The best available Campgrounds to stay near South Bohemian Region

June 4, 2023 Concepcion Newsome

Discover the best Campgrounds in South Bohemian Region, Bohemia including Camping Frymburk, Kemp Lipno - Jenisov, Kempink U Serifa, Penzion A Kemp Koruna, Kemp u Kukacku, Cyklocamp pod Landstejnem, Kemp Otava Strakonice, Camping Prima, Ubytovani Bezdrev, Chata Bezdrev u Hluboke nad Vltavou.
Restaurants in South Bohemian Region

1. Camping Frymburk

Frymburk 184, Frymburk 382 26 Czech Republic
Excellent
50%
Good
41%
Satisfactory
9%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 22 reviews

Camping Frymburk

Fantastic lakeside campsite

Reviewed By Matt C

Just back after 9 days staying at this campsite and we had a wonderful time. As we booked quite late we ended up with a pitch right at the back, away from the lake. But we were lucky to still have a lake view. Our teenagers loved the inflatables and ended up not using the ones we bought from home! Easy cycle to Lipno for all the activities there. We also enjoyed the food at the restaurant. Not authentic Czech but good value and tasty.

2. Kemp Lipno - Jenisov

Horni Plana Autocamp Jenisov, Horni Plana 382 26 Czech Republic
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 1 reviews

Kemp Lipno - Jenisov

Hodně dobrý kemp.

Reviewed By Burian666

Kemp se nachází na břehu Lipna s malou pískovou pláži. Některé chatky vybaveny sociálním zařízením a kuchyňkou.Vše nové a čisté.Parkování přímo před chatkou.Obchůdek se základním sotimentem potravin součásti kempu. Restaurace v areálu s terasou.Dobré jídla,obědy i večeře.100 m od kempu vlaková zastávka na trase Český Krumlov,Budějovice.

3. Kempink U Serifa

Chelcicky st. 889, Protivin 398 11 Czech Republic
Excellent
33%
Good
0%
Satisfactory
67%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

3.5 based on 3 reviews

Kempink U Serifa

Čisté, ale rozhodně ne pro děti !

Reviewed By EvitaPrague

Měli jsme rezervaci přes jejich webové stránky a i když mně přišlo potvrzení (bez uvedeného data), do kempu nedorazila. Naštěstí měli druhý apartmán volný. Vnitřek apartmánu nás mile překvapil, byl čistý s dobrým kuchyňským i koupelnovým vybavením. Dobře řešen byl i rozkládací gauč oddělený stěnou od postele. Kemp bohužel neposkytuje postýlky pro děti. zábradlí i schody do apartmánu jsou strašně nebezpečné pro děti, stačí aby vám dítě vyběhlo z pokoje a je neštěstí !! Dveře od apartmánu nešly zamknout zevnitř. Byli jsme naštěstí jen na jednu noc.

4. Penzion A Kemp Koruna

Zlata Koruna 26, Zlata Koruna 382 02 Czech Republic
Excellent
22%
Good
11%
Satisfactory
33%
Poor
33%
Terrible
0%
Overall Ratings

3 based on 9 reviews

Penzion A Kemp Koruna

The Campsite at Kemp Koruna

Reviewed By mickw368

Generally the campsite is in reasonable condition, there are facilities provided in the form of food drink showers shop etc etc. The staff are friendly. The things that could be improved are providing soap in the soap dispensers, spending perhaps use one persons camping contribution (100 kcs) to buy and install some hooks in the shower areas so your gear doesn't get soaked in the military style open showers... On first impressions, there are only two toilets for the camp!! But this is not the case, there are many more a short distance away, problem is they are not well signposted therefore those who don't know end up queuing for ages to use the toilet. Another word of warning... If you value a good nights sleep be aware that some travelling campers like to party into the wee small hours (03:00)!!! We were savvy enough to camp far away from these guys but the people with children nearby probably were angry.

5. Kemp u Kukacku

Pihlov 99 Horní Planá, Horni Plana 382 26 Czech Republic
Excellent
40%
Good
20%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
40%
Overall Ratings

3 based on 5 reviews

Kemp u Kukacku

Mgr.

Reviewed By host2020

Tady si člověk opravdu zkazí náladu. Majitelé i obsluha, recepce...přístup katastrofa. Recepční neví nic řádu a provozu, nic nevysvětlí a při odjezdu člověk kouká za co vše je třeba ještě doplatit. Člověk by si měl s sebou vzít rovnou advokáta, aby mu podal rady, co si k vám vlastně můžou jako k hostu dovolit a za co je nutno zaplatit. Zavedé ,,pokuty" za pozdní odjezd, o kterých vás předem nikdo neinformuje. Laciněji pak vyjde se ubytovat v hotelu :-D Kde se k vám alespon chovají slušně a jsou rádi, že jste jejich zákazníkem. V kepmu u Kukačků si člověk připadá jak trestanec ve výkonu trestu. Pravidla, řád, tresty , ,,buzerace ". Pro ně je důležité je kasírovat. Nedali jsme na rady přátel, kteří zde již ubytování byli a tak jsme odjeli také s údivem. Kuchyň komentovat nemohu. To musí člověk prostě zažít, aby si vážil i chleba s máslem

