Best Barbecue food near Alingsas, West Coast, Sweden

August 21, 2020 Roseanne Arnett

Discover Restaurants offering the best Barbecue food in Alingsas, West Coast, Sweden including Wallins Grill, Sjoo, Jarnvagsgrillen, Kolgrill Alingsas
Things to do in Alingsas

1. Wallins Grill

Lilla Torget 1A, Alingsas 441 30 Sweden Barbecue [email protected] +46 322 101 60 http://www.wallinsgrill.se
Wallins Grill

Reviewed By DaDucksMan

The typical Swedish Hot Dog Stand at its best! The owners, Jens and Sofia does their own specials - always with a smile. Friday and Saturday night they are the last ones standing, switching the ligts out and locking the town down ;-)

West Coast, Sweden Food Guide: 5 Mediterranean food Must-Eat Restaurants & Street Food Stalls in Alingsas

2. Sjoo

Hemvagen 19, Alingsas 44139 Sweden Seafood, International, Barbecue, European, Diner, Swedish +46 70 878 47 02 http://restaurangsjoo.se/
Food
Service
Value
Overall Ratings

3 based on 15 reviews

Sjoo

Reviewed By marianneb925

Läget på Sjöö är fantastiskt. Trevlig personal och bra service.Trevligt med en liten skål saltade chips i väntan på maten.Menyn hade en lagom blanding utan att vara tokdyrt.Käkade grillad kyckling....fick verkligen en grillad kyckling (liten) vilket inte var min grej. Jag är ingen gourmet, och jag nöjer mig med en kycklingfilé. För mycket pill för att få ut ngt....Tillbehören var jättegoda. Padronas, sparris, rotgrönsaker, pommes och aioli testade vi. Mycket gott. Vi återkommer och testar annat på menyn.

Top 9 European food in Alingsas, West Coast, Sweden

3. Jarnvagsgrillen

Stationsgatan 7c, Alingsas 441 30 Sweden Barbecue +46 322 63 30 45 https://www.facebook.com/jarnvagsgrillenalingsas/
Jarnvagsgrillen

Reviewed By jockson59

Det var en glad överraskning att äta lunch här. Jag hade inga större förväntningar på en ”järnvägsgrill”. Beställde Entrecote som var trevligt upplagd och till ett mycket bra pris. Väl värd ett besök!

Where to eat Pub food in Alingsas: The Best Restaurants and Bars

4. Kolgrill Alingsas

Prasterydsvagen 4, Alingsas 44140 Sweden Barbecue [email protected] +46 72 214 04 40 http://www.kolgrillalingsas.se/
Service
Value
Overall Ratings

2 based on 6 reviews

Reviewed By TommyBoy1979

Här har det poppat upp en Turkisk grill. Hamburgare, lamm, adana kebab och mycket mer som tillagas på en kolgrill. Maten är god, lokalen ganska enkel. Dock har de uteservering på taket. Så är det fint väder sitter du riktigt bra. Utsikt över sjön Gerdsken eller åt andra håller har du fotbollsplan. Det finns en sak som jag saknar. Möjligheten att ta en öl. De har nämligen inga rättigheter idag. Sedan hade det inte skadat om de såg över sin hemsida något. Fixar de ölen så kommer jag komma oftare. Iaf när det är fint väder.

Most Popular International food in Alingsas, West Coast, Sweden

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.