10 Top-Rated Specialty lodgings in Nitra Region

May 22, 2023 Sheron Bogner

Discover the best Specialty lodgings in Nitra Region including Penzion Lagan, Apartmanovy dom Grand, Chateau Ruban, Koliba Papradno, Penzion Sivy Kamen, Ubytovanie Na Sukromi, Motel Sofer, Mery Jan, Podhajska 110, Penzion Naj.
Things to do in Nitra Region

1. Penzion Lagan

Radava 542, Radava 941 47 Slovakia
Excellent
0%
Good
50%
Satisfactory
50%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

3.5 based on 2 reviews

Penzion Lagan

Nevyuzity potencial

Reviewed By duri36

Penzion sa nachadza v nadhernom prostredi, ma bar a bazen, ale majitel penzionu sa moc nezaujima o pohodlie navstevnikov. Boli sme dopredu ohlasena skupinka ludi, ktori zobrali viacej izieb. Izby boli upratane z rychlika, mozno ani z toho. Bazen bol na konci juna absolutne nepouzitelny - spinava voda, akurat v nom behal vysavac, ale moc sa mu nedarilo. Vo vedlajsej budove boli ubytovani studenti zo zahranicia, ktori mali obrovsku akciu, robili hluk a bordel dlho do noci. Po staznostiach vedeniu penzionu mi bolo povedane, ze mam pockat do 22:00, odkedy je nocny klud a ked neprestanu, bude sa to riesit. Vedenie penzionu ale o 22:00 odislo prec a nic sa neriesilo. Penzion bol uplne plny, tri plne budovy a v kuchyni boli 2 kucharky a par casnicok. Nemali sancu stihat varit pre take mnozstvo ludi. Fotky na webstranke su zjavne iba z prvej/hlavnej budovy, kde boli robene nejake opravy od postavenia, ale ostatne budovy vyzeraju o dost horsie. Interier nevidel opravy asi este nikdy. Penzion ma naozaj velky potencial, ale ten je absolutne nevyuzity.

2. Apartmanovy dom Grand

25 Petofiho, Sturovo 943 01 Slovakia
Apartmanovy dom Grand

3. Chateau Ruban

Ruban 1, Sturovo 94136 Slovakia
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 3 reviews

Chateau Ruban

Excelentný fine dining

Reviewed By Zuzka3392

Ideálne miesto na teambuilding! Začiatkom roka sme boli s kolegami práve v Chateau Rubáň. Okrem modernej architektúry vinárstva, (ktorá mimochodom bola dych vyrážajúca na to, že sa nachádzame na Slovensku), či skvelých vín sme absolvovali aj večeru. Netušila som, že sa stretnem až s takouto kvalitatívnou úrovňou kuchyne. Fine dining obstál na jednotku. Jednotlivé chody boli z lokálnych a čerstvých surovín, čo bolo cítiť v chuti každého jedného jedla. Chválim stále minimalistický plating. Viac asi netreba písať, za všetko hovoria fotografie.

4. Koliba Papradno

Papradno c. 1507, Papradno 018 13 Slovakia
Excellent
50%
Good
20%
Satisfactory
0%
Poor
20%
Terrible
10%
Overall Ratings

4 based on 10 reviews

Koliba Papradno

Nothing special, just below average

Reviewed By dennistry

Traditional Slovak dish, sheep cheese dumplings (bryndzove halusky) were too “watery” and there was not enough Bryndza cheese. They were almost tasteless, which is weird given the fact that they breed and keep their own sheeps. We also tried sour cabbage soup which was ok, but there was almost no sausage or meat in it. Overally not worth your visit.

5. Penzion Sivy Kamen

Podhradie 55, Podhradie 972 42 Slovakia
Excellent
50%
Good
50%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 2 reviews

Penzion Sivy Kamen

Penzión Sivý Kameň *** je miesto, kde sa na jednom mieste spája história spolu s luxusom dnešnej doby. Časť penziónu vznikla citlivou rekonštrukciou pamiatkovej budovy pochádzajúcej z 19 storočia. Veríme, že historická atmosféra nášho penziónu s kulinárskymi výtvormi našej reštaurácie a jedinečným Wellness splnia vaše očakávania.

Skrytý klenot

Reviewed By Martin Z

Pri rezervácii sme nemali veľké očakávania a o to krajší to bol zážitok v tomto penzióne a jeho okolí. Dopredu sme si rezervovali bicykle na deň po príchode a po skvelých raňajkách už pre nás boli pripravené. Izbu sme mali v skutku v apartmánovom prevedení s veľkou kúpeľňou. Užili sme si súkromné wellness so saunou a vírivkami Večera v reštaurácii bola ohromná, konkrétne losos a cézar šalát nemali chybu. Určite sa ešte vrátime a ďakujeme za milú starostlivosť

6. Ubytovanie Na Sukromi

Hokovce 13, Hokovce 935 84 Slovakia
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 1 reviews

Ubytovanie Na Sukromi

Úžasná atmosféra

Reviewed By Maka M

Nádherne prostredie, mili ľudia, skvelá atmosféra...tak by sa dal opísať náš 2-dňový pobyt. Izby boli čisté, útulne, nové a pekne zariadené. Majitelia majú vkus a cit pre zariadenie a detaily. Výborne sa postarali nielen o nás ale aj o atmosféru, aj o program. V okolí sú výborne vinárstva, ktoré majú čo ponúknuť. Skvelý nápad ako teambuilding alebo na rôzne firemné akcie.

7. Motel Sofer

Olichov 637, Zlate Moravce 951 87 Slovakia
Excellent
0%
Good
100%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4 based on 1 reviews

Motel Sofer

Motel na vhodném místě

Reviewed By Miroslav P

Standardně zařízený motel s velmi příznivou cenou. Velkou výhodou je umístění nikoli v bezprostřední blízkosti, ale nedaleko dálnice. V blízkosti je benzínová pumpa, do Zlatých Moravců jen několik km, Nitra cca 30km, dále dobrá silnice směr Levice.

8. Mery Jan

Svatusha 943, Podhajska 941 48 Slovakia
Excellent
0%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
100%
Overall Ratings

1 based on 2 reviews

Mery Jan

Nejhorší penzión

Reviewed By Eduard K

Majitéle nemají ani nejmenší šájnu o tom co znamená provoz penzionu.Čekali jsme na ubytování uklízel se až jsme dorazili a stejně nebylo uklizeno pořádně.Chybělo vybaveníBar zav.Kola k půjčení nebyla.

9. Podhajska 110

Sencianska, Podhajska 941 48 Slovakia
Podhajska 110

10. Penzion Naj

Novozamocka 100 Nitra horne Krskany, Nitra 949 05 Slovakia
Penzion Naj

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.