeniz Pide

Kaledere Mah. Hukumet Cad. No:8/S, Unye Turkey Turkish [email protected] 3232855

7. Kucuk Ev

Samsun Ordu Yolu, 36 Golevi, Unye, Ordu Turkey Turkish
Kucuk Ev

Reviewed By umutk895

İşlerim dolayısıyla bu sene çok sık Ünye’ye geldim ve her seferinde akşam yemeğini Küçük Ev’de yemeğe çalıştım.Burası ile ilgili uzun süredir yazmak istiyordum ama kısmet bugüneymiş.Küçük Ev,yoldan içeride deniz kıyısında bir kayanın üzerinde çam ağaçlarının altında bir balık lokantası.Izgara et de menülerinde mevcut,özellikle yaptıkları hamburger köftesi büyüklüğündeki köfteyi tavsiye ederim.Ancak; babadan oğula geçen bu işletmenin asıl özellliği mevsimine göre sunulan günlük Karadeniz balıkları.Ünye’liler bu mekanın müdavimi ve sürekli olarak dolu.Özellikle haftasonu ve yazın hafta içi de arayıp rezervasyon yaptırmanız faydalı olabilir.Mezeleri genelde sade ve lezzetli ama asıl ustalıkları balık pişiriminde ve herseferinde en taze balığı size yedirmelerinde.Bu sene değişik tarihlerde en az 6-7 defa gittim ve her seferinde de harika balıklar yedim.Yazın bahçelerini açıyorlar ve çam ağaçlarının altında nefis bir balık ziyafeti sunuyorlar.Gün batmadan önce gitmenizi ve güneşi Küçük Ev’in bahçesinde batırmanızı tavsiye ederim.Harika bir manzarası da cabası.Genel olarak servisi hızlı ve sessiz.Fiyatları Ankara’daki balık restoranlarına göre uygun ama balıkların lezzeti ve tazeliği tartışmasız çok üstün.Aileniz,eşiniz,arkadaşlarınız ve çocuklarınızla da gidebileceğiniz çok nezih bir restoran.Otopark problemi de yok.Ünye şehir merkezine de çok yakın.

6. Ataturk ParkI Restorant

Ataturk ParkI, Unye Turkey Turkish Dinner +90 452 333 07 01
Food
Service
Value
Overall Ratings

3 based on 17 reviews

Ataturk ParkI Restorant

Reviewed By HeidiKBrandow

of the restaurants i visited during my trip to unye, this place had pretty good food. the decor is a bit dated, but the views and service were good. the food was good and i feel like the staff was attentive.

5. The Northside Lounge

Ataturk Mahallesi, Unye 52300 Turkey Bar, Cafe, Fast Food, Turkish, Pub [email protected] +90 452 323 32 34 https://www.facebook.com/thenorthsidetr/

Reviewed By Inci52

Babamin doğum gününü kutlamak icin çamlığa gitmiştik heryer doluydu, elimizde pasta gölgelik ararken cafe’yi gördük. Garsona pastayi orada kese bilirmiyiz diye sorduk çok nazik ve yardim severdi. Cafeye oturduk gerisini onlar hazırladılar pastanın mumlarını yakıp babama süpriz yaptılar güzeldi. Ayrıca soğuk kahveleri mükemmel di ünyede başka hiç biryerde bukadar güzel soğuk kahve içmedim. Bidakine yemeklerinide denicem. Ama manzara oturma alanları icerdeki restoranı çok sık ve klas di çok beğendim. Şiddetle tavsiye ederim.

4. Iskele Bahce Restaurant

Tasbasi Mah, Ataturk Bulvari, No 13/A, Unye Turkey Turkish +90 452 225 06 24
Iskele Bahce Restaurant

Reviewed By Okan G

Burası ben kendimi bildim bileli vardır, Ünye'nin en eski mekanlarından birisidir, bir kaç el değiştirdi, misyonu değişti ancak güzelliği hiç değişmedi. Denize sıfır kahvaltınızı yada yemeğinizi yada toplantınızı yapabileceğiniz çok güzel bir mekandır, tavsiye ederim.

3. Kahve Atesi

Camurlu Mah. Devlet Sahil Yolu No: 32, Unye Turkey Turkish https://www.facebook.com/Kahveatesiexclusivegourmet/
Kahve Atesi

Reviewed By abdullahaT7681UR

one off the best places ,, good environment and tasty food off all kinds and many choices off drinks and sweet ... it worth to visit , there is mall in front off this place if you want to visit ..

2. Sofra

D?ner ?e?me Meydani, Unye Turkey Turkish, Middle Eastern Lunch Table Service 3232691
Food
Service
Value
Atmosphere
Overall Ratings

4 based on 43 reviews

Sofra

Reviewed By mariovic

Sofra is an old style everyday home restaurant. It is located near the seaside, close to the center of the coty. Modest in its decoration, always full during lunch time (12.00-14.00). It has a limited menu, but everything on it is above average. If you make it early, try the home food, if not, any kebap or pide will satisfy you!Prices are fair and value for money excelent. If you stay in Unye for more than a day, it is a "must try" place!Hint... No english at all, but waiters are excellent in body language, they will do their best to serve you. Just use your mime inspiration!

1. Cakirtepe Sami Soysal Parki

Orta Yilmazlar Mahallesi, Harmantepe Sokak No: 57, Unye 52300 Turkey Turkish Breakfast, Dinner, Brunch, Late Night, Drinks Takeout, Reservations, Outdoor Seating, Seating, Parking Available, Free Off-Street Parking, Television, Highchairs Available, Wheelchair Accessible, Accepts Mastercard, Accepts Visa, Free Wifi +90 452 323 25 68 http://www.cakirtepe.com
Food
Service
Value
Overall Ratings

4 based on 39 reviews

Cakirtepe Sami Soysal Parki

Black Sea Cuisine Restaurant with best Pide and Turkish Breakfast with Fresh Organic Products.

Reviewed By QuasimodoTUR

Kahvaltıdan sonra bir kahve molası için uğradık Çakırtepeye, çocuklara bir patates söyledik biraz yağlı, esnaf lokantası tarzında bir servisle geldi. Manzarası çok güzel deniz ayaklarınızın altında, sanırım kahvaltı ve pide için tercih ediliyor. Pidesini tavsiye ettiler ama biz denemedik. Çocuklar için oyun alanları mevcut, girişinde eski ünye fotoğraflarından ufak bir açık hava sergisi var, bahçesindeki çiçeklerde ayrı bir hoş. Biraz bakım ve elden geçmesi gerek yada Belediyenin kendisi yönetirse daha verimli olabilir.

Top 10 restaurants in Unye, Turkey

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.