Usti nad Labem Region Specialty lodgings | Places to Stay in Usti nad Labem Region

June 4, 2023 Emerita Lamoureux

Discover the best Specialty lodgings in Usti nad Labem Region, Bohemia including Pension U Vaclava, Penzion U Vyhlidky, Narodni Dum Podborany, Na Kapucinske, Aparthotel Areal DKS, Penzion Studanka, Sportlife Hotel, Villa Rosa Residence, Pivovar Falkenstejn, Rodinne Vinarstvi Mikulenkovi.
Restaurants in Usti nad Labem Region

1. Pension U Vaclava

Janov u Hrenska 226, Janov 407 14 Czech Republic
Excellent
57%
Good
29%
Satisfactory
5%
Poor
0%
Terrible
10%
Overall Ratings

4 based on 21 reviews

Pension U Vaclava

Clean, friendly and laid back

Reviewed By Nathan D

The place it's very clean, has its own secure parking, the staff are friendly, and the chef even made special sweet cheese pastries for breakfast as many girlfriend is vegetarian, really nice pic them. there is free tea and coffee, any time. The only thing they didn't have was a fan for the room. They offered us dinner but we decided to eat in the village, but it smelled nice!

2. Penzion U Vyhlidky

Dolni Chribska 17, Chribska 40744 Czech Republic
Excellent
43%
Good
43%
Satisfactory
0%
Poor
5%
Terrible
10%
Overall Ratings

4 based on 21 reviews

Penzion U Vyhlidky

Family weekend in nature

Reviewed By Petra_Krystof

We visited the place bacause we love National nature area Ceske Svycarsko. The pension is suitable for children - we have girl 3 y and boy 1y - but not only for them, also for pairs and seniors. There was trampoline, slide, garden with cats. It is a good place for trips around, by foot or by car, there is a large parking for free beside the pension. Good czech food, excellent czech beer, nice staff. Accomodation was clean and cosy. We were satisfied!

3. Narodni Dum Podborany

Nadrazni 261, Podborany 44101 Czech Republic
Excellent
67%
Good
33%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 3 reviews

Narodni Dum Podborany

Jistota na cestách

Reviewed By Ludvik_Lenka

Jistota na cestách, Tento hotel jsem navštívil snad po osmé. a jako vždy zcela super, včetně večerního posezení s jídlem z grilu, kdy kuchař rozdělal oheň, masíčko na něm připravil a přímo z grilu na talíř. Ráno pestrá sníděna s usměvavými vejci.

4. Na Kapucinske

Kapucinska 1, Mikulov 692 01 Czech Republic
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 3 reviews

Na Kapucinske

Na Kapucínské offers comfortable, stylish accomodation within a walking distance of the historical center of Mikulov. It was created during the reconstruction of an old bourgeoisie house. There are four double rooms. From the atrium, where the rooms are located, you can enter our historical cellar and open a bottle of wine next to the old spring. If you bring a bike, it can be safely stored. You can park your car on the street near the penzion.

Príjemné a romantické ubytovanie v centre

Reviewed By 32Dio

Penzión Na Kapucínské sa náchádza v historickom centre Mikulova, neďaleko námestia. Za rohom je skvelá pekáreň a dve večierky. Takže absencia raňajok v ponuke nevadí. Človek si ich nachystá sám v krásnej a skvele vybavenej kuchynke. Vďaka klimatizácii sú izby príjemné. Celkom je kapacita myslím pre 9 ľudí, čo je skvelé pre rodinný výlet alebo výlet s priateľmi. Zvlášť, ak sa dá posedieť aj vo vínnej pivnici, ktorá je rovno pod penziónom. Izby boli čisté, pekné. Môžem tento penzión odporučiť s kľudním srdcom a ak by sme mali v pláne znovu navštíviť Mikulov, bude to naša prvá voľba.

