The 10 Best Things to Do in Akyaka, Turkey

November 12, 2017 Florencio Paulino

Discover the best top things to do in Akyaka, Turkey including Azmak Nehri, Captains Travels Azmak Tours, Ace of Spades, Poison Pub, Delta Bisiklet Akyaka, Akyaka Plaji, Kitextreme-Turkey, Caria Pan Travel, CInar PlajI, Akyaka Liman.
Restaurants in Akyaka

1. Azmak Nehri

Akyaka, Turkey
Excellent
85%
Good
12%
Satisfactory
2%
Poor
1%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 77 reviews

Azmak Nehri

Reviewed By ArmaganXF - Ankara, Turkey

i am very impressed by Azmak river. if you go to Akkaya region you should take a tour on Azmak River. it takes about 30 minutes and about 5 dollar

2. Captains Travels Azmak Tours

Akyaka Limani, Akyaka, Turkey
Excellent
82%
Good
14%
Satisfactory
4%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 50 reviews

Captains Travels Azmak Tours

Reviewed By TravelsbyCarol - Milton Keynes, United Kingdom

We booked a private boat with Captain for just 6 of us. Everything we expected without the crowds, just what we wanted.
Food was basic and good, as were the drinks. We visited the quieter areas and could ask the captain to stop or move on when we wanted to. Would definitely recommend.
Thank you

3. Ace of Spades

Akyaka, Turkey
Excellent
82%
Good
14%
Satisfactory
2%
Poor
2%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 67 reviews

Ace of Spades

Reviewed By Annec14 - Gainsborough, United Kingdom

Ace of Spades was our bar of choice during our week in Akyaka. Just a small bar, but so friendly. The owners are welcoming and speak very good English. A great range of beers and ciders available. Really quirky little place, very relaxing and welcoming.

4. Poison Pub

Karanfil Sokak, No:1/a, Akyaka 48650, Turkey +90 252 243 45 54
Excellent
79%
Good
8%
Satisfactory
13%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 23 reviews

Poison Pub

Quiet and peaceful holiday resort destination in Akyaka, unique place where you can enjoy with decoration and style

Reviewed By Levent A

Akşamları vazgeçilmeziniz olacak!!! Sıcak ortamı, müzikleri ve samimi çalışanlarıyla Akyaka'da gidilecek tek yer....Here will be indispensable in Akyaka's evening!!! Only place to go in Akyaka with friendy atmosphere,music and friendly staff........

5. Delta Bisiklet Akyaka

Karanfil Sokak, No:28/A, Akyaka 48650, Turkey +90 544 800 40 11
Excellent
92%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
8%
Overall Ratings

4.5 based on 12 reviews

Delta Bisiklet Akyaka

Bike shop - Bike service - Bike rental Bike shop in Akyaka till year 2012; We have all kind of bikes for adults and also have bikes-equipment for kids (babysit and kid trailers). We can come for service up to 10km.

Reviewed By ocetinarslan - Manisa, Turkey

Eşimle bugün ilk kez Akyakaya geldik.Çevreyi hiç tanımadığımızdan tripadvisordan görerek Delta Bisikleti keşfettik.Görevli hanımefendi bize bir saat uğraşsak anlamayacağımız rehberlik hizmetini on dakikada verdi.Bisiklet kiralamak dışında çevrede kimseden alamayacağınız Akyaka tanıtımını yapan işletme gözlemlediğim kadarıyla Akyakada tek.Çeşitli bisiklet seçenekleri arasından kendinize en uygununu seçtikten sonra ağaçlı yolda pedal çevirmek kalıyor geriye.Nehir gezisinden sonra muhakkak yapılması gereken bir aktivite.Teşekkürler

6. Akyaka Plaji

Akyaka, Turkey
Excellent
21%
Good
40%
Satisfactory
26%
Poor
13%
Terrible
0%
Overall Ratings

