10 hotels in Macka: Best hotel deals for 2023

December 19, 2022 Concepcion Newsome

Discover the best hotels in Macka, Turkish Black Sea Coast including Hamsikoy Tas Otel, Hamsikoy Hotel, Voice Hotel, Grand Mela Hotel, CamlIk Apart Hotel, Pilav Dagi Yavuzyilmaz Tesisleri, Jolnar Garden Hotel, Sumela Holiday Hotel, Ipekyolu Park Hotel, Hamsikoy Butik Otel Restaurant.
Restaurants in Macka

1. Hamsikoy Tas Otel

Hamsikoy Merkez Carsi Mah. No. 121, Macka Turkey
Excellent
93%
Good
7%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 14 reviews

Hamsikoy Tas Otel

bayıldımmmm

Reviewed By pemo61

eşim ve çocuklarımla unutulmaz bi 2 gün geçirdim, otel tam bi köy evi havası veriyor, lüks otellerdeki samimiyetsizlik yok, Olgun bey ve çalışanları çok ilgiliydi,güleryüz ve samimiyet... çay beklerken hertürden içecekleri olduğunu gördüm özellikle soğuk kahve hafitten bi Starbucks havası vermedi değil :) kahvaltı harika manzara paha biçilemezdi, sütlaçı zaten meşhur, her yaz gelmeye ve eş dost getirmeye çalışıcağım, fiyatlarda gayet uygundu, biraz ısrar edince ikram etmeyide ihtimal etmedi sağolsun olgun bey, herşey için teşekkürler :)

2. Hamsikoy Hotel

Cirali Koyu Yolu No 25/1, Macka 61750 Turkey
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 1 reviews

Hamsikoy Hotel

Harika manzara

Reviewed By pinart2147

Hamsiköy ün en güzel konumuna sahip yeşil ile pembenin buluştuğu çok tatlı bir tesis.. İki yıldır aynı oteli tercih etmemizin nedeni ise müthiş doğa manzarası ve personelin ilgili ve sıcakkanlı olması..Ayrıca sütlacı muhakkak burada denemelisiniz hakiki hamsiköy sütlacı( fırın değil) kahvaltısı da çoğu otele göre güzel..teşekkürler Gökhan bey..

3. Voice Hotel

Cosandere Mah. Dere Sok. No:69/1, Macka 61750 Turkey
Excellent
91%
Good
9%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 22 reviews

Voice Hotel

Cleanest rooms, great staff, great food.

Reviewed By Dilara K

Me and my friend wanted to visit Sumela Monastery and have a relaxing hotel experience. This hotel gave us exactly what we were looking for. Green view with the voice of the water near the hotel was so relaxing. Breakfast was so rich. Staff, owmer of the hotel were very very helpful about everything. This place is in our must visit again list from now on.

4. Grand Mela Hotel

Merkez Mah, Ataturk Cd. No 147, Macka 61750 Turkey
Excellent
67%
Good
33%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 3 reviews

Grand Mela Hotel

Our hotel is based in Trabzon – Macka on the road which leads to Sumela valley and it’s surrounded by a breathtaking nature and it’s the right choice for visitors who are searching for a combination of charm, peace, tranquillity and calmness, and a convenient position from which to explore Trabzon.

Kesinlikle tavsiye

Reviewed By Odyssey04412898216

Hizmet olarak cok memnun kaldik. Cok temiz ve yeni bir oteldi. Calisanlari gayet ilgili ve nazik. Yalniz kahvalti biraz daha guzel olabilirdi, onun disinda kesinlikle tavsiye ederim. Ailece konakladik ve bizi rahatsiz eden hic bir durumla karsilasmadik.

5. CamlIk Apart Hotel

Sümela Manastırı Yolu 3.Km Anayol Üzeri, Macka 61750 Turkey
Excellent
67%
Good
33%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 3 reviews

CamlIk Apart Hotel

Maçka'da artık bir evimiz var...