6. Cyklocamp pod Landstejnem

Stare Mesto pod Landstejnem 378 82 Czech Republic
Excellent
0%
Good
0%
Satisfactory
100%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

3 based on 3 reviews

Cyklocamp pod Landstejnem

Průměrný kemp

Reviewed By Michal M

Pěkný kemp na velmi dobrém místě. Na kole je to kousek do Rakouska a hlavně přírodní park Česká Kanada. Personál byl velmi ochotný a vstřícný, hlavně dlouhovlasý pán, který má humoru na rozdávání. Za snídani (vajíčka, pečivo, čaj) 90kč... My jsme byli v apartmánu, který byl čistý a pěkný. Kamarádi byli v chatce pro 4 osoby, chatka už něco pamatuje, ale jestli tam jedete na kola, tak to na přespání bohatě stačí.

7. Kemp Otava Strakonice

Horni Podskali 124, Strakonice 386 01 Czech Republic
Excellent
0%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
100%
Terrible
0%
Overall Ratings

2 based on 1 reviews

Kemp Otava Strakonice

hezké místo, ale to zázemí ...

Reviewed By TomasBr

byl jsem zde již po několikáté, ale toto byla nejhorší zkušenost. sociální zařízení a sprchy hrůza. rok od roku hroší viz. foto. když už tekla voda, tak vlažná, někde studená. ráno netekla vůbec. u pánských sprch funkční jen dvě ze tří. dvě umyvadla ze čtyř bez baterie. vše docela špinavé - nevím, jak často uklízí. jinak místo super, rezervace proběhla bez problémů, plocha čistá, upravená. pokud vám tedy nevadí, že těsně za hlavou jezdí vlaky (nic moc zejména ráno) a přežijete to sociální zřízení, tak je to fajn.

8. Camping Prima

Kolodeje Nad Luznici 6, Tyn nad Vltavou 375 01 Czech Republic
Excellent
0%
Good
50%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
50%
Overall Ratings

2.5 based on 2 reviews

Camping Prima

Zeer eenvoudige camping

Reviewed By lisetten2015

We hebben hier 4 nachten geslapen in een safaritent. De tent is prima, ruim opgezet en alles is aanwezig. De camping zelf is echter niks bijzonders. Het sanitair is oud, vies en kapot. Het wordt slecht schoon gehouden. De algehele uitstraling vonden we teleurstellend. De aanwezige sta caravans staan in rijen opgesteld (letterlijk, stelpoten zijn zichtbaar) en stralen werkelijk niks uit. Voor kinderen zijn er nauwelijks faciliteiten, de rivier lijkt op foto’s zeer uitnodigend maar in werkelijkheid is dat het niet, het water stinkt. Kortom; geen aanrader voor een gezinsvakantie. Met nieuw sanitair en betere faciliteiten zou het een ‘prima’ camping kunnen worden.

9. Ubytovani Bezdrev

Bezdrevska basta 21 Bezdrev e. 21, Hluboka nad Vltavou 373 41 Czech Republic
Excellent
0%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
100%
Overall Ratings

1 based on 1 reviews

Ubytovani Bezdrev

Sehr unfreundlich und Hunde-feindlich

Reviewed By GeraldP846

Leider sehr Hunde unfreundlich. Der Campingplatz hat eine Rasseliste an verbotenen Hunderassen, darunter z.B. Dobermann, Boxer, Bulldog und viele mehr. Vermutlich alle großen Hunde (weil wir gefragt wurden, wie groß unser Hund sei). Auch ansonsten wirkt der früher schöne Platz eher heruntergekommen. Wirklich schade, wir waren hier früher öfter, auch mit Hund. Diese Hunde-Feindlichkeit ist aber in Tschechien die Ausnahme. Hunde sind sonst auf so gut wie allen Plätzen willkommen. Einen Besuch in dieser Unterkunft kann ich jedenfalls absolut nicht empfehlen.

10. Chata Bezdrev u Hluboke nad Vltavou

Bezdrev, Hluboka nad Vltavou 373 41 Czech Republic
Excellent
22%
Good
9%
Satisfactory
22%
Poor
22%
Terrible
26%
Overall Ratings

3 based on 23 reviews

Chata Bezdrev u Hluboke nad Vltavou

Dovolená

Reviewed By 121miroslavab

Na kemp Bezdrev nikdy nezapomenu škoda peněz za ubytování restaurace nic moc je pravda ze jsme to měli s kuchyňkou bez nádobí voda teplá nam tekla chvilku a úklidu se moc nevěnovali byla jsem svědkem kdy rodina odjela 20.srpna domů prijela paní dala toaletní papír možná utrela umyvadlo a to bylo vše na uklid mela tak maximálně 5min....hlavně že se paní na recepci ptala když jsem dnes 21.8 2020 odjížděla jestli jsme vše uklidily a odnesli odpadky Kemp Bezdrev nedoporučuji

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.