The best available hotels & places to stay near Velky Slavkov

November 11, 2022 Brain Ambrose

Discover the best hotels in Velky Slavkov, Presov Region including Apartments Tatry Holiday, Ubytovanie U Babky, Apartmany Slavkov, Vila Petra, Aplend Chatky Tatry Holiday, Apartmany pod Slavkacom - Vysoke Tatry, Levial Rooms, Privat u Damiana, Rekreacne Chaty Bedolandia.

1. Apartments Tatry Holiday

Tatranska 4 High Tatras, Velky Slavkov 059 91 Slovakia
Excellent
47%
Good
27%
Satisfactory
27%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4 based on 15 reviews

Apartments Tatry Holiday

The village Veľký Slavkov lies only 4 km away from Poprad. Tatry Holiday Resort welcomes you at the beginning of the village ready for all kinds of travelers. The resort has a lot to offer in terms of sports activities. Tatry Holiday Resort is an ideal place for relaxation with for families. We offer two types of apartments and studio.

NOT in the Tatra Mountains

Reviewed By hundanczech

On the positive side the apartment we stayed in was spacious and clean. The beds were comfortable. On the negative side I have to mention that this apartment is NOT in the Tatra Mountains. Velky Slavkov is about 10 km away from the Mountains and from our apartment we didn't have any view to the mountains but to a quite busy road right next to the complex. We stayed in apartment F. We were very disappointed upon our arrival and the staff at the reception didn't show any empthy. So if we hadn't arrived by car I have no idea what we could have done so far away from everything. I also need to say that there is literally nothing in Velky Slavkov. Not even a small shop to buy bread or a whatever one might need in a self-catering apartment. It is also important to mention that the staff leaves at 8 p.m so there is nobody to turn to shoul the guests need assistance. We stayed for 5 nights but the toilet paper or the bin bag was never replaced. Probably we could have asked but we didn't want to complain too much. The walls seem to be of paper we could hear even the flushing toilet from the other apartments. All in all, our stay was satisfactory but next time we will look for accommodation that is truly in the Tatra Mountains.

2. Ubytovanie U Babky

Tatranska 45, Velky Slavkov 059 91 Slovakia
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 7 reviews

Ubytovanie U Babky

3. Apartmany Slavkov

Horska 808, Velky Slavkov, Velky Slavkov 058 01 Slovakia
Excellent
67%
Good
33%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 3 reviews

Apartmany Slavkov

Odporúčam

Reviewed By SarahS11996

Boli sme ubytovaní v Apartmáne Slavkov, musím priznať, že nás prijemne prekvapilo vybavenie kuchyne (našli ste tam mikrovlnku, kanvicu, chladničku,riad...Nevýhodou trošku bolo, že vzdialenosť od vlakovej stanice Nová Lesná je cca 15-20 minút pešo. Ale celkovo hodnotíme ubytovanie ako veľmi dobré, spokojnosť :)

4. Vila Petra

Tatranska 25, Velky Slavkov 059 91 Slovakia
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 2 reviews

Vila Petra

Guesthouse Restaurant VilaPetra** Veľky Slavkov, Slovakia is family type hotel, which was built in 2003. It is situated in a picturesque village Veľky Slavkov 5km from town Poprad and 7 km from Stary Smokovec, High Tatras.

Malý, ale dobre vybavený penzión na okraji Veľkého Slavkova

Reviewed By Laco S

Dobrý penzión ktorý vám môže slúžiť ako základňa na výlety do Vysokých Tatier, Popradu, ale aj ďalej. Ochotný personál je schopný pre vás zorganizovať aj rôzne iné aktivity v priestore penziónu (karaoke, opekanie, detské hry), relax vo výrivke alebo saune, masáže. Na výlety do širšieho okolia vedia zorganizovať okrem programu aj hromadnú dopravu, takže si oddýchnete aj od šoférovania (napr. výlet na splav Dunajca). Vhodné pre kolektívy. Kuchyňa veľmi dobrá.

5. Aplend Chatky Tatry Holiday

Tatranska 5, Velky Slavkov 059 91 Slovakia
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 1 reviews

Aplend Chatky Tatry Holiday

Fajn dovolenka

Reviewed By marecku

V chatke sme stravili 3 noci na konci oktobra. Check-in sme spravili online este pred prichodom takze po prichode to bola uz iba formalita. Na privitanie sme dostali darcekovu tasku s cajmi a kavovymi napojmi. Chatka bola vykurena a cista. Na prizemi sa nachadzala obyvacka, kuchynsky kut a spojena kupelna s WC. Na poschodi boli 2 samostatne izby (dvoj a troj postelova). Co by som vytkol boli vrzgajuce schody na poschodie, v kupelni boiler rovno nad zachodovou misou, takze si treba davat pozor na hlavu. Na to ze tam moze byvat az 5 ludi, by mohlo byt v kupelni viacej hacikov na uteraky (boli az 2). A mohla by byt trochu vacsia chladnicka. Vsetko to boli len drobnosti, celkovo sme boli spokojni. Odporucam minigolf v areali (rodinny listok 2+2 iba 9€), hned vedla je obrovske Clovece nehnevaj sa. V areali sa nachadzaju aj 2 mini ihriska, z toho jedno workoutove, takisto futbalove ihrisko, tenisovy kurt, ihrisko na beach volejbal. Vo Velkom Slavkove toho nie je moc co vidiet, je vsak odtial pekny vyhlad na Lomnicky stit. Odporucam turu zo Stareho Smokovca na Zamkovskeho chatu, na dalsi den sme ako oddychovku navstivili naucny chodnik Pramenisko v Tatranskej Lomnici. Takisto check-out bolo mozne vykonat on-line vratane platby, my sme vsak mali problem s platbou kedze sme chceli vyuzit Edenred kartu Dovolenka. Pri platbe cez POS terminal na recepcii vsak uz nebol ziadny problem. Pocasie vyslo super, deti boli spokojne takze pobyt hodnotim pozitivne.

6. Apartmany pod Slavkacom - Vysoke Tatry

Horny Slavkov, Velky Slavkov 059 91 Slovakia
Apartmany pod Slavkacom - Vysoke Tatry

7. Levial Rooms

Velky Slavkov 118, Velky Slavkov 059 91 Slovakia
Levial Rooms

8. Privat u Damiana

ul. Skolska c.d.259, Velky Slavkov 059 91 Slovakia
Privat u Damiana

9. Rekreacne Chaty Bedolandia

Veľký Slavkov 1306, Velky Slavkov 059 91 Slovakia
Rekreacne Chaty Bedolandia

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.