Top 7 hotels in Oriszentpeter, Hungary

January 3, 2023 Layne Dawes

Discover the best hotels in Oriszentpeter, Vas County, Western Transdanubia including Szekeres Lovasporta, Fecskefeszek Vendeghaz Oriszentpeter, Furge Roka Porta, Fazekas Vendeghaz es Kemping, Ezerjo Okofogado, Centrum Etterem es Panzio, Rigo Vendeghaz.

1. Szekeres Lovasporta

Kovacsszer 67/c, Oriszentpeter 9941 Hungary
Excellent
80%
Good
20%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 5 reviews

Szekeres Lovasporta

Kedves hely, kissé elhanyagolt udvarral

Reviewed By Madi038

3 éjszakát töltöttünk a 4 ágyas apartmanban, hármasban egy másfél éves babával. Minden a megbeszélték szerint várt minket, tiszta és kedvesen berendezett apartman, gyerekágy és jól felszerelt konyha, jól szabályozható fűtés, tökéletes biciklik gyereküléssel, jól működő wi-fi. Az udvar a hinták, a csúszda, homokozó és a sokmjáték ellenére sajnos kevésbé gyerekbarát. A mászókás csúszda jobb időket látott, itt-ott rozsdás szögekkel és törött elemekkel tarkított, sok helyen toldozott-foltozott karámok, elhagyott mezőgazdasági eszközök, sok lim-lom. Ennek ellenére nagyon jól éreztük magunkat, kedves és készséges személyzet működteti a helyet, a kutyák nagyon gyerek-barátok, a vizsla kifejezetten szórakoztató volt, a mi gyerekünk imádta. Kár, hogy rajtuk és a lovakon kívül nem volt semmilyen más állat, sajnos a honlapon még ez szerepel.

2. Fecskefeszek Vendeghaz Oriszentpeter

Galambosszer 4., Oriszentpeter 9941 Hungary
Excellent
83%
Good
17%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 6 reviews

Fecskefeszek Vendeghaz Oriszentpeter

Excellent country vacation

Reviewed By Boris P

Excellent experience country vacation with the stove. Wonderful design en-suite bathroom. The silence and the birds singing in the morning. It's a good chance to see wild animals in the night. Recommend to anyone who is tired from the city.

3. Furge Roka Porta

Siskaszer 19, Oriszentpeter 9941 Hungary
Excellent
50%
Good
50%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 2 reviews

Furge Roka Porta

Excellent stay

Reviewed By Experience391765

What a lovely little place this is. The lady who runs the place is very, very nice. She showed me around the whole farm. There is a 10 bed dorm which I had all for my self. There is also a communal kitchen to use. Wifi is provided. The breakfast was out of this world. Dinner is provided 3 houses down the road in a little beer garden. I stayed there on my way from Budapest to Ljubljana on my inter rail trip through the Balkan. It is so different from all the shining rest of the places I have stayed in. The way to live. Please do you self a favor and don't miss this place ♥

4. Fazekas Vendeghaz es Kemping

Kovacsszer 72., Oriszentpeter 9941 Hungary
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 1 reviews

Fazekas Vendeghaz es Kemping

Családos hosszúhétvége a kempingben

Reviewed By Anna N

Kellemes hosszúhétvégét töltöttünk a kempingben, ahol előzetes odatelefonálást követően kérés nélkül foglaltak számunkra árnyékos helyet :) Mosdó/ vizesblokk kicsi, viszont annak ellenére, hogy sokan voltunk a hétvégén, a tisztasággal sosem volt gond. Főzési lehetőség, hűtőszekrény rendelkezésre áll. Vendéglátónk igazán segítőkész volt, akármiben fordultunk is hozzá.

5. Ezerjo Okofogado

Egesszer 53., Oriszentpeter 9941 Hungary
Excellent
50%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
50%
Overall Ratings

3 based on 2 reviews

Ezerjo Okofogado

Olcsó, vagy inkább értéktelen?!

Reviewed By GergelyT75

Csak kerékpárt kölcsönöztünk. A bácsi szerint olcsón adja... Egyiken sem működött egyetlen lámpa sem. Szólni elfelejtett... biztos nekünk kellett volna ellenőrizni... Az első este, vacsi után emiatt "vakon" bicikliztünk haza a gyerekekkel. Ez nagyon durva mulasztás. Tényleg azt gondolja, h nincs semmi felelőssége? A láncokat ledobálták a biciklik, a váltók csak nagyjából működtek, volt amelyiken a fék is gyenge volt. Az enyémnek az első kereke kattogott olyan hanggal, h azt vártam, mikor szorul meg és állok fejre... Mi biztosan nem bérelünk itt kerékpárt többet.

6. Centrum Etterem es Panzio

Varosszer 17., Oriszentpeter 9941 Hungary
Excellent
29%
Good
0%
Satisfactory
29%
Poor
29%
Terrible
14%
Overall Ratings

3 based on 7 reviews

Centrum Etterem es Panzio

Old Hungarian socialistic

Reviewed By feco33p4

We jumped in for a quick lunch. The place was completely empty, no guests. It looks like a place in the socialism, 25 years ago. However the service and food was good! (Had Vienner schnitzel). If I understand it well they have rooms to rent as well.

7. Rigo Vendeghaz

Templomszer 11, Oriszentpeter 9941 Hungary
Rigo Vendeghaz

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.