8 hotels in Liptovska Osada: Best hotel deals for 2023

January 14, 2023 Terina Blouin

Discover the best hotels in Liptovska Osada, Zilina Region including Rezort Gothal, Penzion Polana, Penzion Svatopluk, Turisticka Ubytovna Osada, Privat Lujza, Hotel Korytnica, Chata Daniela Liptovska Osada, Privat Silvan.

1. Rezort Gothal

Liptovska Osada 756, Liptovska Osada 034 73 Slovakia
Excellent
48%
Good
31%
Satisfactory
10%
Poor
7%
Terrible
3%
Overall Ratings

4 based on 29 reviews

Rezort Gothal

Gothal is an extraordinary multipurpose area, which offers comfortable accommodation with multitude of sports and relaxation activities in the nearby Water world complex. Gothal is located in the beautiful environment of Liptov, in between Veľká Fatra and Nízke Tatry mountains and is only 12km from the ski slopes of Donovaly. The resort is situated only 2 hrs 30 mins away from Bratislava. In short, it is a place, where everyone will be satisfied. Entertainment and relaxation in one is awaiting families, sport clubs, groups of friends or colleagues team building.

Amazing time

Reviewed By Kordoska

We spent a beautiful time in this resort. Everything was excellent. The staff, the services, the food and the place was briliant. Specialy animation team was very friendly and very nice. Our children Isabell and Nelka were so happy. Very big thank to you. We will definitly come back next year. Martina and Matej

2. Penzion Polana

Korytnicka 495, Liptovska Osada 034 73 Slovakia
Excellent
75%
Good
25%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 4 reviews

Penzion Polana

Víkendový pobyt

Reviewed By Leusko

Od6-8.9.2019 som bola na víkendovom pobyte..nádherné prostredie,majiteľ penzionu milý a veľmi ústretový človek,pomôže,poradí, aj sa porozpráva..vo dvore pizzéria a musím povedať,že pizza,ktorú som jedla bola výborná.Veľa miesta aj na parkovanie..izby čisté,tak isto aj jedáleň.Penzionu Poľana nemôžem nič vytknúť..Ďakujem za príjemné chvíle v ňom strávené a ako som sľúbila,určite sa tam vrátim. Kožáková Darina

3. Penzion Svatopluk

Korytnica 669 Korytnica Spa, Liptovska Osada 034 75 Slovakia
Excellent
0%
Good
0%
Satisfactory
25%
Poor
50%
Terrible
25%
Overall Ratings

2 based on 4 reviews

Penzion Svatopluk

Penzión v meste duchov

Reviewed By MiroSvorc

V Korytnici doslova skapal pes. Na to koľko má prameňov, nevie štát alebo súkromník z toho vyťažiť. Penzión sa nachádza uprostred obce (ak sa dajú rozpadnuté budovy tak nazvať). Odbočuje sa k nemu z hlavnej cesty Banská Bystrica - Ružomberok, smerovaním na Korytnicu. Parkovné sa platí 1Eur. Vraj na obnovu prameňov. Je to dobrý počin majiteľa penziónu, že aspoň zrekonštruoval pramene. Zastavili sme sa iba v reštaurácii po túre. Reštaurácia je veľká so sedením vonku i vnútri. Prekvapilo ma, že menu boli 4 jedlá aj s polievkou. Nositeľmi jedálneho lístka sú čašníčky. Objednali sme si bryndzové halušky a mamina vyprážaný syr s hranolkami. Halušky zahustene múkou alebo solamylom a nejaký ten roztopený syr na nich. Bryndzu ani nevideli. Hranolky so syrom boli celkom v poriadku. Neboli mastné a syr sa neroztekal. Okrem toho ponúkali palacinky a hrstkovu polievku. Pivo čapujú Bernard. Penzión má i bazén, ale pre ryby. Reštaurácia je teda ťažký priemer. Skôr také rýchle občerstvenie. Kto nehľadá kulinársky zážitok, ale kalórie, reštaurácia ich poskytne.

4. Turisticka Ubytovna Osada

Liptovska Osada 325, Liptovska Osada 034 73 Slovakia
Turisticka Ubytovna Osada

Útulná ubytovňa so štandardom penziónu Ubytovacie zariadenie Osada nájdete na Liptove, v obci Liptovská Osada, na úpätí Donovál, 11 km smerom na Ružomberok. Okolie ponúka mnoho turistických a cykloturistických trás v Nízkych Tatrách a Veľkej Fatre. Ubytovanie Vám ponúkame v 11 izbách. Každá izba má vlastnú kúpeľňu so sprchou a toaletou. Voľný čas môžete tráviť v spoločenskej miestnosti s televízorom. Na prípravu vlastnej stravy Vám poslúži kuchyňa s kompletným vybavením, chladničkou, dvojplatničkou, mikrovlnkou a rýchlovarnou kanvicou. Samozrejmosťou je bezplatné WiFi pripojenie na internet a parkovanie. Je tu aj možnosť stravovania.

5. Privat Lujza

Luznanska 73, Liptovska Osada 034 73 Slovakia
Privat Lujza

6. Hotel Korytnica

Korytnica 669, Liptovska Osada 034 75 Slovakia
Hotel Korytnica

7. Chata Daniela Liptovska Osada

Liptovská Osada 83, Liptovska Osada 03473 Slovakia
Chata Daniela Liptovska Osada

8. Privat Silvan

Liptovska Osada 509, Liptovska Osada 034 73 Slovakia
Privat Silvan

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.