5. Aparthotel Areal DKS

Lesní 5950, Chomutov 430 01 Czech Republic
Excellent
40%
Good
40%
Satisfactory
0%
Poor
20%
Terrible
0%
Overall Ratings

4 based on 5 reviews

Aparthotel Areal DKS

Příjemné a klidné ubytování

Reviewed By SarkaVank

V apartmánu jsme strávili dvě noci, pohodlná postel, pěkné vybavení, velmi příjemný personál a jako velké plus byla společenská místnost. Jediný problém byla teplá voda, tekla nám jen vlažná, ale vzhledem k tomu, že se otužujeme, tak to nebylo zas takové mínus. Celkově pobyt hodnotíme kladně a doporučujeme!

6. Penzion Studanka

Kliny 42, Kliny ‎ 436 01 Czech Republic
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 2 reviews

Penzion Studanka

Krásný penzion v Krušných horách

Reviewed By josef_nak516

Penzion se nachází v krásné lokalitě, kde je plno vyžití. Moc se nám líbil interiér penzionu a samoobsluha v restauraci. Oceňuji, že provozovatelé důvěřují svým hostům. Potěšila nás i sauna, která se zde nachází. Určitě plánujeme přijet znovu!

7. Sportlife Hotel

Lesni 1302/12, Rumburk 408 01 Czech Republic
Excellent
50%
Good
25%
Satisfactory
25%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 4 reviews

Sportlife Hotel

Bon hôtel mais un peu déçu

Reviewed By barjavel78

Très belle chambre , genre suite! bon petit déjeuner copieux ! Bon restaurant ! Mais pas d'accès au sauna, ni jacuzzi, ni salle de musculation...! Quartier calme ! à 1km du Footgolf Park Dymník et son excellent petit restaurant tchèque !

8. Villa Rosa Residence

Ruska 128/152, Dubi 417 01 Czech Republic
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 2 reviews

Villa Rosa Residence

A Touch of Perfection

Reviewed By Quet597

Villa Rosa is a dream come true... superior service, elegant interior and attentive owner, who took great care to secure us the best possible experience. Scented candles burning in the corridor, teamed with gentle music are just one example of all the pleasurable details Villa Rosa offers. Cannot recommend enough.

9. Pivovar Falkenstejn

Krinicke namesti 6, Krasna Lipa 407 46 Czech Republic
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 2 reviews

Pivovar Falkenstejn

Restaurace

Reviewed By vikibohdalec

Moderně a účelově zařízená restarace s výhledem do varny, bohatý stylový jídelní lístek, skvělé pivo, dobré jídlo, rychlá obsluha. Po příchodu do restaurace (navečer) sice plno a volné stoly s rezervací, ale po domluvě s personálem nebyl problém se najíst - místo se našlo.

10. Rodinne Vinarstvi Mikulenkovi

Cp.26, Velke Zernoseky 412 01 Czech Republic
Excellent
75%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
25%
Overall Ratings

4 based on 4 reviews

Rodinne Vinarstvi Mikulenkovi

Velké ocekavani

Reviewed By kolmanv

Do vinařství jsme se těšili. Ale ... Ubytování v daně lokalitě asi dle možného. Pokoje po 5 lidech s koupelničkou a záchodem. To nejlepší už pokoje měli za sebou - prasklá postel, plíseň v rohu zdi, prokopnutý dveře, ... Ok, jednu noc vydrzime. Placená prohlídka vinohradu - za 60,- Kč se přijdete do 300 m vzdáleného minivinohradu, kde v podstatě není co vidět. Dnes se už opravdu platí za všechno. Ale toto by tedy mohlo být součástí degustačního balíčku. Jídlo průměrné a tolik vychvalovaný kohout spíše zklamal než nadchnul. Vína výborná, ceny vysoké. Paní majitelka se ani neurazili zmínit, co tedy je součástí balíčku a co ne a druhy den dopočítání mraky věci, které nepochopitelně nebyly součástí degustace - skvarkova pomazanka, lahve vina, ... A celá návštěva byla navíc pokažena celkovým přístupem obou majitelů - to bylo asi největší zklamání. Žádná přátelská atmosféra, žádná úcta k platícím hostům, vše ve stylu - tohle je moje, tak plaťte a buďte rádi, ze tu můžete být. Bohužel poprvé co dávám pouze 1 bod, ale za to zklamání více dat nemohu. Toto vinařství nedoporučuji.

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.