The 5 best hotels in Sternberk, Czech Republic

September 17, 2022 Alice Mieles

Discover the best hotels in Sternberk, Olomouc Region, Moravia including Pension U Hradu, Hotel M, Penzion Na Kiosku, VLADIMIR, rekreacni stredisko, Srub Tesikov.

1. Pension U Hradu

Orechova 2302/15, Sternberk 785 01 Czech Republic
Excellent
33%
Good
28%
Satisfactory
6%
Poor
22%
Terrible
11%
Overall Ratings

3.5 based on 18 reviews

Pension U Hradu

Pension U Hradu is an excellent choice for travelers visiting Sternberk, offering many helpful amenities designed to enhance your stay. The pension (b&b) features room service and a sun terrace, and you can stay connected during your stay as Pension U Hradu offers guests free wifi. Plus, Pension U Hradu offers a hot tub and an on-site restaurant, providing a pleasant respite from your busy day. If you are looking for a good pub, you may want to check out Irish Pub 5 Lisek while staying at Pension U Hradu. During your visit, be sure to check out popular attractions like Hrad Sternberk (0.3 mi) and Šternberský klášter (0.4 mi), which are all within walking distance of the pension (b&b). Enjoy your stay in Sternberk!

Old and expansive

Reviewed By DanielaK1460

How disappointing was staying here for us like just merried couple. We where there with friends for our big day in de castel near by. Service was not friendly except one receptionist. Food was bad and cheap, rooms where clean but everything inside is very old and not comfortable. I had so pain my back from the matras... NEVER AGAIN!

2. Hotel M

Chechova 112/11, Sternberk 785 01 Czech Republic
Excellent
0%
Good
33%
Satisfactory
50%
Poor
0%
Terrible
17%
Overall Ratings

3 based on 6 reviews

Hotel M

In the average: good

Reviewed By 19Weltenbummler7

But in summer, when the windows are open in the night, it's rather noisy. The bed had got a repair. It's not so agreable to notice a piece of steel at the frame. But the room was clean and the bath room as well. The breakfast was excellent.

3. Penzion Na Kiosku

Kiosk 1387/1, Sternberk 785 01 Czech Republic
Penzion Na Kiosku

4. VLADIMIR, rekreacni stredisko

Ridec 306 Sternberk, Sternberk 785 01 Czech Republic
VLADIMIR, rekreacni stredisko

5. Srub Tesikov

Tesikov U Sternberka 1067, Sternberk 785 01 Czech Republic
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 1 reviews

Relax ve Srubu

Reviewed By Bilousek

Tento Srub jsme objevili na e-chalupách náhodně a ihned jsme objednávali. Bohužel vytíženost tohoto srubu je obrovská , takže na nás zbyly pouze 3 noci v červnu 2021. Chytli jsme ale krásné slunečné počasí. Tento srub je umístěn po lesíkem, vedle potůčku a nedalekého rybníka. Po příjezdu Vás uchvátí krásná stylová stavba s pěknou zahradou, dřevěnou terasou s výřivkou pro 3dospělé osoby. Venkovní zařízení je maximální. Parní sauna u potůčku s ohništěm a pěkné posezení u grilu třeba na obědy. Vnitřní prostory srubu jsou opravdu načančané a stylově zařízené. Pěkný obývací prostor a zařízená kuchyň s jíd.stolem. Stylová koupelna s infrasaunou , která se dá vytopit do cca 80stupnů. V prvním patře luxusní pokoje a jeden s obrovským oknem a velkou dřevěnou posteli přímo naproti oknu a dětským pelíškem na spaní . děti se prali tam spát. Tento srub poskytuje tolik krásy a zázemí a možnostem ke koupání a her. Dát si ranní kávičku u potůčku :-))Výřivka se nahřívá nonstop. Velice milá paní majitelka. Na zahradě je i zapuštěný bazén.Co dodat- Prostě z tohotu srubu nebude chtíít odjet. Pozor na minerální vodu podobnou Vincentce, která teče normálně z řádu a někomu chutná ale mě teda ne. Nutno dovézt barely s vodou. Dva tam byly. Děkuji a budeme se znova těšit.

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.