Habovka Hotels | Places to Stay in Habovka

December 29, 2022 Trinity Boughner

Discover the best hotels in Habovka, Zilina Region including Hotel Julianin dvor, Habovka - penzion Kamzik, Malinovy Sen B&B​, Penzion Stodolisko, Penzion Janka, Penzion Orava, Penzion Victoria, Penzion Bucnik, Family Pension, Penzion 301.
Restaurants in Habovka

1. Hotel Julianin dvor

Habovka 390, Habovka 027 32 Slovakia
Excellent
59%
Good
31%
Satisfactory
3%
Poor
3%
Terrible
3%
Overall Ratings

4.5 based on 29 reviews

Hotel Julianin dvor

l would expect more for that price

Reviewed By zunicka

What I like on our stay was view from restaurant patio and breakfast were very good. Surrounding of the hotel was also great and a possibility of a parking on a place is a good benefit. What we did not like is that during whole stay our room was not cleaned. We just got new towels on the third day. This is something what should be obvious for a 3 star hotel. Quality of the food in restaurant (lunches, dinners) was sometimes poor and sometimes good - it looks like they have one chefs and on is better than another.

2. Habovka - penzion Kamzik

Pod Ubocou 79, Habovka 02732 Slovakia
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 3 reviews

Habovka - penzion Kamzik

Dovča na Orave

Reviewed By simonakolembusova

Práve sme sa vrátili z Habovky a boli sme ubytovaní v tomto penzióne. Veľmi príjemný čistý penzión, výborná domáca strava, veľké porcie milí personál všetko na jednotku s * môžem iba odporučiť určite sa tam vrátime.

3. Malinovy Sen B&B​

Pod Ubocou 434, Habovka 027 32 Slovakia
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 2 reviews

Malinovy Sen B&B​

Perfektné ubytovanie

Reviewed By Lucia M

Ubytovanie u milej mladej rodinky v pokojnej časti Habovky pri potoku určite odporúčam. K dispozícií sú 4 izby v zadnej časti rodinného domu, ktoré sú vybavené moderne s nádychom romantiky. Izby majú vlastné sociálne zariadenie (osušky aj fén sú k dispozícií), TV a bezplatnú WIFI. Oceňujem naozaj perfektnú čistotu tak v izbách, ako aj v spoločných priestoroch. Mali sme k dispozícií spoločnú kuchynku, v ktorej sme si mohli pripraviť raňajky či iné občerstvenie. Počas našej návštevy domáci neponúkali možnosť raňajok, nakoľko majú malú dcérku a majú s ňou dosť práce, ale nám to vôbec nevadilo. Raňajky sme si zabezpečili v neďalekých potravinách :). Stravovanie počas dňa sme riešili v gastro prevádzkach v okolí Zuberca, je ich tam hneď niekoľko, takže si určite každý nájde to svoje. Parkovanie je možné vo dvore. Domáci boli naozaj milí a priateľskí, počas nášho pobytu ako aj pri odchode sme dostali malú sladkú pozornosť :). Určite sa sem ešte niekedy vrátime.

4. Penzion Stodolisko

Stodolisko 320, Habovka 027 32 Slovakia
Excellent
0%
Good
100%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4 based on 2 reviews

Penzion Stodolisko

Veľmi dobrý pomer ceny a služieb

Reviewed By Duski55

Penzión v príjemnej bočnej uličke obca Habovka. Samotný penzión príjemný, čistý, prístup personálu (majiteľa ?) priateľský a ochotný. Všade naokolo krásna príroda a pre víkendový alebo prázdninový pobyt s deťmi dostatok zaujímavých destinácií (Aquaparky Oravice resp. Chocholów v Poľsku, Kinderland v Námestove, Oravská priehrada, Oravský hrad, plte na rieke Orave, Oravská lesná železnica, Múzeum oravskej dediny atď.) Priamo v objekte k dispozícii stolný tenis, stolný futbal, dvor / záhrada s preliezkou, trampolínou, pieskovisko, krbom a ohniskom.

