The 5 best hotels in Kyselka, Czech Republic

December 2, 2022 Sheron Bogner

Discover the best hotels in Kyselka, Karlovy Vary Region, Bohemia including Penzion Radosov, Pension Rieger, Dubina, Penzion Aqua, Penzion U Kostela.

1. Penzion Radosov

Radošov 69, Kyselka 36272 Czech Republic
Excellent
67%
Good
33%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 3 reviews

Penzion Radosov

Welcome to Privat Radosov, your Ostrov “home away from home.” Privat Radosov aims to make your visit as relaxing and enjoyable as possible, which is why so many guests continue to come back year after year. Rooms at Privat Radosov provide a desk, and guests can stay connected with free wifi. Need a place to park? Free parking is available at Privat Radosov. If you’re looking for something to do, Castle Ostrov is a nice way to spend some time. Privat Radosov puts the best of Ostrov at your fingertips, making your stay both relaxing and enjoyable.

Výlet s přáteli

Reviewed By Soňa P

V penzionu Radošov jsme s přáteli strávili pouze jednu noc. Setkali jsme se se vstřícností a milým přijetím. Pokoje jsou zařízené jednoduše a účelně. Jedinou malou vadou na kráse byl porouchaný kávovar, ale jinak se majitelům nedá nic vytknout.

2. Pension Rieger

Radoshov u Kyselky 122 Radošov, Kyselka 362 72 Czech Republic
Excellent
67%
Good
33%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 3 reviews

Pension Rieger

Finding an ideal pension (b&b) in Kyselka does not have to be difficult. Welcome to Pension Rieger, a nice option for travelers like you. You’ll enjoy relaxing rooms that offer a seating area, and you can stay connected during your stay as Pension Rieger offers guests free wifi. The pension (b&b) features outdoor furniture, an outdoor fireplace, and a picnic area. Plus, Pension Rieger offers barbeque facilities, providing a pleasant respite from your busy day. For guests with a vehicle, secured parking is available. If you’re looking for something to do, Rozhledna Bucina (0.3 mi) is a nice way to spend some time, and it is within walking distance of Pension Rieger. Pension Rieger looks forward to welcoming you on your visit to Kyselka.

Sehr schöne Pension

Reviewed By Veit Werner G

Wir besuchten mit zehn Erwachsenen und vier Teenagern diese Pension über ein verlängertes Wochenende. Die Zimmer sind schön und modern eingerichtet, teilweise mit kleiner Küche und einem Kühlschrank. Alles sauber und ordentlich. Wir buchten mit Frühstück. Das Frühstück wurde liebevoll zubereitet und es gab jeden Morgen etwas frisches, wie Eiersalat, Ananas, Tomaten, und so weiter. Den Frühstücksraum konnten wir abends nutzen, um gemeinsam dort zu sitzen. Auch die Küche durften wir mit nutzen, d.h. Teller, Besteck und Gläser waren unkompliziert für uns erreichbar. Der einzige Geschirrspüler befindet sich in der Küche am Frühstücksraum. Das Außengelände bot Platz für uns alle sich dort zu betätigen oder zu sitzen. Parkplätze gab es direkt auf dem Gelände. Wir haben uns hier sehr wohl gefühlt.

3. Dubina

Dubina 30, Kyselka 362 72 Czech Republic
Excellent
33%
Good
33%
Satisfactory
17%
Poor
0%
Terrible
17%
Overall Ratings

3.5 based on 6 reviews

Dubina

Vic jak sokujici

Reviewed By Losgigantes2012

Hledala jsem ubytovani na 4 noci pro navstevu z nemecka,ktera chtela byt ubytovana v prirode.Bohuzel byl Hubertus obsazen,a ja naskocila na nepravdive popsani Dubiny.To neni hotel ale vodacka ubytovna,restaurace je jidelna pro vodaky,z jedne strany rev aut,z druhe opilych vodaku.Pri nasem prijezdu nam sila za vycepem tvrdila ze mame obednane jen prenocovani a snidani musime zaplatit extra a znovu.Prestoze jsme meli pisemne potvrzeni z Booking.Po asi15min.nasla,ze mame pravdu a odvedla nas do obednaneho 2 lüzkoveho pokoje,ktery byl ve skutecnosti 4 lüzkovi pokoj.Proc to tak je,nedokazala zodpovedet,a ze chceme to co jsme z nemecka obednali,proste neresila.Tvrdy vojensky deky povleceny v hrubim bilym povleceni,pusobily tak nevlidne ze na Dubine se do postele nemuzete tesit,a to za 27€ na noc.Hubertus kde noc stoji 29€ se neda srovnat ,to je HOTEL a ne ubytovna.K snidani bylo kazdy den min,zbytky z predesleho dne,posledni rano,katastrofa.Pri placeni se zase vycepni sila snazila snidani extra zauctovat,a tim Dubina ubytovna uz nemohla zachranit ani to ze pokoj byl cisty i kdyz koupelna s prasklym zrcadlem taky nelakala.Dubina ma popravde napsat ze jsou jednoducha ubytovna s jidelnou pro vodaky a vic jak 350 kr.ci 14€ za noc nesmi vyzadovat protoze na vic nemaj.Konecny Fazit, jednou Dubina a uz NIKDY Dubina,Kure na paprice s testovinama za 125kr.???Doporucujem jit se najist na Hubertus a uvidite co tam dostanete za ty, same penize a v jake kvalite.

4. Penzion Aqua

CP 124 Radosov, Kyselka 362 72 Czech Republic
Excellent
0%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
33%
Terrible
67%
Overall Ratings

1.5 based on 3 reviews

Penzion Aqua

David

Reviewed By DanhelDavid

Jedním slovem katastrofa! NEJEZDIT!!! Majitel absolutní hňup, který by rozhodně neměl podnikat. Jeli jsme tam parta kluků, která jela slavit rozlučku se svobodou a majitel jasně o tom věděl. Přijeli jsme tam v 16h a v 18h už přišel a začal nadávat že si pouštíme hudbu z ntb ( ne nahlas) celý den pak měl hloupé řeči a okolo 22h přišel, že nás odveze na zachytku a že jsme parta debilů atd. ( Žádný velký bordel jsme nedělali, hrála pouze hudba a u toho jsme pili, byla to rozlučka že svobodu o které věděl dopředu, takže bylo jasné že v 8 večer nepůjdeme spát.) v kempu s námi byl ještě jeden pár důchodců, kteří byli úplně super a hned jsme jim to řekli co se bude dít a říkali že úplně v pořádku že to chápájí. Na fotkách kde jde vidět pergola s pípou a fajn posezením, tak na tu můžete zapomenout, protože tam sedí majitel a čumí tam na TV. Ubytování asi tak nějak odpovídá ceně i když nějaké věci rozbité a zkoušel to hodit na nás. Bazén fajn, ale musíte do něj skákat potichu aby jste ho nerušili v pergole u TV. Druhý den jsme se radši sebrali a jeli do jiného penzionu, kde všechno bylo naprosto v pořádku a nebyl žádný problém. Areál v celku pěkný, ale majitel by byl radši kdyby jste jen seděli v pokoji na židli a vůbec se tam nepohybovali. Najednu stranu doporučuji jet a vyzkoušet si na vlastní kůži, protože tohle fakt nezažijete. Otraveného a nasraného majiteli, už jenom když vám jde otevřít dveře.

5. Penzion U Kostela

Radosov 8, Kyselka 362 72 Czech Republic
Penzion U Kostela

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.