Top 6 hotels in Satov, Czech Republic

October 27, 2022 Misti Hsu

Discover the best hotels in Satov, South Moravian Region, Moravia including Bohemia privatni ubytovani, Penzion Andel Satov, Penzion Riva & Vinny Sklep, Penzion Satov, Ubytovani Nad Sklipkem v Satove, Stara Brusirna.
Things to do in Satov

1. Bohemia privatni ubytovani

Satov 174, Satov 671 22 Czech Republic
Excellent
60%
Good
20%
Satisfactory
20%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 5 reviews

Bohemia privatni ubytovani

Bohemia offers quality accommodation throughout the year.Accommodation is available to you in 2-5 bedded rooms and apartments for enjoying your well-deserved holiday in picturesque countryside Podyjí in South Moravia. Bohemia is not only suitable for a quiet and relaxing family holiday in a friendly environment, but also for lovers of good wine and wine tourism, gastronomic specialties and folklore.

Naprosto perfektní týden!!!

Reviewed By ahejlova

Privát Bohemia je naprosto skvělé místo na dovolenou. Ubytování je moc pěkné, hezky vybavené a čisté. Je v uzavřeném areálu, kde se dá parkovat i uschovat kola do uzamykatelné kolárny. Součástí areálku je i bazén a nádherný sklípek, kde je možné domluvit ochutnávku vín. Jídelna je v jiné budově, možné je sedět i venku pod pergolou a slunečníky. To je super nejen na večerní posezení u vínka. Všude je dostupná wifi (zdarma). Krom toho skvěle vaří - my jsme měli polopenzi se snídaní a večeří. A na jeden večer jsme si domluvili i grilovačku, která byla přímo luxusní. Zkrátka krásné prostředí i ubytování a výborné jídlo i víno z rodinného vinařství. A jako bonus nejlepší majitelé - úžasná rodina Lorencových, kteří dělají dovolenou na Moravě ještě hezčí. Hned bych jela zpátky!!! Doufám, že se tam budeme vracet pravidelně. :)

2. Penzion Andel Satov

Sklepní Ulice 51, Satov 671 22 Czech Republic
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 1 reviews

Penzion Andel Satov

Doporucuji

Reviewed By martinaj438

Prijemne ubytovani za rozumne penize. Apartman nove zatizen, ve kterem je vse, co potrebujete. Vylety po okoli na kole super. Pro pesi take - 2 km od narodniho parku Poddyji. Pracka je velke plus - v apartmanu Roza. Wifi je mozne chytit pouze ve stodole, ktera je hned vedle apartmanu. Ale zase je to bajecny detox. Coz je nakonec plus :). Spolupracuji s vinarstvim Soska - vsechnavina byla dobra. Velmi prijemni majitele, nic neni problem. Doporucujeme.

3. Penzion Riva & Vinny Sklep

Satov 73, Satov 671 22 Czech Republic
Excellent
0%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
100%
Terrible
0%
Overall Ratings

2 based on 3 reviews

Penzion Riva & Vinny Sklep

Zklamání

Reviewed By JaNi777984

Na webu se o vybyvení, úrovni ubytování, okolí moc nedozvíte. Byly nám nabídnuty nově postavené apartmány, avšak již majitelé nezmínili, že jsou na druhé straně obce cca 2 km pěšky od penzionu. Koupaní v bazénu či grilovací místo jsme tak něměli moc šanci využít. I když ani to nebylo valné kvality. Apartmány jsou situovány mezi domy, okolí není dodělané, večery travíte venku o apartmánu na chodníčku s výhledem na rozpadlý barák, rozestavěný domek a neupravenou zahradu. Úklid během 6 dnů neproběhl žádný, ručníky nevyměněny, o odvezení odpadků a doplnění toaletního papíru jsme si museli panu majiteli říct sami a nové pytle na odpadky si sami dokoupit. Příjemná byla klimatizace. Celkově nedoporučuji.Jistě v okolí naleznete příjemnější místa.

4. Penzion Satov

Shatov 329, Satov 671 22 Czech Republic
Excellent
0%
Good
17%
Satisfactory
33%
Poor
17%
Terrible
33%
Overall Ratings

2.5 based on 6 reviews

Penzion Satov

Average

Reviewed By Beerman007

I stayed in Satov by accident. I was on a way back from Vienna. As I have never been to this lovely wine region I felt it was a must to do it now. I planned to stay in Satov for 3 nights but after a first day there was not much to do- especially in the evening. There is one worth restaurant besides that there's really nothing special "when it gets dark". During the day you can see the vineyards and make some nice trips around. This "penzion" is quite average, with below-average- but CLEAN! rooms with dull breakfast... To sum up- Satov is nice, calm- quiet place to have a great wine. I love Moravia, if you do so, visit Satov and Znojmo, too.

5. Ubytovani Nad Sklipkem v Satove

Satov 671 22 Czech Republic
Ubytovani Nad Sklipkem v Satove

6. Stara Brusirna

Satov 383, Satov 671 22 Czech Republic
Stara Brusirna

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.