5. Penzion Janka

Breh 13, Habovka 027 32 Slovakia
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 1 reviews

Penzion Janka

Super

Reviewed By Mes Z

Krásné prostorné ubytování vhodné i pro lidi s domácími mazlíčky. Byli jsme moc spokojení a moc se nám tu líbilo :) Majitelka je velmi milá :) okolí je krásné, krásná příroda, samoobsluha asi 2 ulice od ubytování :)

6. Penzion Orava

Edmunda Petra Bárdoša č. 184, Habovka 027 32 Slovakia
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 1 reviews

Penzion Orava

Wonderfull stay for skiing fun!

Reviewed By Martin_Mydlar

The place was lovely: clean room, well enough space to accommodate 5 people. Kitchen perfectly equipped with all you need for self catering, including a fridge. Stuff was friendly as well, there was no problem talking to them. The pension has a little bit tricky location: if you want to go skiing to any of the near slopes, you need a car, public transport is rather spotty. But once you travel with a car anyways, this is not really an issue. And there is a free parking lot next to the accommodation. Overall, a very good place to stay. A the next pub is 5 minutes walking distance just up the main road :)

7. Penzion Victoria

Habovka 210, Habovka 027 32 Slovakia
Excellent
0%
Good
100%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4 based on 1 reviews

Penzion Victoria

Ubytovanie

Reviewed By balder888

Prijemny majitel, ktory je velmi korektny a da sa s nim velmi dobre porozpravat. Je velmi ochotny a ustretovy.Ak potrebujete poradit ohladom vyletov alebo moznosti, nevahajte sa ho spytat.Čo sa tyka ubytovania splnilo to, co som od neho ocakaval.V pomere cena a pohodlie splna, to co ma.

8. Penzion Bucnik

Blatna 159, Habovka 027 32 Slovakia
Excellent
0%
Good
50%
Satisfactory
0%
Poor
50%
Terrible
0%
Overall Ratings

3 based on 2 reviews

Penzion Bucnik

Dobre jedlo

Reviewed By Bambulkabb

Tradične klasické jedla z čerstvých surovín za dostupnú cenu. Príjemná obsluha a prijemne prostredie. Výborne halušky a polievky ich tradične jedlo zo zemiakov bolo super. Celkovo Habovka bola veľmi priateľským miestom

9. Family Pension

ul. Pod Grunom 256 / 14, Habovka 027 32 Slovakia
Excellent
29%
Good
0%
Satisfactory
43%
Poor
0%
Terrible
29%
Overall Ratings

3 based on 7 reviews

Family Pension

Family guesthouse offers accommodation in one of the most beautiful parts of Slovakia. It is located in a village - Habovka in the Western Tatras - Rohace. Only 2 km from Zuberec within the Tatra National Park. It is a perfect place for skiers: there are several slopes with lifts and chair lifts. Excellent location allows for excursions in summer and winter. Nearby, there are thermal pools.

Comfortable stay in family atmosphere

Reviewed By PaloTako

This place is really a great choice if you want to stay in Zapadne Tatry ( Western Tatras). We stayed here 3 nights during 4 day trip and we did some hiking around in October. It's family owned B&B that provides rooms in wonderful wooden style house. It has comfortable beds, fine equipped little kitchen in apartment, nice view from the window. Even private sauna is available upon request and it's really good. If you ask the hosts they can provide you extra discount voucher for aquaparks that are close to Habovka ( e.g. Oravice 12km) Breakfast is really tasty and includes also home made jams or spreads, very fresh bread or rolls.

10. Penzion 301

Stodolisko 301, Habovka 027 32 Slovakia
Excellent
0%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
100%
Overall Ratings

1 based on 1 reviews

Penzion 301

neserióznosť

Reviewed By prirodnici

Vo februári 2019 sme sa mali ubytovať v Penzione 301 v Habovke. Ubytovanie sme mali už aj vyplatené. V deň nástupu,okolo jedenástej doobeda, nám volala majiteľka penzionu, že nás neubytuje ,lebo sa pomýlila. (náš názor je, že mala výhodnejšiu ponuku ,pretože my sme mali ubytovanie iba na 3 noci) Vybavila nám vraj ubytovanie u svojich známych .Zaplatili sme u nej o 4 eurá viac,ako u jej známych, čo vôbec neriešila. Ubytovanie, ktoré nám vybavila bolo v poriadku, čo sme ale my, práve sa lyžujúci, nemohli dopredu vedieť a preto nám to pokazilo prvý deň dovolenky.

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.