Nove Hrady Hotels | Places to Stay in Nove Hrady

November 14, 2022 Carley Gatson

Discover the best hotels in Nove Hrady, South Bohemian Region, Bohemia including Penzion Kaminek, Zevluv mlyn, Penzion 1670, Penzion Zumberk, Penzion Holland, Ubytovani Apartmany Ferencikova, Residence Tercino Udoli, Ubytovani na Jakuli, Ubytovani U Hradu, Wellness Hotel Rezidence.
Restaurants in Nove Hrady

1. Penzion Kaminek

Bynov 64, Nove Hrady 373 33 Czech Republic
Excellent
80%
Good
9%
Satisfactory
4%
Poor
4%
Terrible
4%
Overall Ratings

4.5 based on 56 reviews

Penzion Kaminek

Finding an ideal quaint guest house in Nove Hrady does not have to be difficult. Welcome to Penzion Kaminek, a nice option for travelers like you. Penzion Kaminek features a sun terrace, to help make your stay more enjoyable. The property also boasts a lounge. If you are driving to Penzion Kaminek, free parking is available. While staying at Penzion Kaminek, visitors can check out Buquoy Tomb (2.7 mi) and Zámek Nové Hrady (2.9 mi), some of Nove Hrady's top attractions. During your visit, be sure to check out a popular waterfall like Theresa valley, which is a short distance from the guest house. Penzion Kaminek puts the best of Nove Hrady at your fingertips, making your stay both relaxing and enjoyable.

Quiet place in the nature

Reviewed By Daniel K

We visited this place only for lunch during our cycling trip, so I can´t say anything about accommodation, just about food and its service. The outher part of this place is in very good condition and clean, so you can see that the owner takes care about it. The staff was OK, service quick. The food we had was freshly prepared and tasty. I just didn´t like two things - there was too much sauce (some kind of tartar sauce???) all over the meal so I didnt have choice to use it according to my wish. And second one - there was again a little bit of some kind of cabbage salad! Why? I thought this nuisance is out.

2. Zevluv mlyn

Nove Hrady 143, Nove Hrady 37333 Czech Republic
Excellent
33%
Good
67%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 3 reviews

Zevluv mlyn

Ubytování na krásném místě

Reviewed By renatavB1225XW

Moc hezké ubytování, pokoje čisté a vkusně zařízené. Snídaně se platí zvlášť a stejně jako v kiosku , který k penzionu náleží jsou velmi chudé. Velkou slabinou byl balený a ne úplně čertvý chléb, který kazil celkový dojem bio produktů, které penzion nabízí. Rovněž velmi slabá nabídka v kiosku přiměje hosty,aby si přivezli jídlo vlastní nebo navštívili restauraci v Nových Hradech. Je to škoda, neboť je vidět, že majitelé penzion stále vylepšují

3. Penzion 1670

Komenskeho 41, Nove Hrady 373 33 Czech Republic
Excellent
50%
Good
50%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 2 reviews

Penzion 1670

für naturliebhaber und freunde mittelalterlicher städte

Reviewed By Suessa

dem alter des gebäudes entsprechend sauber und originaler zustand für individialisten und geschichtsinteressierte ideal zum wandern ,radfahren,auch im nahen österreich,budweis und krumau es gibt noch urwälder mit pilzen und und naturdenkmälern

4. Penzion Zumberk

Zhumberk u Novych Hradu 35, Nove Hrady 374 01 Czech Republic
Excellent
38%
Good
38%
Satisfactory
0%
Poor
13%
Terrible
13%
Overall Ratings

4 based on 8 reviews

Penzion Zumberk

Finding an ideal romantic pension (b&b) in Nove Hrady does not have to be difficult. Welcome to Penzion Zumberk, a nice option for travelers like you. The pension (b&b) features an outdoor fireplace, and you can stay connected during your stay as Penzion Zumberk offers guests free wifi. Plus, Penzion Zumberk offers a sauna and barbeque facilities, providing a pleasant respite from your busy day. For guests with a vehicle, free parking is available. Looking for something to do in Nove Hrady? Theresa valley (0.1 mi) is a popular attraction that is within walking distance of Penzion Zumberk. Penzion Zumberk puts the best of Nove Hrady at your fingertips, making your stay both relaxing and enjoyable.

Great stay

Reviewed By CML29

The rooms are still almost brand new (the house is new). Meticulously clean. One can see the owners take great care of their property and garden. Free parking available. The only disadvantage is that they don't serve breakfast. However, it is possible to eat at the Pension Marie which is just 50 m away (non smoking restaurant, great local beer, very good quality of food, affordable). We enjoyed the stay very much.

5. Penzion Holland

Nove Hrady u Skutche 33, Nove Hrady 539 45 Czech Republic
Excellent
0%
Good
100%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4 based on 1 reviews

Penzion Holland

Jednoduché ale čisté ubytování a velmi dobré snídaně.

Reviewed By Alena L

Penzion se nachází naproti zámku Nové Hrady. Výhodné místo pro turistiku, návštěvu zajímavých míst (Budislav, Luže, rozhledny v okolí, Litomyšl...). U penzionu je hospůdka, kde podávají skvělé pivo (Polička), vaří obědy i večeře. V penzionu si můžete zakoupit snídani. Skvělý výběr (dobré a kvalitní čaje, káva, džusy), uzeniny, sýry, zelenina, ovoce, vajíčka, různé druhy pečiva (paní majitelka peče i chleba!!). Rovněž každý den je něco sladkého (piškot s ovocem, banánová bábovka (rovněž peče majitelka penzionu). A peče skvěle. Jediné, co nám trošku chybělo, byla televize. Ale to je jen maličkost.

6. Ubytovani Apartmany Ferencikova

Udolska 49, Nove Hrady 373 33 Czech Republic
Excellent
0%
Good
100%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4 based on 1 reviews

Ubytovani Apartmany Ferencikova

Pěkná lokalita, hezké pokoje

Reviewed By Štěpánka O

Pokoje v penzionu jsou prostorné a čisté. To stejné by se dalo říct o externí koupelně na chodbě. Příjemná celá rodina Ferenčíkova. V penzionu jsme se cítili dobře. Horší je parkování v prudkém kopci a snídaně byly také slabší. Za tu cenu ale vše ok.

7. Residence Tercino Udoli

Udoli 28, Nove Hrady 374 01 Czech Republic
Residence Tercino Udoli

8. Ubytovani na Jakuli

Bynov 57, Nove Hrady 374 01 Czech Republic
Ubytovani na Jakuli

9. Ubytovani U Hradu

Komenskeho 173, Nove Hrady 373 33 Czech Republic
Ubytovani U Hradu

10. Wellness Hotel Rezidence

Náměstí Republiky 1, Nove Hrady 373 33 Czech Republic
Wellness Hotel Rezidence

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.