3.5 based on 23 reviews

Akyaka Plaji

Reviewed By MCBlackford

Very shallow water, you need to go out a long way to get waist high, but I guess it makes it safer for kids. Lifeguard on duty 9-6, clean water usually strong breeze. Beach very busy get bed early to be on front,hire charge 7.5 tl

7. Kitextreme-Turkey

Akcapinar Beach, Akyaka 48650, Turkey
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 5 reviews

Kitextreme-Turkey

We teach kiteboarding/kitesurfing from beginners to very advance, hire kitesurfing equipment and sup in lovely beach of Akyaka/Gokova. Enjoy the quality and experience while tring this amazing sport with 7xTurkish national Freestyle champion Taner Aykurt.

Reviewed By secodero - Istanbul, Turkey

a new hobby to me me happy after age of 35! Just try, you will feel the nature, the wind, the peace!

8. Caria Pan Travel

Karanfil sk. 25, Akyaka 48650, Turkey
Excellent
84%
Good
16%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 6 reviews

Caria Pan Travel

Day and Weekly; Outdoor Tours, Hiking tours on the Carian Trail, Cultural Tours, Tandem Paragliding tours and Rock Climbing tours.

Reviewed By Оксана К - Chisinau, Chisinau, Moldova

Very nice and quiet place . You can rest there all day . Great nature , sea. It's great place.If you have time you can to visited this place.

9. CInar PlajI

Akyaka 48640, Turkey
Excellent
50%
Good
50%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 2 reviews

CInar PlajI

Reviewed By Suat Ş

Akyaka'da bulunan Çınar Plajı'nı mutlaka görmelisiniz. Uçsuz bucaksız ormanın kucağında, bir yanda akan buz gibi sodalı dere, diğer yanda ılık Akdeniz... Tertemiz sularında serinledikçe keyifleneceğiniz Çınar Plajı...
Akyakaya yaklaşık üç km. mesafede saklı bir cennet olan plajın masmavi sularını görüp te büyülenmemek imkansız. Çınar Plajı'nda eğlenip yılın yorgunluğunu atarken bir yandan da piknik alanlarında piknik yapabilirsiniz.
Bu plajda Çınar Beach Club adlı bir işletme de mevcut. Şezlonglar, WC, soyunma kabinleri, plaj şemsiyeleri, kafeterya ve fastfood bulunmakta. Anlayacağınız ücretli bir işletme... Girişte görevliler "burası ücretli culub, giriş için ücret zorunlu" gibi ifadelerle insanlara yer gösterip ücret alma niyetiyle hareket etmekteler. Ancak biz tesis imkanlarını kullanmayacağımızı ifade ederek Türkiyemizin bu doğa harikası plajında akşama kadar hoşça vakit geçirdik...
çınar plajına sabah erkenden gelin, yanınıza yiyecek içecek alın (oradaki tesiste de bulabilirsiniz lakin yüksek fiyat ödersiniz)

10. Akyaka Liman

Akyaka, Turkey
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 1 reviews

Akyaka Liman

Reviewed By b d - Istanbul, Turkey

Herkese merhaba, güzel bir tatil sonrası unutulmayacak güzel anılar kalıyor aklımızda. Gittiğimiz tatillerde katıldığımız etkinliklerde önemli. Mesela tekne turu, Ege de Akdeniz de birçok tekne turuna katıldım ama Akyaka da katıldığım tekne turu denize doyum anlamında çok güzeldi. Gittiğimiz tarih itibari ile standart tur kaldı dediler biz de çok umutlu değildik denize doyacağımız için. Tabi tekne turunu sadece güneşlenelim sosyalleşelim diyorsanız bilmem ama güzel koylarda yüzelim ama koştura koştura değil doya doya derseniz Akyaka da mutlaka tekne turuna katılın. Biz Paradise 9 isimli teknede tura katıldık hem çalışan personel hemde teknenin kaptanı samimi ve içten insanlar. Sizi yolunacak kaz olarak görmüyorlar tam tersi tatilinize güzel anılar bırakmanız için de yardımcı oluyorlar.

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.