Best Turkish food near Bulancak, Giresun Province, Turkey

October 6, 2019 Venice Greaves

Reviews on Turkish food in Bulancak, Giresun Province, Turkey. Bulancak is a town and a district of Giresun Province on the Black Sea coast of Turkey, near to the city of Giresun.

10. Aga Pide Salonu

Sahil Cad. No:60 Gorele Merkez, Gorele Turkey Turkish 5131515
Aga Pide Salonu

Reviewed By Mehmet Ç

Olumlu yorumlara aldanarak uğradık. Ancak anlatıldığı gibi bir lezzet bulamadık. Üzgünüz. Karın doyurmak için gelinebilir. Özellikle uğraması gereken bir yer olmadığını düşünüyorum.

9. Ersan Pide Salonu

Sahil Cad. No:27 Gorele Merkez, Gorele Turkey Turkish Breakfast, Lunch, Dinner 5131058
Ersan Pide Salonu

Reviewed By Umut2828

Yıllar önce tanıştım ERSAN PİDE SALONU ile pidelerin lezzet kalitesinden asla ödün vermemekle birlikte gözlemlediğim kadarıyla temizliğe de aşırı önem verilmektedir. Sütlacı da muhteşem içiniz rahat olsun.

8. Seref Lokantasi

Iskelebasi Mevki Fatih Cad. No:49 Bulancak Merkez, Bulancak Turkey Turkish 3181188

Reviewed By can_salur

Hayatımda yediğim en iyi dönerlerden birisi burada. Bildiğimiz esnaf lokantası. Tezgah çok çeşitli. Acayip kalabalık. Tencere yemeklerini hiç yemedim. Buraya gidiş sebebim sadece ve sadece döner yemek için. Mekan geniş. Dışarıda kaldırımda da birkaç masaları var. Araç koymakta sıkıntı var ancak rica ederseniz cadde üzerinde size yer buluyorlar. Her daim kalabalık. Müşteri nezih. Personel seri ve çok ilgili. Ailenizle rahatlıkla gidebilirsiniz. Yazdım ya sadece döner yemek için gidiyorum. Yanına da biraz bulgur pilavı istiyorum. 104 kiloyum ancak siparişi alan garsona "yeter diyene kadar kes getir kardeşim" diyerek sipariş veriyoruz.Geçenlerde 6 kişi gittik hepimiz döner yedik. ilave döner ve tatlılarda dahil 150 tl. hesap ödedim. Bence makul bir fiyattı. Kısmet olursa bu kurban bayramından önce de Karadenize, oralara gideceğim. İnşallah kısmet olur da bir daha uğrarız. Klasik soru ile yazımı bitireyim. "Tekrar gitmek istermiyim?". Evet kısmetse en kısa zamanda.

7. pastane

Ballica Mah. Bahtiyar Aydin Cad. No 17, Bulancak Turkey Turkish +90 454 318 57 22
pastane

6. Gundogdu Kofte Salonu

Tari Sok. No:16/B Bulancak Merkez, Bulancak Turkey Turkish 3184603

5. Guven Doner Salonu

Ihsaniye Mah. Hukumet Cad. No:58 Bulancak Merkez, Bulancak Turkey Turkish 3184122

4. Turistik Restoran

Fatih Cad. No: 41/A Bulancak Mah., Bulancak 28300 Turkey Turkish +90 454 314 28 04 https://www.facebook.com/Turistik-934163723333808/

Reviewed By aydinbalik

Bu bölgede yiyebileceğiniz en iyi kebap salonu. Şehrin merkezinde temiz, ferah, uygun fiyat ve kaliteli hizmet sunan bir mekan. Burada yediğiniz adanayı adanada bile yiyemezsiniz

3. Yavuz Pide

Ahmet Fatoglu Cad. No:12 Bulancak Merkez, Bulancak Turkey Turkish 3186200
Yavuz Pide

Reviewed By BirsenKK

peynirli pide kıymalı pide pastırmalı ve karşık bir pide hastası olan ben için olağan üstü lezzette ve damak tadında tavsiye ederim şiddetele ;)

2. Deniz Kulubu Restaurant

Iskele Mah. Belediye Is Merkezi K:2 Bulancak Merkez, Bulancak Turkey Turkish [email protected] 3142207

Reviewed By efe160

Geçen ay biri meslektaş emekli yemeği,diğeri aylık bayan yemeği olmak üzere iki kere ziyaret ettiğim bu kaliteli mekana yıllardır belli aralıklarla gelirim: İçeriye girince her gelenin etkileneceği pırıl pırıl bir atmosfer , saygı duyacağınız bir sessizlik, düzen ve kaliteli sunumla mekana hayranlığınız daha da artıyor :Hiçbir konuda abartıya kaçmadan ,bütün isteklerinizin kusursuz yerine geldiği muhteşem manzaralı bir yerde vakit geçirmeyi kaliteli ve güvenli bir yemek yemeyi seçiyorsanız Anadolu Yakasında kesinlikle gidilmesi gereken kaliteli bir yer. İşletmecisini ve ekibini kutluyor, özen ve başarılarının devamını diliyorum

1. Dikmenevi

Dikmen Mevkii Burunucu Koyu, Bulancak Turkey Turkish +90 532 470 13 27 http://www.dikmenevi.com
Dikmenevi

Reviewed By nizamoguz

Çok güzel bir manzara, çok disiplinsiz ve pahalı bir işletme.Sizi buyur edip kendi belirleyip oturttukları yerden siparişlerinizi aldıktan kısa süre sonra hiç te nazik olmayan bir şekilde kaldırabilirler.Ürün kalitesi fiyat dengesi uyumsuz, pahalı bir işletme.

Top 10 restaurants in Bulancak, Turkey

TAGS

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.