Top 10 Specialty lodgings in Euboea Region, Greece

April 28, 2023 Roger Rusk

Discover the best Specialty lodgings in Euboea Region, Central Greece including Chaliotis Apartments, Chroma Studios, Angelos Studios, Studios Zoi, Despoina Apartments, Korina Apart Hotel Kavos, Ntaliani Panagiota Anastasia, Saltriver Rooms, M/S Harmonia, Hotel Elektra.
Restaurants in Euboea Region

1. Chaliotis Apartments

Garifalias 4, Lefkandi 34002 Greece
Excellent
50%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
50%
Overall Ratings

3 based on 2 reviews

Chaliotis Apartments

Κυριακή καρναβαλιου

Reviewed By 383georgiat

Ενώ είχαμε κάνει κράτηση όταν φτάσαμε μας ειπαν οτι δεν υπήρχε δωμάτιο και μαλιστα συμπλήρωσαν ότι μαλλον κάποιος μας εκανε φάρσα και μας έστειλαν σε άλλο ξενοδοχείο...άλλαξαν χρώμα όταν μας ειδαν άλλαξαν χρώμα ...αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα..

2. Chroma Studios

Paralia Tsoukaiti, Oreoi 34200 Greece
Excellent
50%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
50%
Overall Ratings

3 based on 2 reviews

Chroma Studios

Άψογο

Reviewed By Nick G

Το συνιστώ για οικογένειες με μικρά ή μεγάλα παιδιά.Το συγκρότημα διαθέτει πληθώρα επιλογών για παιχνίδι στους εξωτερικούς του χώρους(γκαζόν παντού,ποδόσφαιρο,μπάσκετ, βόλεϊ,κούνιες, τσουλήθρα, τραμπάλα,μονόζυγο, αιώρες).Επίσης υπάρχει πλήρως λειτουργικό μπάρμπεκιου με κιόσκι,τραπεζάκια κάτω από ομπρέλες,ντουζιέρα και πάρκινγκ εντός του συγκροτήματος.Οι επιλογές για κοντινές παραλίες είναι πολλές,θεωρώ ότι η περιοχή καλύπτει όλα τα γούστα.Το δωμάτιο που μείναμε αποδείχτηκε πολύ καθαρό και με καθημερινό καθάρισμα, αλλαγή πετσετών και σεντονιών.Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα,μεγάλη βεράντα,άνετα κρεβάτια.Μας δόθηκε και ένα βρεφικό παρκοκρέβατον κατόπιν αιτήματος μας.Ο ιδιοκτήτης,πολύ ευγενικός, πανταχού παρών,και πρόθυμος να μοιραστεί χρήσιμες πληροφορίες για παραλίες,ταβέρνες κλπ. Πραγματικά δεν βρίσκω λόγο να μην ξαναπάω διακοπές σε έναν τόσο τίμιο(value for money) χώρο

3. Angelos Studios

Ilia Loura Edipsou, Ilia 34300 Greece
Angelos Studios

4. Studios Zoi

Agios Nikolaos, Loutra Edipsou 34300 Greece
Excellent
0%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
100%
Overall Ratings

