The best available hotels & places to stay near Strachotin

January 17, 2023 Lean Nau

Discover the best hotels in Strachotin, South Moravian Region, Moravia including Penzion Rybarska Basta, Penzion Vinarsky dum Palava, Penzion Sedivy, Penzion U Studanky, Penzion Hazdrovi.

1. Penzion Rybarska Basta

Sakvicka 22, Strachotin 693 01 Czech Republic
Excellent
50%
Good
50%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 2 reviews

Penzion Rybarska Basta

Kraásný výhled a super snídaně

Reviewed By Sim0naVAL

Příjemné čisté pokoje, krásný výhled a prostředí kolem hotel. Snídaně byla velmi dobrá, vše vařeno z lokálních surovin a v nejlepší kvalitě. Majitelé více méně vstřícní, možná bych ocenila trochu více ochoty. Matrace na palandách trochu proleželé a velmi hlučné když se člověk otočí.

2. Penzion Vinarsky dum Palava

Sklepni 333, Strachotin 693 01 Czech Republic
Excellent
0%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
100%
Overall Ratings

1 based on 1 reviews

Penzion Vinarsky dum Palava

Neochota a urazky

Reviewed By petermV8145WK

Penzion pekny, izby velke s kupelnou,pekna zahrada s posedenim pri jazere kde si mozte aj grilovat ak vam to pani domaca dovoli.A samozrejme len do 22hod. Ale aby som nepredchadzal tak zacnem pekne odzaciatku.Tento penzion sme si zajednali cely na kamosovu 30ku.Prisli sme sa zabavit nieco pogrilovat a hlavne na cykloturu.Pekny dojem z penzionu vsak hned po prichode skazil vycviceni personal. Reci ako nam nic nepredaju a nenacapuje boli od sameho zaciatku.Co sa vlastne aj opovazujeme rusit personal a majitelku, ktore nas ohovarali od prveho dna ako sa im nepaci ze sme vobec tam. Ak mate chut stravit weekend na izbe po sa vyhrazala ze suseda zavola policiu, a to sme nerobili ziadny bordel a nijak sme nerusili nocny klud. Spravanie personalu bolo pod urovnou akejkolvek stajne pre dobytok.Reci ze zavru bar aby sme uz isli a ze nam nic uz nepredaju...a preco by aj mali.ved sme prisli len spat na izbu.Za cely penzion sme vysolili obrovske peniaze a robili trzbu kazdy den na taketo chovanie sme nikto neboli zvyknuty. Pani bola rada ze zarobila ale obsluzit nas bez neprijemnych poznamok snad ani neslo. Niekedy som sa az bal ze ju idem otravovat. Na druhej strane pri platení nebol problem ani s eurami.Palec hore. Celkovy dojem z penzionu je dobry avsak kvoli personalu, majitelke a ich chovaniu si nabuduce najdeme v okolí ine ubytovanie ktoreho je tam velmi vela. Toto nieje zrovna najlepsia recenzia ale ako povedala majitelka(personal) jej je jedno co napisem a nezaujimaju ju ziadne recenzie nech si napisem co chcem.Tak ked uz cloveku nezalezi na dobrej recenzii a aby sa hostia citili dobre mozte posudit sami s cim sme sa v tomto penzione stretli.Chcete sa s tym s tym stretnut aj vy?

3. Penzion Sedivy

Ulice Sklepni 71, Strachotin 693 01 Czech Republic
Penzion Sedivy

4. Penzion U Studanky

Sklepni Ev. C. 7, Strachotin 693 01 Czech Republic
Penzion U Studanky

5. Penzion Hazdrovi

Sklepni 3, Strachotin 693 01 Czech Republic
Penzion Hazdrovi

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.