7 Top-Rated Hotels in Balatonkeresztur, Somogy County, Southern Transdanubia

January 22, 2023 Weston Hennigan

Discover the best hotels in Balatonkeresztur, Somogy County, Southern Transdanubia including Zsanett Hotel, Jesolo Apartmanhaz, Margaret Apartment, Mate Vendeghaz, Ilona Apartment, Csaladi es Lovaspanzio, Kerti Vendeghaz.

1. Zsanett Hotel

Berenyi utca 9., Balatonkeresztur 8648 Hungary
Excellent
44%
Good
25%
Satisfactory
6%
Poor
19%
Terrible
6%
Overall Ratings

4 based on 16 reviews

Zsanett Hotel

In Balatonkeresztúr, right on the beach, but away from the hustle and bustle, Zsanett Hotel with 35 rooms awaits its guests who wish to relax. Our philosophy: relax the way you wish. Zsanett Hotel is located in the southern region of Lake Balaton, a 90 minutes drive from Budapest next to the cycle route around Lake Balaton. The hotel consists of two buildings offering 30 rooms and 5 suites of different categories and several chalets situated in a beautiful and romantic environment amongst tall trees at the waterfront. Open air pool, sauna, playground, playhouse, beach volleyball field help you to enjoy your time with us.

A real 'find'. A really good family hotel.

Reviewed By David P

What a find ! A lovely family run hotel with truly excellent food. Environmentally friendly too – only glass bottles, no plastic and only paper straws. Our room was small but beautifully refurbished as was the modern bathroom. Better still it had air conditioning which actually worked. The beds were comfortable with top quality new mattresses and firm pillows. The overall atmosphere was relaxed with friendly staff. The gardens and pool area were delightful – just the sort of garden that you dream of having at home. Lovely flowers, trees and shrubs everywhere. Beach volleyball court, outdoor fitness area, sandpit and children's play area. The food. Oh the food ! It was marvellous. We have never had so many tasty dishes offered to us at any hotel ever. Apparently, the owner's wife takes responsibility for the kitchen. The meals are buffet style – eat as much as you want. We could not believe the range of wonderful dishes on offer – all so different.

2. Jesolo Apartmanhaz

Iskola Utca 44, Balatonkeresztur 8648 Hungary
Excellent
0%
Good
100%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4 based on 1 reviews

Jesolo Apartmanhaz

Tiszta, rendezett szállás

Reviewed By cthomas56

A szállásadó kedves, a szobák tiszták és rendezettek voltak, a klíma azért hiányzott. A főút mellet helyezkedik el, estenként az autós forgalmi zaj behallatszik de nem vészes simán lehet tőle aludni..

3. Margaret Apartment

Kossuth Lajos, Utca 27, Balatonkeresztur 8648 Hungary
Margaret Apartment

4. Mate Vendeghaz

Petofi Sandor Utca 16, Balatonkeresztur 8648 Hungary
Mate Vendeghaz

5. Ilona Apartment

Mester Utca 5, Balatonkeresztur 8648 Hungary
Ilona Apartment

6. Csaladi es Lovaspanzio

Iskola Utca 25/D, Balatonkeresztur 8648 Hungary
Excellent
0%
Good
0%
Satisfactory
100%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

3 based on 1 reviews

Posto tranquillo e piacevole

Reviewed By robertoPadova67

Trattasi di B&B molto carino, i gestori sono gentili e disponibili. Adatto anche a famiglie con cani e gatti al seguito. Le stanze sono senza moquette (fondamentale per gli allergici a polvere/acari); c'è anche disponibilità di stanze famigliari, fino a 5 posti letto, tutte con bagno annesso. Colazione OK, all'ungherese (salata). Abbiamo riscontrato alcuni problemi in bagno (miscelatore del rubinetto rotto, sedile del WC rotto) che il gestore ha giustificato dicendo non aveva fatto in tempo ad aggiustare prima del nostro arrivo (effettivamente era domenica). Pulizia così così, ma accettabile. Frigorifero in camera. Comodo per il Lago di Balaton (in macchina si raggiunge in 3 minuti, a Balatonmariafurdo) e, occasione da non perdere, accanto ad un aeroporto per piccoli aerei da turismo: c'è la possibilità di fare un giro di 20 min. sopra il Lago di Balaton per meno di 100 euro (28.500 fiorini ca.). L'aereo può trasportare max 4 persone, compreso il pilota (l'importo citato è totale, non a testa). Approfittatene, è stata una bella esperienza! La pensione è molto vicino all'uscita dell'autostrada: per arrivare al primo colpo seguite le indicazioni per l'aeroporto. Tutto sommato, il rapporto qualità-prezzo è molto buono (equivalente di 90 euro per notte in 4, in camera famigliare).

7. Kerti Vendeghaz

Kerti utca, Balatonkeresztur 8648 Hungary
Excellent
0%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
100%
Overall Ratings

1 based on 1 reviews

Soha többet/vigyázz!

Reviewed By Dstonecastle

Koszos, büdös mindenhol, nem ment le a víz a fürdőkádban, nem folyt rendesen a csapból a víz (senkit ne tévesszen meg nincs saját fürdőszoba, az csak a közös folyosóról nyílik, melynek kádjában nem lehet állva zuhanyozni mert nem ér fel a zuhanyrózsa és a fejunket is beverjük), wifi gyenge, villogtak a lámpák és a kapcsoló, kibírhatatlan meleg volt, nem volt ventillátor. A szellőztetés csak annyit segített, hogy muslincák lepték el az egész szobát annyira, hogy belefeküdni nem lehetett az ágyba. A grillezéshez használhatatlan rozsdás rácsok voltak. Éjfél körül kénytelenek voltunk elhagyni a szállást mert az ágyunkban újbegynyi méretű fekete pókok másztak át a párnánkon, és az ágyneműnkön keresztül, és ezeknél még nagyobbak voltak az ablakon amit ugye nyitni kellett a meleg miatt, attól félve hogy a rohadástól kiszakad. Hozzáteszem, a tulajnak csak annyi hozzászólása volt harmadnap, hogy ,,Hol él maga a holdon? Nem látott még pókot?''. Természetesen sem őt sem pedig a rokonát nem értük el este, aki az utcában lakik. Végül egy sms-t hagytunk a tulajnak, hogy mivel nem értük el őket, és a hely kiábrándító a felszereltség, tisztaság, és karbantartottság tekintetében, ezért távozunk és a kulcsot a postaládában hagytuk, és kérjük 2 éjszaka árát visszautalni. (amelyiken elhagytuk és a fennmaradó egyet) Válaszban csak annyit kaptunk, hogy a felsorolt hiányosságok már pénteken is megvoltak (érkezéskor), és az ott töltött idő függvényében 1 éjszaka árát visszautalja. Második telefonálásra (ismeretlen számról) kellett érdeklődni, hogy mikor kapunk utalást, és miért csak 1 északát kapunk. Végül a ''nem érek rá ezzel foglalkozni, utánanézek az utalásnak'' szöveg és a telefon kinyomása következett. A képeken, hozzászólásokban és értékelésben, nagyon barátságos helynek tűnik. Nem vártunk sokat, de ennél csak a csótányok vannak lejjebb, és ezért az árért (12e/2fo/éj) ''4 csillagos hotel féle/közeli'' élményben volt részünk máshol.

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.