10 Top-Rated Hotels in Vrbov, Presov Region

December 20, 2022 Osvaldo Hartline

Discover the best hotels in Vrbov, Presov Region including Hotel & Restauracia Menhard, Apartmany Alexander, Privat Julia, Garni Limbovy Dvor, Penzion Maria, Penzion Patko Vrbov, Pension Vrbov 261, Apartmanovy Dom Magda, Privat Bartky, Privat Migac.

1. Hotel & Restauracia Menhard

Vrbov 196, Vrbov 059 72 Slovakia
Excellent
90%
Good
10%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 40 reviews

Hotel & Restauracia Menhard

Located in the centre of Vrbov, a 5-minute walk from the Vrbov Thermal Spa, Hotel Menhard offers you modern rooms with LED TV and free WiFi, an elegant restaurant serving international cuisine and free private parking.Each room at Hotel Menhard has a private bathroom with free toiletries and a hairdryer and a flat-screen TV with satellite channels.Breakfast can be enjoyed every morning in the

Best food in Slovakia

Reviewed By 17bartoszf

Today I went with my mother to the hotel restaurant. Starting with a lovely staff to the amazing decor, everything was perfect. But even better was the food they served to us. The soup was delicious and full of flavour but the best was pasta with chicken. The best I’ve ever had in my life. Really the place is must try.

2. Apartmany Alexander

Vrbov 87, Vrbov 059 72 Slovakia
Apartmany Alexander

3. Privat Julia

Vrbov 120, Vrbov 059 72 Slovakia
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 2 reviews

Privat Julia

Уютные апартаменты

Reviewed By DotsFam

Апартаменты находятся в городке Врбов. Очень удачное расположение - до Татарской Ломницы 15 минут на машине, до Словацкого Рая - 20, до Штребского Плеса - 40, так же рядом Попрад, Кежмарок, Левоча... Очень тепло встретили, всё показали. Красивая и ухоженная территория с беседками, лежаками, печью. В наличии уличная парковка. Порадовала чистота. Просторная обеденная зона с кухней. Рекомендую, место оставило самые лучшие впечатления!

4. Garni Limbovy Dvor

Vrbov 153, Vrbov 059 72 Slovakia
Excellent
75%
Good
25%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 4 reviews

Garni Limbovy Dvor

polecamy!

Reviewed By Ola S

Wspaniale miejsce na odpoczynek, cisza, spokoj. Duzy pokoj z lazienka, z widokiem na Tatry, czysto. Do dyspozycji duza kuchnia w pelni wyposazona, piekny taras i ogrod. Widac ze wlasciciele dbaja i o obejscie i o zwierzeta. Polecamy

5. Penzion Maria

Vrbov 213, Vrbov 059 72 Slovakia
Excellent
0%
Good
0%
Satisfactory
100%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

3 based on 1 reviews

Penzion Maria

Průměrné ubytování v blízkosti, dle mého hodnocení, nejlepšího termálního parku na Slovensku

Reviewed By Robert J

Lokace penzionu je do 5-ti minut chůze od Termálního parku Vrbov. To je ale asi jediné plus. Wellnes v penzionu vypadá lákavě, ale jednak nebylo v provozu, a ani nám nebylo nabídnuto k využití. Kvalitá spaní spíše slabší, a tak jak z pohledu postele samotné, tak i hluku (z venku a také z důvodu hlučné, a né příliš voňavé, ledničky na pokoji). Vybavení na pokoji dost zastaralé. Dle mého názoru bohužel různá pozitivní hodnocení na internetu a internetové stránky penzionu neodpovídají realitě, a zdá se, že penzion aktuálně nenabízí to co by mohl.

6. Penzion Patko Vrbov

Vrbov 207, Vrbov 059 72 Slovakia
Penzion Patko Vrbov

7. Pension Vrbov 261

Kupelska street no. 261 okr. Kezmarok, Vrbov 059 72 Slovakia
Pension Vrbov 261

Welcome in our cozy pension under the beautiful mountains - High Tatras. We are family operated place in small village - Vrbov, where you definitely have to visit our thermal swimming pools open all year round. With High Tatras just around the corner, lots of castles, amazing nature with endless hiking places you can end up your beautiful days having BBQ on our patio or just relax in the garden on the swing watching your kids playing in the sand, on the treehouse or sliding down the slide. Give yourself a great vacation, you deserve it!

8. Apartmanovy Dom Magda

Hlavna 337 Vrbov 337, Vrbov 059 72 Slovakia
Apartmanovy Dom Magda

9. Privat Bartky

164, Vrbov 5972 Slovakia
Privat Bartky

10. Privat Migac

Vrbov 93, Vrbov 05972 Slovakia
Privat Migac

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.