Top 10 Specialty lodgings in Bar, Montenegro

May 17, 2023 Madelene Haan

Discover the best Specialty lodgings in Bar, Bar Municipality including Apartments Villa St. Bar, Apartmani Vukoslavcevic, Apartments Suster, Guesthouse Mediha Nikicic, Apartmani Maja, Balkan Pearl Apartments, Villa FourTuna, Guesthouse Civovic, Montenegrin Beauty Star, Apartmani Slavko Nikocevic.
Restaurants in Bar

1. Apartments Villa St. Bar

Santanov Most BB, Bar, Bar Municipality 85351 Montenegro
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 1 reviews

Apartments Villa St. Bar

Шарман

Reviewed By Андрей Ц

Прекрасный вид с балкона, у нас был номер с видом на горы и они были великолепны! Теперь, по существу: чистота идеальная, территория ухоженная, мы были не в сезон и не смогли оценить бассейн, зато вокруг красота, очень удобная мебель в саду- загорать одно удовольствие, посудой для готовки нас снабдитли, за что отдельное спасибо. Неподалёку много мест где можно поесть, так что кухня вам может и не понадобиться. Все вопросы, которые у вас появятся, можно задать администратору, и, что важно, получить исчерпывающий ответ. Спасибо, за прекрасный приём. Хотелось бы: чашки большего объёма, приходилось много раз ходить за чайником, несколько маловата была простыня на кровати- лучше была бы натяжная и (тут уже наш промах, не заметили что воды в кухонном уголке нет) одна раковина и если кто то моется- посуду не помыть, но в целом это мелочи.

2. Apartmani Vukoslavcevic

Zeleni Pojas 11, Bar, Bar Municipality 85000 Montenegro
Excellent
0%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
100%
Overall Ratings

1 based on 1 reviews

Apartmani Vukoslavcevic

Soha többet!

Reviewed By Trek670308

Az egyik legborzasztóbb szállás amit valaha láttam, inkább válassz másikat! Először is, az apartman egy igen forgalmas út mellett helyezkedik el, ahol folyamatosan járnak az autók még éjjel is, a ház másik oldalán pedig a vasúti közlekedés miatt lehetetlen a pihenés. A ház közvetlen közelében van egy teljesen új építésű apartman ház ami jelenleg félkész állapotban van. Szerencsére ezen az ott tartózkodásunk alatt nem dolgoztak, de ha neki kezdenek akkor biztosan zavaró lesz a szobákban a felújítás zaja. Sajnos a szállás borzasztóan koszos volt, nekem úgy tűnt, hogy több hónapja nem takarítottak. A padló koszos volt, a fürdőszobában pedig rengeteg volt a pókháló. A szobában és a fürdőben is ami le lehet törve az le volt. Az egyik apartmannak az ajtaját ott tartózkodásunk alatt nem lehetett bezárni, mert egyszerűen nem működött rajta a zár, ráadásul a kilincs is folyamatosan kiesett. Többször kértük az ott lakó házigazdát, hogy javítsa meg, erre csupán ígéretet kaptunk. A fürdőszobában iszonyú büdös volt, a zuhanyzóban a tálca gusztustalan, erre szavak sincsenek. Sajnos a víz sem folyt le rendesen, így tulajdonképpen a fürdőszobában bokáig ért a víz mire a zuhanyzással végeztem. A konyha egyáltalán nincs jól felszerelve, néhány alap dolog van, de egy rántotta megsütése is akadályokba ütközött, fakanál és megfelelő edény hiányában. Talán két főnek megfelelőek az edények, de 4-re már biztosan kevés és kicsi. A konyhában nem volt meleg víz és a csapok is iszonyú rossz állapotban vannak. A lefolyócsőhöz egy vödör volt beállítva, gondolom, hogy részben oda folyt a használt víz. A légkondi ugyan működött, de erős kétségeim vannak mikor is volt utoljára tisztítva (ha egyáltalán volt valaha). A nagy közös teraszon maximum összesen négy ember tudott leülni. Amennyiben többen voltunk, a saját szobánkból hoztunk ki székeket. A hátsó kert ahol ez a közös terasz van szintén elég igénytelen és koszos is, nem ajánlom baráti, családi beszélgetésekhez. A házigazda szinte egyáltalán nem tud angolul, többször próbáltam elmagyarázni felmerülő problémákat, de sikertelenül. A parkolás úgy ahogy megoldott. Mi 2 autóval érkeztünk, ebből csak az egyik autónak sikerült megfelelő helyet találni, de ezt is kisebb szóváltás előzte meg. A közeli strandok nem éppen a legszebbek, sem a víz tisztasága, sem a kilátás nem nyerte el a tetszésemet. Arról nem is beszélve, hogy ott is rengeteg a szemét, WC-ét pedig egyáltalán nem találtunk. (bár ahogy érzékeltem ez a probléma általános Montenegróban) Sosem választanám újra ezt a szállást, nem tudom ajánlani.

3. Apartments Suster

Ilino Nn, Bar, Bar Municipality 85000 Montenegro
Apartments Suster

4. Guesthouse Mediha Nikicic

E-851 Villa Mediha Nikicic, Bar, Bar Municipality 85000 Montenegro
Guesthouse Mediha Nikicic

5. Apartmani Maja

Ulica Crnogorskih Proleterskih Brigada Zeleni Pojas, Bar, Bar Municipality 85000 Montenegro
Apartmani Maja

6. Balkan Pearl Apartments

Anta Djedovica 16, Bar, Bar Municipality 85000 Montenegro

Наш небольшой отель находится в 150 метрах от пляжа Жукортлица. Это единственный пляж в Черногории, который расположен в окружении сосен, тем самым обеспечивая прохладу в жаркий период. Самая длинная набережная в Черногории находится в городе Бар. На побережье и в городе множество кафе и ресторанов. Возможно размещение от 1 до 4 человек в одном номере. Практически каждый номер оснащен кухней, столовыми приборами и принадлежностями, кондиционером, личной террасой, санузлом. В некоторых номерах есть стиральная машина. Wi-Fi на всей территории отеля предоставляется бесплатно. Ближайший магазин в 30 метрах, супермаркет в 100 метрах.

7. Villa FourTuna

Bjelisi bb, Bar, Bar Municipality 85000 Montenegro
Villa FourTuna

Family apart-hotel with the swimming pool in quiet place in Bar

8. Guesthouse Civovic

Jovana Jovanovica Zmaja 15, Bar, Bar Municipality 85000 Montenegro
Guesthouse Civovic

9. Montenegrin Beauty Star

Susanj,Zeleni Pojas, Bar, Bar Municipality 85000 Montenegro
Montenegrin Beauty Star

10. Apartmani Slavko Nikocevic

4 Proleterske Crnogorske Brigade 48, Bar, Bar Municipality 85000 Montenegro
Apartmani Slavko Nikocevic

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.