The best available Specialty lodgings to stay near Central Bohemian Region

June 4, 2023 Ying Subia

Discover the best Specialty lodgings in Central Bohemian Region, Bohemia including Hotel Obecna Skola, Penzion Karlstejn, Homutuv statek, Penzion Pod Zamkem, Hotel Grand, Motorest Na Pisku, Kemp Andelska Laguna Slapy, Hostinec U Cisare, Juniorcamp Nova Zivohost, Penzion Radost.
Restaurants in Central Bohemian Region

1. Hotel Obecna Skola

6, Svaty Jan pod Skalou 266 01 Czech Republic
Excellent
50%
Good
12%
Satisfactory
8%
Poor
23%
Terrible
8%
Overall Ratings

3.5 based on 26 reviews

Hotel Obecna Skola

Friendly staff, disastrous facilities

Reviewed By bohuslav_koukal

Friendly staff. They allowed us earlier check-in and were trying to be helpful for our stay with a baby. But facilities were disastrous. MOLDY bathroom. NO WARM WATER at 8pm (I do not mind it, but my baby does). Curtains covered with dust (had to take anti-asthma pills after approaching them for a while). Toilet was broken, so we were not able to flush it (we had to put water into litter bin to flush the toilet). I would expect this level of interior in a cheap hostel in secluded Romanian mountains, not in hotel in a touristic place in Czechia. Wouldn't stay again until they do some refurbishment.

2. Penzion Karlstejn

Karlstejn 201, Karlstejn 267 18 Czech Republic
Excellent
61%
Good
17%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
22%
Overall Ratings

4 based on 18 reviews

Penzion Karlstejn

Excellent

Reviewed By Midos946

It was amazing time really I was very happy with everything the room was very clean and service was excellent and the food was tasty and staff was friendly with everyone and helping people, Iam sure I will back again, Thank you for everybody, I hope to see you soon Mido.

3. Homutuv statek

Sedlec 14, Mseno 277 35 Czech Republic
Excellent
50%
Good
25%
Satisfactory
25%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 4 reviews

Homutuv statek

Týdenní turistika po Kokořínsku

Reviewed By Dalibor O

Ubytování na statku v podstatě splnilo naše očekávání, snad jen avizované odpolední deserty se moc nekonaly, ale to byl detail, který bychom stejně asi moc nevyužívali. Parádní klid, ráno nás budilo jen kokrhání kohouta či zaštěkání psa, což ke statku patří. Personál příjemný, večeře chutné, ale nečekejte nějakou vyšší gastronomii. Samoobslužný bar byl co se týče nápojů velmi dobře zásobený, ocenil jsem zejména pivo z nedalekého pivovaru v Lobči. Díky ne úplně příznivému počasí jsme moc nevyužili zahradu, která na webové stránce statku působí trochu rozlehlejším dojmem než ve skutečnosti je. Těžko v ní budete hledat nějaké soukromé zákoutí. Pokoj Vám v případě požadavku uklidí jednou za 3 dny. V osadě bohužel aktuálně nebyla v provozu žádná místní hospůdka, kde by člověk mohl dát řeč s místními. Statek je výborným místem k výletům po okolí a lze se z něj snadno napojit na minimálně 3 turistické trasy. Třeba na Kokořín dorazíte pěšky zhruba za hodinu. Celkově spokojenost a mohu doporučit všem co hledají klid a spíše méně lidí kolem.

4. Penzion Pod Zamkem

1. Maje 97, Zruc nad Sazavou 285 22 Czech Republic
Excellent
67%
Good
33%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 3 reviews

Penzion Pod Zamkem

Bezvadná dovolená v rodinném penzionu v malém městě

Reviewed By michal6012018

Penzion Pod Zámkem je menší, ale moderně zrekonstruovaný penzion. Je velice čistý, útulný a moderní. Měli jsme k dispozici velký apartmánový pokoj (ložnice, velký obývák s kuchyní a příjemná terasa na střeše s nádherným výhledem na zámek) za rozumnou cenu. Dětská postýlka nebyla problém, televize na pokoji a kuchyňské příslušenství včetně rychl. konvice. Součástí penzionu byla kavárna/cukrárna, kam jsme mohli zajít na domácí zákusek, výbornou kávu, ale i na dobré točené pivo. V té samé kavárně byly každý den snídaně na objednání (menu), vždy chutné a dostačující - vše v režii samotných majitelů. Celý penzion měl pouze jeden zápor a tím je jeho umístění u hlavní ulice s dlažebními kostkami a ráno a během dne je zde poměrně hluk. Jsme však z města a nevadilo nám to a v noci byl klid. Jinak vše OK a můžeme doporučit!

