10 Top-Rated Hotels in Bac Kan, Bac Kan Province

February 17, 2023 Joeann Galban

Discover the best hotels in Bac Kan, Bac Kan Province including Thai An Homestay, Green Hotel & Coffee, Anh Ngoc Guest House, Hoang Nguyen Homestay Ba Be, Nam Pe homestay, Hung Van hostel, Khach san Nam Hotel, Green - Phu Luyen Hotel, Tran Xuan Homestay 1 - Pac Ngoi, Nha Nghi Hong Nhung.

1. Thai An Homestay

Lang Pac Ngoi Xa Nam Mau, Huyen Ba Be, Bac Kan Vietnam
Excellent
75%
Good
0%
Satisfactory
25%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 4 reviews

Thai An Homestay

שלושה ימי אירוח בהומסטיי

Reviewed By avifenesh

משפחה מקסימה ואוכל מדהים, חדרים נוחים וזולים נהיננו מאוד בחברתם ודאגו לכל מה שהיינו צריכים, כולל לדאוג לטיולים בסביבה ולהמליץ לנו על מקומות ללכת אליהם השכן הוא מדריך טיולים ויכול לקחת אותכם לטיול יון או יומיים טיול מקסימים באיזור ובמחיר הוגן. גם הוא אדיב ונחמד, דובר אנגלית מעולה ומספר הרבה על הכפרים, התרבות, הצמחייה ובעלי החיים באזור. Ba Be - מדריך טיולים: 0 tuoi email: [email protected] phone: 0345590576 תודה רבה ⁦☺️⁩

2. Green Hotel & Coffee

Ngo 78 Tran Hung Dao, Bac Kan Vietnam
Excellent
50%
Good
50%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 2 reviews

Green Hotel & Coffee

Green little hotel

Reviewed By fab200795

Clean, nice facilities, reasonably priced and great helpful staff, tuan anh was exceptionally helpful, great place made better by great staff. Would reccomend this place to anyone that happens to be in the area.

3. Anh Ngoc Guest House

Bo Lu Village, Nam Mau Ward, Ba Be District, Bac Kan Vietnam
Excellent
50%
Good
50%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 2 reviews

Anh Ngoc Guest House

My guest house has 9 rooms, including 6 houses and 3 wooden houses. My house is located on the bank of Ba Be Lake. You can feel the waves hitting the shore, the smell of shrimp and fish while sitting at the balcony. With wooden floor about 50 m2 and 30m2 concrete floor you will be satisfied with that space when coming to Anh Ngoc Homestay.

Great view and location

Reviewed By johnpaullong

Very good guesthouse/home stay. Have 2 options with the older home stay style and the newer guesthouse. Both types of rooms have air con and are comfortable.Both have awesome views from your balconies. Secure bike parking Great family that sort out dinner for you also. Location is peaceful and quiet. Stormy day when I was here.

4. Hoang Nguyen Homestay Ba Be

254 Pac Ngoi - Nam Mau, Ba Be, Bac Kan Vietnam
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 1 reviews

Hoang Nguyen Homestay Ba Be

Úžasný zážitek v Ba Be

Reviewed By LillyLo77

V Hoang Nguyen Homestay v Národním parku Ba Be jsme byli ubytováni na jednu noc a měli jsme skvělý pobyt. Jedná se o ubytování u místních obyvatel Ba Be, které je zcela jednoduché, ale velmi čisté a kompletně vybavené vším, co potřebujete na přenocování v těchto končinách severního Vietnamu. Vrátili jsme se s našim průvodcem z výletu divokou přírodou Ba Be a čekalo nás milé uvítání celou místní rodinou. Pan majitel nás potom zavedl do našich pokojů, které byly vybaveny miniaturní koupelnou se sprchou a toaletou a všemi doplňky, včetně mýdla, šamponů, kartáčků na zuby, pasty a pantoflí, postelí s moskytierou, otopným tělesem a balkonem s výhledem do Národního parku Ba Be, na jednu stranu s rýžovými políčky, na kterých se pásli vodní buvoli a na druhou stranu na jezero a okolní hory. Úžasné! Bylo chladno, ale ihned po zapnutí radiátoru se pokoj, který byl velmi čistý a útulný, vyhřál a bylo v něm velmi příjemně. V jídelně byl pro nás neustále k dispozici horký zelený čaj ve velké termosce. Naši hostitelé nás, až jsme si odpočinuli, pozvali na bohatou, typicky vietnamskou večeři o deseti chodech, tak jsme i s celou jejich rodinou zasedli k jednomu velkému prostřenému stolu a hodovali. Večeře, u které nechyběla velká ryba z jezera Ba Be, obsahovala ještě další čtyři druhy masa, pět druhů zeleniny a byla doplněna rýži. Večeře byla výborná a celkově to bylo velmi příjemné a milé posezení, při kterém jsme se dozvěděli něco o místních zvyklostech a způsobu života. Setkání potvrdilo přátelskou povahu a velkou pohostinnost našich hostitelů. Spalo se nám nádherně a ráno pro nás byly připraveny domácí palačinky s banány, káva a čaj u stolu, s tím nejkouzelnějším výhledem na tajemné jezero Ba Be a hory probouzející se z ranní mlhy. Vřele doporučujeme pobyt v Hoang Ngueyen Homestay Ba Be každému, kdo plánuje nocleh přímo v tomto nádherném národním parku a přeje si zažít nezapomenutelné setkání s jeho obyvateli. Bylo to krásné, děkujeme Hoang Nguyen Homestay Ba Be!

5. Nam Pe homestay

Thon Pac Ngoi, xa Nam Mau, huyen Ba Be, Bac Kan Vietnam
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 1 reviews

Nam Pe homestay

Delightful Homestay

Reviewed By Wishbone404

We did not book and walked in to see if they were available. For 80k pp a night we were very happy. The room was clean with fan and there was a mosquito net. We arrived at night and hadn't found a place to eat dinner so the host cooked us a wonderful dinner! It was amazing. Following that we had pancakes for breakfast which was also delightful! .... And then we woke up to this view! This is a great homestay for those passing through with a wonderful host and his family!

6. Hung Van hostel

368 To 16 Phuong Nguyen Thi Minh Khai, Bac Kan Vietnam
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 1 reviews

Hung Van hostel

Nhà nghỉ rất sạch

Reviewed By Tran Thanh N

Nhà nghỉ rất sạch sẽ, chủ nhà thân thiện, gần gũi. Nhà nghỉ yên tĩnh và có 3 con chó cảnh rất đáng yêu. Có thể đây là điểm tốt để dừng chân khi đi công tác tại Bắc Kan hoặc trức khi đi du lịch Ba Bể. Gần nhà hàng và các dịch vụ khác.

7. Khach san Nam Hotel

88 Đức Xuân 88, Bac Kan Vietnam
Khach san Nam Hotel

8. Green - Phu Luyen Hotel

So 78 Duong Tran Hung Dao, Bac Kan Vietnam
Green - Phu Luyen Hotel

9. Tran Xuan Homestay 1 - Pac Ngoi

Duong 254 Thon Pac Ngoi, Xa Nam Mau, Huyen Ba Be, Bac Kan Vietnam
Tran Xuan Homestay 1 - Pac Ngoi

10. Nha Nghi Hong Nhung

Đuong 254 Thon Pac Ngoi, Xa Nam Mau, Huyen Ba Be, Bac Kan Vietnam
Nha Nghi Hong Nhung

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.