10 hotels in Podhajska: Best hotel deals for 2023

November 15, 2022 Brandee Mangan

Discover the best hotels in Podhajska, Nitra Region including Dom v Zahrade, Penzion Sisi, Penzion MAX, Villa Gracia Podhajska, Penzion Jople, Apartmany Podhajska, Podhajska - Holiday, Penzion Astra, Apartmany Relax, Vila Daiva.
Restaurants in Podhajska

1. Dom v Zahrade

Sencianska 35/98, Podhajska 941 48 Slovakia
Dom v Zahrade

2. Penzion Sisi

Belecká 418, Podhajska 941 48 Slovakia
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 5 reviews

Penzion Sisi

Neskutečná nádhera

Reviewed By bittovka1985

Lépe jsme si nemohli vybrat,pán majitel je velice příjemný člověk a po uvítaní nám vše ukázal a doporučil místa v okolì. Baráček stojí v nádherne oblasti, cca.30min pěšky od lázní. Procházka je to příjemná, po cestě obchod cca.300m a milá letní restaurace v penzionu , kde se dá zajít na večeři. At Vás neodradí koleje, jsou sice přes cestu ale i přes to že sme měli pokojík v přízemí a s výhledem na koleje , spánek byl kvalitnì a to mne osobně vzbudí aj myška ? Pokojíčky nádherně zařízené, vše voňavučké a hezké. O záhradě ani nemluvím , něco úžasného a snídaně nebo večerní posezení je balzámem na duši. Velké díky také patří dámě která se o to tam taky stará , včetně úklidu a snídaní které Vám připraví . Vajíčka z domácího chovu, kvalitní suroviny a super výběr. Takže nelitujte peněz za snídaně která je opravdu bohatá, chutná a v krásnem prostředí uvnitř baráčku nebo venku na záhradě. Komu by ovšem vadilo chodit pěšky a nebyl by autem , nezoufejte....místni taxi si bere 1.30 eura za jízdu. Jen pozor at mate dostatek hotovosti , jelikoz jenom v obchode berou karty. Jinak pouze hotovost a to v laznich, restauracích atd. Bankomaty jsou 2 a hodne drahé výběry. Malou smenárnu najdete až u lázni, v domečku ale funguje cca.od 8.30 do 10hod. Pak máte smůlu. Celkově pobyt byl velmi krásny a těšíme se zpět. Vřele doporučujeme a brzy nashledanou ?

3. Penzion MAX

Belecka 22, Podhajska 941 48 Slovakia
Excellent
88%
Good
13%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 8 reviews

Penzion MAX

"A little gem in Podhajska, Slovakia"

Reviewed By chrisDoncaster13

Great "studio apartment" complete with kitchenette! Very clean and comfortable with balcony to relax in summer. Excellent location - only 5 minutes walk from railway station and 2 mins to a small supermarket which has wide selection of food/drinks. Useful microwave on room to heat up those snacks and a great fridge to keep those drinks cool! We'll stocked with utensils, plates, cups, glasses etc and a kettle to make that all important cup of tea in the morning!! On site restaurant open for season from 1 May - if arriving by road, ample car parking spaces - look at the pictures on the Penzion Max website - was going to post some of my own but these really show what Penzion Max has to offer and they show what you can expect in reality! Although I used Penzion Max as a handy base for some day trips by train, most guests come to Podhajska for the Thermal Baths. It's only 1hr 20mins by direct train from Bratislava (trains every 2 hrs) and even only 2 hours from Budapest with one change of train at Nové Zamky!!! With frequent service to Zvolen and Banska Bystrica, Podhajska and Penzion Max definitely makes a good base. With flights from London/Doncaster to both Bratislava/ Budapest for only £20, with Wizzair, each way - come to Penzion Max for a long weekend - a great "find" in a lesser known part of Slovakia.

4. Villa Gracia Podhajska

Podhajska 941 48 Slovakia
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 6 reviews

Villa Gracia Podhajska

Accommodation near to the famous thermal spa in Podhajska. Apartments are just about 200 meters from the thermal spa and wellness center. There are 8 apartments - capacity of one apartment is 2x2+2. Each of the apartments has two double bedrooms, living room connected with kitchen, bathroom and terrace. In the yard: Jacuzzi, sauna, playground, sandbox and toys for children.

