Top 10 hotels in Mikulov, Czech Republic

January 12, 2023 Malia Yoakum

Discover the best hotels in Mikulov, Usti nad Labem Region, Bohemia including Pension Kiwi, Pension Alva, Na Kapucinske, Penzion U Slunicka, Pension U Krbu, Penzion Hubert, Guest House Mikulka, Pension Mikulas v Krusnych Horach, Mikulov Apartmany Magistr, Ubytovani Lila.

1. Pension Kiwi

U Bažantnice 2, Mikulov 692 01 Czech Republic
Excellent
92%
Good
8%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 13 reviews

Pension Kiwi

Wonderful small hotel

Reviewed By DLS01

My husband and I were in town for a week for a music festival and had arranged to stay at another place. When we got to the other place we were very disappointed and had to scramble to find other accommodations. The people at Pension Kiwi were wonderful!! We had a lovely room on the second floor with a large balcony and a kitchenette. The bathroom had a great shower and everything was spotless. Since it’s not smack dab in the middle of town, it was quiet, yet an easy 10 minute walk to the historic center. Staff was friendly and we had fun conversing using Google translate! Highly recommend.

2. Pension Alva

Pavlovska 509/26, Mikulov 692 01 Czech Republic
Excellent
67%
Good
0%
Satisfactory
17%
Poor
0%
Terrible
17%
Overall Ratings

4 based on 6 reviews

Pension Alva

Student

Reviewed By _C5995EL

It’s a great place to stay. Reasonable price, big and clean room. Great breakfast and WiFi works really good. The place is close to the center. Owners were really friendly and nice. I definitely recommend it everyone

3. Na Kapucinske

Kapucinska 1, Mikulov 692 01 Czech Republic
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 3 reviews

Na Kapucinske

Na Kapucínské offers comfortable, stylish accomodation within a walking distance of the historical center of Mikulov. It was created during the reconstruction of an old bourgeoisie house. There are four double rooms. From the atrium, where the rooms are located, you can enter our historical cellar and open a bottle of wine next to the old spring. If you bring a bike, it can be safely stored. You can park your car on the street near the penzion.

Príjemné a romantické ubytovanie v centre

Reviewed By 32Dio

Penzión Na Kapucínské sa náchádza v historickom centre Mikulova, neďaleko námestia. Za rohom je skvelá pekáreň a dve večierky. Takže absencia raňajok v ponuke nevadí. Človek si ich nachystá sám v krásnej a skvele vybavenej kuchynke. Vďaka klimatizácii sú izby príjemné. Celkom je kapacita myslím pre 9 ľudí, čo je skvelé pre rodinný výlet alebo výlet s priateľmi. Zvlášť, ak sa dá posedieť aj vo vínnej pivnici, ktorá je rovno pod penziónom. Izby boli čisté, pekné. Môžem tento penzión odporučiť s kľudním srdcom a ak by sme mali v pláne znovu navštíviť Mikulov, bude to naša prvá voľba.

4. Penzion U Slunicka

Brnenska 1100/36, Mikulov 692 01 Czech Republic
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 1 reviews

Penzion U Slunicka

Penzion nedaleko centra

Reviewed By Petr_Bures

Penzion je v bývalém statku a majitel zachoval maximum původních dveří, oken, skříní a pod. V penzionu jsou tři apartmány - my jsem byli v apartmánu 1, což je původní "parádní" pokoj s okny do Brněnské ulice a do ulice Pod Hájkem - to byla naše ložnice - kromě moderní postele tam byl i rozkládací gauč, televize atd.. Směrem do dvora byla kuchyně s vestavkem koupelny. V kuchyni s okna do Brněnské ulice a do dvora byla lednička, vařič, rychlovarná konvice a nádobí a stůl se židlemi. Za naším apartmánem byl byt majitele, pak apartmán 2 pro dvě osoby , pak bývalá stodůlka a za ní apartmán 3. Parkování je možné na dvoře, kola je možné uložit do bývalé stodoly. U všech apartmánů je k dispozici venkovní sezení. Majitel je velmi přátelský, ceny jsou mírné. Byli jsme naprosto spokojeni.

5. Pension U Krbu

Mikulov 55, Mikulov 419 01 Czech Republic
Excellent
69%
Good
25%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
6%
Overall Ratings

4.5 based on 16 reviews

Pension U Krbu

6. Penzion Hubert

Na Hlavni 92, Mikulov 419 01 Czech Republic
Excellent
0%
Good
100%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4 based on 1 reviews

Penzion Hubert

Pohodlné a levné ubytování Krušné hory

Reviewed By Michal M

Příjemné přenocování v Mikulově v Krušných horách, hezky vybavené pokoje s balkonem. Čajová kuchyňka (není moc vhodná pro vaření), pěkná koupelna (vše nově opravené.). Matrace by mohly být pohodlnější a ložní prádlo včetně dek a polštářů trochu vyšší standart. Ale celkově OK.

7. Guest House Mikulka

Trzhni namesti 51, Mikulov 419 01 Czech Republic
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 1 reviews

Guest House Mikulka

super ubytování za málo peněz

Reviewed By josefhausner

útulný pension s výbornou kuchyní a přijemným personálem.Doporučuji všem turistům,ciklistům a ostatním také.Parkování,wifi zdarma v ceně ubytování.Venkovní posezení pod pergolou.Prostě vše super doporučuji

8. Pension Mikulas v Krusnych Horach

Ruzhova 28, Mikulov 419 01 Czech Republic
Excellent
0%
Good
100%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4 based on 1 reviews

Pension Mikulas v Krusnych Horach

Beautiful wedding

Reviewed By MonaghanLolo

Beautiful landscapes weather and buildings , people are very friendly wish we could have stayed longer will go back in the future with our kids and travel on to prague. Couldn't believe how cheap everything is especially the wine .

9. Mikulov Apartmany Magistr

111 Pavlovska, Mikulov 692 01 Czech Republic
Mikulov Apartmany Magistr

10. Ubytovani Lila

Erbenova 734/15, Mikulov 692 01 Czech Republic
Ubytovani Lila

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.