6 hotels in Radava: Best hotel deals for 2023

January 13, 2023 Tynisha Seiler

Discover the best hotels in Radava, Nitra Region including Penzion Lagan, Penzion Iveta, Chata Sovicka, Penzion Fonte, Apartmany-Anna, Golden Sun.

1. Penzion Lagan

Radava 542, Radava 941 47 Slovakia
Excellent
0%
Good
50%
Satisfactory
50%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

3.5 based on 2 reviews

Penzion Lagan

Nevyuzity potencial

Reviewed By duri36

Penzion sa nachadza v nadhernom prostredi, ma bar a bazen, ale majitel penzionu sa moc nezaujima o pohodlie navstevnikov. Boli sme dopredu ohlasena skupinka ludi, ktori zobrali viacej izieb. Izby boli upratane z rychlika, mozno ani z toho. Bazen bol na konci juna absolutne nepouzitelny - spinava voda, akurat v nom behal vysavac, ale moc sa mu nedarilo. Vo vedlajsej budove boli ubytovani studenti zo zahranicia, ktori mali obrovsku akciu, robili hluk a bordel dlho do noci. Po staznostiach vedeniu penzionu mi bolo povedane, ze mam pockat do 22:00, odkedy je nocny klud a ked neprestanu, bude sa to riesit. Vedenie penzionu ale o 22:00 odislo prec a nic sa neriesilo. Penzion bol uplne plny, tri plne budovy a v kuchyni boli 2 kucharky a par casnicok. Nemali sancu stihat varit pre take mnozstvo ludi. Fotky na webstranke su zjavne iba z prvej/hlavnej budovy, kde boli robene nejake opravy od postavenia, ale ostatne budovy vyzeraju o dost horsie. Interier nevidel opravy asi este nikdy. Penzion ma naozaj velky potencial, ale ten je absolutne nevyuzity.

2. Penzion Iveta

Radava 535, Radava 941 47 Slovakia
Excellent
0%
Good
0%
Satisfactory
57%
Poor
0%
Terrible
43%
Overall Ratings

2 based on 7 reviews

Penzion Iveta

Svadba

Reviewed By alenaballova

Nepríjemný a neochotný personál, namiesto mäsového vývaru sme dostali vegetovú vodu s trochou zeleniny, zákusky a pagáče ktoré sme si priniesli nám pomizli, na stôl skoro nič nepriniesli, do chladiacu boxu ktorý sme si museli od nich prenajať za 70 eur nás ani nepustili, pritom tam boli len naše zákusky, takisto alkoholické a nealkoholické nápoje ktoré sme si priniesli nám zobrali s tým že budú dopĺňať na stôl, ale nič nedoplnili, svadobčanom zostali na stoloch prázdne fľaše a ráno v sklade neboli skoro žiadne nápoje.

3. Chata Sovicka

Radava 331, Radava 941 47 Slovakia
Chata Sovicka

Just 2.5 km outside of Podhajska, this small guest house offers rooms with an en suite bathroom and cable TV. There is a restaurant and a supermarket in the vicinity. There is also a common kitchen on the ground floor, fully equipped with a microwave, oven, fridge and cooking stove. A tennis club is located just 100 m away, and the Airport Golf Surany golf course is only 12 km away from Chata Sovicka. Guests can also take a walk through the surrounding vineyards and reach Podhajska’s centre in about 30 minutes.

4. Penzion Fonte

Radava 80, Radava 941 47 Slovakia
Penzion Fonte

5. Apartmany-Anna

Radava 512, Radava 941 48 Slovakia
Apartmany-Anna

6. Golden Sun

Radava 64, Radava 941 47 Slovakia
Golden Sun

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.