Reviewed By hilaltutuncu

Rezervasyonumuzu internet üzerinden aslında çok da emin olmayarak yapmıştık sümela yoluna girdiğimiz anda manzara bizi büyülemişti zaten ve apartımıza vardığımızda aslında şüphelerimiz devam ediyordu ki emine teyzemizi gördük bizi ev tadındaki dantelleri ve vitriniyle süslü apartımıza yerleştirdi çok temiz ve bakımlı her türlü ihtiyacı karşılayacak bir apart kesinlikle tavsiye ediyorum bu arada sonsuz teşekkürler hoş sohbetiyle bizi karşılayan emine teyzemize.

6. Pilav Dagi Yavuzyilmaz Tesisleri

Bakircilar Mah Lagana mezeresi Pilav Dağı bölgesi, Macka 61750 Turkey
Excellent
75%
Good
25%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 4 reviews

Pilav Dagi Yavuzyilmaz Tesisleri

Harika bir doğa

Reviewed By cachiatore

Esasında oradaki doğayı anlatmaya kelimeler yetmez. Üzerine bir de mükemmel bir işletmecilik anlayışı olunca bu tesis için olumlu tüm yorumlar inanın az kaldır. Harika bir kahvaltı ve ailece gösterilen güleryüzlü hizmet. Teşekkürler selim bey ve ailesi. İnşallah en kısa zamanda tekrar görülmek üzere. Yolu ilk Çıkan için uzun gibi gelse de alışıyorsunuz ve çuktığınız zaman buna değdiğini düşünüyorsunuz. Şiddetle tavsiye ediyorum. Bilgilerinize ...

7. Jolnar Garden Hotel

Evler No 3, Macka 61750 Turkey
Excellent
43%
Good
29%
Satisfactory
14%
Poor
0%
Terrible
14%
Overall Ratings

4 based on 7 reviews

Jolnar Garden Hotel

Çok beğendik

Reviewed By busbus28

Arkadaşımla 1 gece için geldik çok çok memnun kaldık otel çok sıcak ve temiz yatak rahat evinizin konforunu hissettiriyor sabah kahvaltısı gayet doyurucu ve güzeldi otel görevlileri de her sorununuz için yardımcı oluyorlar gönül rahatlığıyla gelebileceğiniz sakin ve nezih bir yer

8. Sumela Holiday Hotel

Maçka Yolu No:70, Macka 61750 Turkey
Excellent
50%
Good
0%
Satisfactory
17%
Poor
17%
Terrible
17%
Overall Ratings

3.5 based on 6 reviews

Sumela Holiday Hotel

Şuan mekandan bildiriyorum!!

Reviewed By Sofiasllmz

Güler yüzlü insanlar ama işletmede bir sorun var. Fiyat olarak uygun, 1 gece 350 tl. Fakat odaların genelinde rutubet kokusu ve basıklık var. Odada elektirk yok ve 2 saattir elektiriğin yapılmasını bekliyoruz, biraz rezillik yaşadık gibi oldu.

9. Ipekyolu Park Hotel

Konak Mahallesi, Erzurum Caddesi, Macka 61750 Turkey
Excellent
6%
Good
42%
Satisfactory
29%
Poor
13%
Terrible
10%
Overall Ratings

3 based on 31 reviews

Ipekyolu Park Hotel

Has lots of disadvantages

Reviewed By Byeol98

The room for single beds are so dark. One of the lights doesn't work. The air conditioning isn't that well either. The location is so far from the places that tourists would go to. The card says "departure at 12am" but we got kicked out at 12PM.

10. Hamsikoy Butik Otel Restaurant

Hamsi Koy Mahallesi Merkez Mevki No: 163, Macka 61750 Turkey
Excellent
50%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
50%
Overall Ratings

3 based on 2 reviews

Hamsikoy Butik Otel Restaurant

Çok güzel

Reviewed By Fırat Ç

Temiz ve güzel bir tesis. Çalışanları güleryüzlü ve iyi niyetli. Her türlü kolaylığı sağlıyorlar. Konumu gayet güzel ve çevreyi görmek isteyenlere imkan tanıyor. Tesisten memnun kaldık. Tavsiye ederiz.

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.