Where to eat Cafe food in Gardony: The Best Restaurants and Bars

November 22, 2020 Cedrick Jardin

Discover Restaurants offering the best Cafe food in Gardony, Hungary including KajaKiraly, Varpark Cukraszda, Andi Cookie Shop
Restaurants in Gardony

1. KajaKiraly

Balatoni ut 73., Gardony 2483 Hungary Cafe, Fast Food [email protected] http://www.facebook.com/kajakiraly
KajaKiraly

Reviewed By greenysi

So this place is one of the biggest surprise... The food and drinks quality is really good! I think this is the place where you get the best quality food in this area, and if you take into consideration that this is a very small place with just a few table... They r doing a good job. So if you want a delicious waffels or a really nice coffe, visit them!

Hungary Food Guide: 10 European food Must-Eat Restaurants & Street Food Stalls in Gardony

2. Varpark Cukraszda

Kossuth Lajos utca 19., Gardony 2485 Hungary Cafe [email protected] +36 20 426 7011 https://www.facebook.com/varparkcukraszda/

Reviewed By ImreS182

Amilyen - viszonylag - eldugott helyen van, ahhoz képest le a kalappal előttük. Sok-sok helyen szerzett tapasztalat alapján mondom, remek termékeik vannak. A rigójancsi pl. egészen parádés volt, megállná helyét a legmenőbb cukrászdákban is! Pluszban kaptunk még egy kiadós mosolyokkal teli kedves kiszolgálást. Az ár nem vészes, az illemhely tiszta. Bátran ajánlom, mert mi is fenntartásokkal mentünk meg és nagyon kellemes emlékekkel jöttünk el.

Top 10 Hungarian food in Gardony, Hungary

Orszag ut 14, Velence Hungary Cafe, European, Hungarian +36 20 252 6977 http://andisutiszalon.hu/

Reviewed By Cat_Shepherd

A születésnapi tortámat kaptam innen, ilyen rossz piskótát még nem ettem, narancsos csoki torta abból állt hogy narancshéjat szortak a csokis VAJkrémre. A torta ferde volt a marcipant is csunyan raktak ra es a marcipan rozsak a lehető leggagyibb kb 0 %-nyi mandulát tartalmazó marcipánból voltak. Mindezt több mint 10.000 Ftért. Köszi jól elrontottátok az ünnepet. Lehúzás az egész, senkinek nem ajánlom. Utólag tudtam meg hogy édesanyám abszolut nem ezt a tortát rendelte, mikor átvételnél megjegyezte azt mondták neki hogy az amit a honlaprol választott nagyon drága lett volna, legalább 30.000 ft :D ezen már csak nevetni tudok. A Daubnerben nincsenek ilyen árak pedig azért a sütiért elég sokat adnék. Vidéki gagyi sz@r hely, kerüljétek el.

Best Central European food near Gardony, Hungary

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.