5. Penzion Jople

Senchianska 31, Podhajska 941 48 Slovakia
Excellent
67%
Good
33%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 3 reviews

Penzion Jople

Naplnené očakávania

Reviewed By No_Miro_predsa

Nechýba nič. Útulný penzión s dobrými bohatými raňajkami a ochotným, zhovorčivým personálom. Veľmi dobré vybavenie aj pre deti. Všade čisto, možno sme mali smolu na preležaný alebo mäkkší matrac. Odporúčame.

6. Apartmany Podhajska

Nova 639/84, Podhajska 941 48 Slovakia
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 1 reviews

Apartmany Podhajska

110% spokojnosť

Reviewed By Wanderer50484322854

Apartmány sú nádherné, priestranné, neskutočne čisté, všade voňalo, kúpeľňa sa leska od čistoty, naozaj na tak čisté ubytovanie sa nehrabú ani 5 hviezdičkové hotely, majiteľ príjemný, perfektná komunikácia, ústretový, no ani keby som veľmi chcela nemám tomuto ubytovaniu čo vytknúť, proste top top top

7. Podhajska - Holiday

Uzka 295, Podhajska 941 48 Slovakia
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 1 reviews

Podhajska - Holiday

Veľmi príjemné!

Reviewed By 312michalr

Veľké parkovisko, veľká izba, vlastná plne vybavená kuchyňa, veľký sprchový kút, všetko luxusné a nové. Domáca pani vľmi príjemná, kamarátska, všetky veci zariadila k našej spokojnosti. Už máme rezerváciu na budúci rok aj so známymi.

8. Penzion Astra

Nova Ulica No. 126 (Svatusa), Podhajska 941 48 Slovakia
Excellent
0%
Good
100%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4 based on 1 reviews

Penzion Astra

Ciche miejsce

Reviewed By Krystianpo

Spokojne i ciche miejsce na spędzenie paru dni blisko na basen termalny( 8 euro), domek letniskowy wyposażony w sypialnie kuchnia łazienkę obok zabudowany gril ,domek znajduje się w sadzie blisko do sklepu czy pizzeri polecam

9. Apartmany Relax

Hlboka 245, Podhajska 023 54 Slovakia
Excellent
0%
Good
100%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4 based on 1 reviews

Apartmany Relax

Máme more doma a aj na jar je teplé !!!

Reviewed By PeterzoZamkov

Krásny víkend v pre nás úplne novom prostredí na južnom Slovensku a pri tom cca 20 km od domu. Veľmi útulné bývanie s rodinnou atmosférou. Apartmány sú na pešo dostupné od kúpaliska do 15 minút aj s kočíkom. Kuchynka dostatočne vybavená a na pohľad čisté. Priznávam aj keď som z okresu nikdy predtým ma sem nenapadlo ísť lebo som mal mylnú predstavu o kvalite tejto pre mňa vlastne domácej destinácie. Počas lyžovačky v Terchovej som dostal tento typ od a to sa ospravedlňujem že si nepamätám meno jednej veľmi milej rodiny, oni sa čudovali že to máme pod nosom a nechodíme tam a tak nám to nedalo a boli sme odskúšať a ešte sme paradoxne pri návšteve TERCHOVCA v Terchovej dostali aj kupóny na zľavu k tomuto ubytovanie, tak sa to javilo ako znamenie. Naozaj spokojnosť pokiaľ nepotrebujete ruch mesta a zábavu, tej tam teraz - asi mimo sezóny veľa nebolo. Domček už na pohľad útulný a keďže sme tam boli sami zrazu bol z toho palác kde sa určite ešte vrátime. Jeden z teplejších večerov sme využili na grilovačku - prvú pre našu ratolesť. A tá úžasná voda tá musí byť super aj keď je vonku naozaj počasie pod psa, alebo v krutej zime. Týmto sa celej Podhájskej ospravedlňujem za môj mylný ale už minulý názor.

10. Vila Daiva

Zeleznicna 47/317, Podhajska 941 48 Slovakia
Excellent
50%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
50%
Overall Ratings

3 based on 2 reviews

Vila Daiva

Nice Room spacious and airy. Perfectly tidy. Rooms are without AC but have balconies.ila

Reviewed By KAREL C

Room spacious and airy. Perfectly tidy. Rooms are without AC but have balconies. About 600 m from the water park Podhájská. Bus and train stop right opposite the house. Shared kitchen fully equipped with refrigerator. Plus a small refrigerator in each room.

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.