5. Hotel Grand

Namesti Jana Zizky z Trocnova 74/11, Caslav 286 01 Czech Republic
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 5 reviews

Hotel Grand

Hotel Grand is situated in Caslav and features a bar. Featuring room service, this property also provides guests with a restaurant. Free WiFi is featured. A buffet breakfast is served each morning at the property. Hradec Kralove is 46 km from the hotel, while Pardubice is 31 km from the property. The nearest airport is Pardubice Airport, 27 km from the property.

Hôtel très propre, il y a juste la serveuse au bar. Qui passe sa vie au gsm. Meme en parlant tchèque, il faut un bon te

Reviewed By helenepollart

Il y a 30 ans que nous allons en Tchéquie, donc nous connaissons pas mal d'hôtel. Mais ici, nouvelle hôtel. C'était un commerce chinois avant. Très bon déjeuner, varié, propre et excellent. Pour le prix des chambres, je recommande. Bien sûr il faut une voiture, mais de très beaux lieux a visité de kutna Hura, le château de Zeby magnifique et bien d'autres.

6. Motorest Na Pisku

Okresanec. Cp 48, Caslav 28601 Czech Republic
Excellent
36%
Good
27%
Satisfactory
27%
Poor
9%
Terrible
0%
Overall Ratings

4 based on 11 reviews

Motorest Na Pisku

Motorest Na Pisku

Reviewed By Rok J

Verry tasty food with ok prices and nice people. Restaurant looks good. There is playground outside for kids and a play corner with toys inside. Outside there is a big parking space. They have reasonably nice apartments in which they allow pets.

7. Kemp Andelska Laguna Slapy

Nalzovicke Podhaji 61, Nalzovice 264 01 Czech Republic
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 2 reviews

Kemp Andelska Laguna Slapy

Stanování

Reviewed By Bobuka

Byl jsem velmi mile překvapen jak kemp vypadá a jaké má zázemí. Personal velmi milý a ochotný. Splní Vám veškeré praní pokud je to v jejich moci. Kemp má svoji restauraci kde se vaří snídaně, obedy(hotovky) a večeře (minuty). Je tam k dispozici i TV. Personal v restauraci opět velmi příjemný a ochotný. Záchody a sprchy velmi čisté ( je vidět ze se opravdu o to starají) Kemp dal umožňuje půjčování motorových člunů a ceny jsou přijatelné. Dále je tam malé hřiště pro děti a u vody Stanek s občerstvením. Celkový dojem: velmi utulny kemp a tichý. Doporučuji všem co si chtějí odpočinout v přírodě. Je k dispozici i kuchyňka kde si muzete uvařit

8. Hostinec U Cisare

U Zvonichky 57 Mirosovice, Mnichovice 251 66 Czech Republic
Excellent
50%
Good
17%
Satisfactory
17%
Poor
17%
Terrible
0%
Overall Ratings

4 based on 6 reviews

Hostinec U Cisare

Noise!

Reviewed By Bushkawild

I was told everything closes at 9PM to 12 latest. At 3AM I went to the bar and confronted the staff, absolutely furious, as people were shouting and slamming doors. There is absolutely no thought or consideration for the staying guests, especially those with young children. The security light for the car-park completely illuminates the bedroom.. did nobody think of this?! Why I didnt rate 'terrible' was because dinner and the room itself was good. But see my pictures.. The TV remote was vile and the breakfast is far from 'Fabulous' but staff were nice and helpful.

9. Juniorcamp Nova Zivohost

Nova Zivohost 98, Krecovice 257 56 Czech Republic
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 1 reviews

Juniorcamp Nova Zivohost

Doporučuji,pekne prostředí, pekne chatky a milý personál.

Reviewed By Milena V

V kempu se nám moc líbilo,všude čisto a ochotni lidé. Chaticka útulná, čistá,jídlo v přilehlé restauraci dobré. Toalety o blízké okolí několikrát denně uklizeno.Na recepci sedí moc milá paní, ktera rada pomůže a pořadí.určitě sem zajeďte.

10. Penzion Radost

Nam. T.G.Masaryka 525/36, Podebrady 290 01 Czech Republic
Excellent
44%
Good
0%
Satisfactory
22%
Poor
11%
Terrible
22%
Overall Ratings

3.5 based on 9 reviews

Penzion Radost

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.