1 based on 1 reviews

Studios Zoi

Απαραδεκτοι

Reviewed By charmedthefightconti

Από την πρώτη μέρα που φτάσαμε φαινόταν ποσο αγενής ήταν ο υπεύθυνος. Δεν μπορείς να μιλάς έτσι στους πελάτες. Την πρώτη μέρα δεν λειτουργούσε το κλιματιστικό και γέμισε νερά το σπίτι. Τελικά το φτιάξανε το απόγευμα αλλά αυτό σημαίνει ότι δεν προνόησαν ή ότι το δωμάτιο είχε καιρό να χρησιμοποιηθεί. Κάτω από τα κρεβάτια και δίπλα στους τοίχους είχε αράχνες ενώ δεν είχαν προνοήσει να βάλουν φάρμακο για τα μυρμήγκια με αποτέλεσμα να μπαίνουν τα μυρμήγκια και από τη βεράντα κι από διάφορα σημεία στο σπίτι. Τελικά μας έφεραν ένα spray το οποίο μόνο την πρώτη μέρα. Αν έπεφτε και μία κροκέτα κάτω από το σκύλο έμπαιναν γύρω στα 500 μυρμήγκια και μες στο σπίτι. Τι άλλο να αναφέρω; Ότι δεν ήρθαν ποτέ να καθαρίσουν απλά μας δειξανε το δωμάτιο και μετά δεν ξανά ασχοληθηκαν. Ήρθαν μετά από τρεις μέρες να ρωτήσουν αν χρειαζόμαστε κάτι. Αυτό. Και αλλάξανε και μία φορά τα σεντόνια. Αλλά για μένα ήταν το χειρότερο η αγένεια που υπέδειξε στο πρόσωπό μου ο ξενοδόχος. Μας είπε 11:30 να φύγουμε από το δωμάτιο και επειδή φύγαμε 11:35 άρχισε να μιλάει άσχημα και να λέει ότι δεν είμαστε σωστοι απέναντί του. Προσπάθησα να του μιλήσω ευγενικά αλλά δεν καταλάβαινε. Το μόνο που πραγματικά αξίζει είναι το σημείο που είναι. Επίσης δεν ξέρω αν έχει σχέση ότι είχαμε έρθει με εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού και μας βάλανε στο παλιό κτίριο. Γιατί το κεντρικό κτίριο είναι πιο προσεγμένο και πιο όμορφο. Είναι η πρώτη φορά που έχω τέτοια αντιμετώπιση σε ξενοδοχείο. Ευτυχώς δηλαδή που ήμασταν όλη μέρα έξω Και γυρνάγαμε μόνο το βράδυ για να κοιμηθούμε.

5. Despoina Apartments

Mpania Yaltron, Edipsos 34300 Greece
Despoina Apartments

6. Korina Apart Hotel Kavos

Kavos 49080 Greece
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 12 reviews

Korina Apart Hotel Kavos

Can not fault this place. Excellent in every way!!

Reviewed By AWut42

Wow. What can I say. The rooms are exceptional. So clean and spacious. Everything that you could possibly want. The service was out of this world. We moved here from a hotel down the road having booked a week there but being massively disappointed. Stumbled on this place and it was the best decision to move here. Everything is perfect and the staff are out of this world!! Thank you so much for saving our holiday!!!!

7. Ntaliani Panagiota Anastasia

25is Martiou 66, Loutra Edipsou 34300 Greece
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 1 reviews

Ntaliani Panagiota Anastasia

Συνδιάζει βουνό και θαλασσα

Reviewed By PtomasLog

Το ξενοδοχείο είναι στο ψηλότερο σημείο της πόλης με αποτέλεσμα να έχει δροσιά ακόμα και το καλοκαίρι. Παρόλα αυτά απέχει 10 λεπτά με τα πόδια από τον παραλιακό δρόμο της Αιδηψού. Έχει θέσεις πάρκινγκ μπροστά από την εισοδο. Τα δωμάτια είναι άνετα, καθαρά και καλόγουστα με όλα τα απαραίτητα. Οι ιδιοκτήτες πολύ φιλόξενοι και πρόθυμοι να βοηθήσουν. Η περιοχή το βράδυ είναι ήσυχη και κοιμάσαι άνετα με ανοιχτά παράθυρα. Τέλος η τιμή του είναι πολύ λογική.

8. Saltriver Rooms

Almiropotamos 34015 Greece
Saltriver Rooms

9. M/S Harmonia

Marina Neas Artakis, Nea Artaki 34600 Greece
M/S Harmonia

10. Hotel Elektra

11 Fillelinon, Loutra Edipsou 343 00 Greece
Hotel Elektra

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.