Kubova Hut Hotels | Places to Stay in Kubova Hut

September 22, 2022 Diedre Savory

Discover the best hotels in Kubova Hut, South Bohemian Region, Bohemia including Hotel Kristian, Penzion Pod Boubinem, Penzion Bazum, Pension Pek, Ubytovani Kubovka 63, Ubytovani Lyzarska Skola, Zdichyncu Pension, Apartmany Kubova Hut, B&B Zlata stezka.

1. Hotel Kristian

Kubova Hut 26, Kubova Hut 385 01 Czech Republic
Excellent
71%
Good
21%
Satisfactory
4%
Poor
4%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 77 reviews

Hotel Kristian

Great location, potentially a great place, but with flaws

Reviewed By Exroosje

We chose this hotel for a short stay to break up a long travel. We contacted them directly and were able to book a family room. This room was actually a suite consisting of 2 large rooms. The rooms being large was emphasized by them being almost empty for the beds, no TV, little wardrobe, no lights at 2 of the beds.... no nothing actually The beds were very good though. And the bathroom was clean, and OK, though no-one bothered to clean it during our 2 night stay. Reception times are limited and not always is there non-czech speaker. We fortunately were able to arrange a TV being placed. Our kids loved the pool, we swam in it as well. It looks a bit merky, but that is caused by the colour of the walls. You smell the pool across the hotel unfortunately. The restaurant had good food, though it took some time to understand czech cuisine.

2. Penzion Pod Boubinem

Kubova Hut 18, Kubova Hut 38501 Czech Republic
Excellent
76%
Good
16%
Satisfactory
4%
Poor
0%
Terrible
4%
Overall Ratings

4.5 based on 25 reviews

Penzion Pod Boubinem

Good place for a few days in the snow

Reviewed By ascotphill

Nice pension. Had a big double room with corner bath. Lots of hot water. Could not fault anything expect the towels are a little on the small side. Good breakfast with a hot eggs and sausages. Plenty of snow and lots of good Czech beers in the surrounding towns and villages.

3. Penzion Bazum

Horni Vltavice 20, Kubova Hut 384 91 Czech Republic
Excellent
75%
Good
0%
Satisfactory
25%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 4 reviews

Penzion Bazum

Příjemné a klidné místo

Reviewed By pankaplan

Penzion, ve kterém se budete cítit jako doma. Hned u vchodu se musíte přezout do vlastních pantoflí, protože paní majitelka se tímto způsobe rozhodla udržovat v penzionu čistotu. V místní restauraci, která je určena jen pro hosty penzionu se ráno podávají snídaně. Dostanete na talířku dva chleby nebo dva rohlíky, dva plátky šunky, sýra a máslo. Když vám to nestačí, k dispozici je pult, na kterém býval jogurt, musli, další pečivo nebo třeba domácí koláč, který den předtím paní majitelka upekla. Káva je pouze rozpustná - máte na výběr z několika lidlovských značek a nebo Nescafé O vodu si musíte říct, džbánek k dispozici není - je tam jen bag in box se sladkým džusem. V té samé restauraci se podávají i večeře, které platíte najednou při odjezdu z penzionu. Výběr je relativně dobrý, jídlo vaří sama paní majitelka (byť mám podezření, že bramborové knedlíky s uzeným masem byly kupované, nemohu si na kvalitu jídla stěžovat). Čepuje se tu pivo, mají tu i nějaký další alkohol, večeře byly fajn. Pokoje jsou tak akorát velké, čisté a příjemné. Penzion je umístěn na konci vesnice u málo používané silnice, takže nás nic nerušilo. Pokud jste nenáročný cestovatel a jde vám především o okolní nádhernou přírodu a jste schopni něco přehlédnout, mohu Bázum určitě doporučit.

4. Pension Pek

Kubova Hu 46, Kubova Hut 385 01 Czech Republic
Excellent
50%
Good
0%
Satisfactory
50%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4 based on 2 reviews

Pension Pek

Velká spokojenost

Reviewed By Ivanek12

Nádherné prostředí okolí, neuvěřitelně čisté před i uvnitř penzionu, v noci klid a tma - na spaní blaho, internet, TV, vybavená kuchyňka, voda bez kamence - pro mě úžasné. Oproti městu je to jiný svět.

5. Ubytovani Kubovka 63

Kubova Hut 385 01 Czech Republic
Ubytovani Kubovka 63

6. Ubytovani Lyzarska Skola

Kubova Hu 11, Kubova Hut 385 01 Czech Republic
Ubytovani Lyzarska Skola

7. Zdichyncu Pension

Kubova Hut 36, Kubova Hut 385 01 Czech Republic
Zdichyncu Pension

8. Apartmany Kubova Hut

Kubova Hut 37, Kubova Hut 385 01 Czech Republic
Apartmany Kubova Hut

9. B&B Zlata stezka

Kubova Hut 385 01 Czech Republic
B&B Zlata stezka

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.