Ceska Lipa Hotels | Places to Stay in Ceska Lipa

September 24, 2022 Enedina Augsburger

Discover the best hotels in Ceska Lipa, Liberec Region, Bohemia including Hotel Morris Ceska Lipa, Golf Resort Ceska Lipa, Guest House Milstejn, Rodinne apartmany Angelika, Penzion Kopecek, Guest House Na Kopecku, Guesthouse Zlaty Hrozen, Autokemp Slunce Zandov, Garni Hotel Olympia, Ubytovani u Parku.
Restaurants in Ceska Lipa

1. Hotel Morris Ceska Lipa

Namesti T. G. Masaryka 132/11, Ceska Lipa 470 01 Czech Republic
Excellent
57%
Good
26%
Satisfactory
10%
Poor
5%
Terrible
3%
Overall Ratings

4.5 based on 748 reviews

Hotel Morris Ceska Lipa

See why so many travelers make Hotel Morris Ceska Lipa their small hotel of choice when visiting Ceska Lipa. Providing an ideal mix of value, comfort and convenience, it offers an array of amenities designed for travelers like you. The rooms offer a flat screen TV, a minibar, and a refrigerator, and getting online is possible, as free wifi is available, allowing you to rest and refresh with ease. Hotel Morris Ceska Lipa features a concierge and room service. In addition, as a valued Hotel Morris Ceska Lipa guest, you can enjoy a hot tub and breakfast that are available on-site. While you’re here, be sure to check out Cafe Union, one of the delis that can be found in Ceska Lipa, which is a short distance from Hotel Morris Ceska Lipa. Best of all, Hotel Morris Ceska Lipa makes it easy to experience some great Ceska Lipa attractions like Vlastivedne muzeum, which is a popular natural history museum. We’re sure you’ll enjoy your stay at Hotel Morris Ceska Lipa as you experience all of the things Ceska Lipa has to offer.

Really bad experience

Reviewed By Michal S

Hotel is clean, nice. But it's the small details what set the bad experience. I payed in advance for the whole weekend including meals and wellness service. For breakfast only powder coffer was available but they offered to make normal one if I pay extra. Plenty of the groceries weren't there (ham, cheese) because they run out. Bread wasn't fresh. At that point I regretted I payed in advance. For dinner I asked the table for two but these tables were so squized that the people sitting to my right and to my left were closer than my wife sitting opposite to me. Not to mention people communing around with their luggage because only way how to get from reception to your room is through the restaurant. According to programme I payed for the dinner should be involved. It turned out that it applies only for cheap meals (meals of price less than 100,- crowns), for anything else you can get only minor discount (meal for 300,- crowns gets you discount of 70,- crowns). Again disappointing. As for wellness, there is no way you can arrange any visit times, they simply tell you when to visit what. Sauna was started only minutes before we arrived on scheduled time so it was warm and not hot. Whirlpool was good, massage was good as well, I give credit for that. Salt cave was damn joke, just empty room with sand on the floor. If I hadn't had payed in advance I would refuse to pay on the spot. To summarize, I will never ever visit this hotel ever again.

2. Golf Resort Ceska Lipa

Pihel 280 Novy Bor, Ceska Lipa 47301 Czech Republic
Excellent
67%
Good
0%
Satisfactory
33%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 3 reviews

Czech Lipa Golf Resort offers golf clubhouse. There are 3 double bedrooms. Price per night includes: - Double room with double bed - Bathroom - shower, wc - minibar - safe - Smart TV, satellite programs - Free wifi - Free parking - The possibility of interconnection with the neighboring room - breakfast

Velmi příjemné prostředí, které Vás navrhne daleký výhledem do krásné krajiny českolipska. Možnost kvalitního i menšího obč

Reviewed By zahorsko

Krásné prostředí s kvalitní kuchyní. Posezení na terase s výhledem do krajiny nemá chybu. Velmi výborné točené pivo i nealko Lobkowicz. Parkování v bezprostřední blízkosti. Platba kartou je samozřejmostí. Vše velmi čisté. Rozhodně stojí za návštěvu.

3. Guest House Milstejn

Svor 68, Ceska Lipa 471 51 Czech Republic
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 2 reviews

Guest House Milstejn

Klidný rodinný penzion

Reviewed By Katka177

Penzion se skvělou polohou na výlety. Klidný, rodinný penzion v krásné přírodě. Skvělé jídlo, velmi příjemná a vstřícná obsluha. Ideální na rodinnou dovolenou i se psem. Možnost parkování před penzionem, k dispozici kolárna, kulečník a fotbálek za poplatek. Vybavení pokojů je starší, ale zachovalé. Všude čisto a útulno. Pokoje prostorné a hezky zařízené, postele pohodlné, ve výbavě nechybí lednička. V podkroví byl trochu problém s kolísavým tlakem vody, ale to se dá pochopit. Doporučuji !

4. Rodinne apartmany Angelika

Libchavska 117, Ceska Lipa Cele podkrovi rodinneho domu, Ceska Lipa 470 01 Czech Republic
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 1 reviews

Rodinne apartmany Angelika

nezapomeňte si dát snídani!

Reviewed By erben88

obří apartmány, které jsou kvalitně vybaveny, postele, kde se každý vyspí, skvělá snídaně, kterou jsme si dali bohužel jen jednou :) nebyla mi nikde zima na nohy, což se mi často nestává, navíc všude byly bačkory, které neměly paty, takže se dají nosit i se sloní nohou jako mám já

5. Penzion Kopecek

5. Kvetna 1235, Ceska Lipa 470 01 Czech Republic
Excellent
33%
Good
33%
Satisfactory
33%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4 based on 3 reviews

Penzion Kopecek

3 hvězdy jsou maximum

Reviewed By 674lud_kd

Penzion je celkem v pohodě, parkování úplně stačí a z venku ten dům vypadá obstojně. Jinak je penzion takový ošoupaný, okna jsou opravdu velmi z tuha. Postele dost vržou. Na pokoji nám z nějakého důvodu nešel zvuk na televizi a nepřišli jsme na důvod. V kuchyňce mi chyběl aspoň Jar, příbory podle toho vypadají. Co se týče restaurace, tak je celkem v pohodě, ale nebráníte se odéru z kuchyně, takže vám bude všechno oblečení smrdet. Jinak je jídlo dobré a ve slušně kvalitě a celkem dobré pivko. Jen bacha na italskou kuchyni, paní vrchní se mě zeptala, jestli chci špagety carbonara se smetanou. Upřímně jsem zůstal sedět jak zaraženej po tomto dotazu ?

6. Guest House Na Kopecku

5. Kvetna 1403/72, Ceska Lipa 470 01 Czech Republic
Excellent
67%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
33%
Terrible
0%
Overall Ratings

4 based on 3 reviews

Guest House Na Kopecku

Pohoda

Reviewed By Vanessa L

Pekny, cisty pokoj s vanou do vnitrobloku! Jsme nadseni v ramci ceny versus vykon! Doporucujeme. Povidani mistnich muzu v restauraci v prizemi u piva stoji opravdu za to... doporucujeme zazit:) Jidlo vynikajici - doporucujeme veprovou spicku na hribkach s domacimi bramboracky. Velmi mila obsluha.

7. Guesthouse Zlaty Hrozen

Mlynska 34/12, Ceska Lipa 470 01 Czech Republic
Excellent
50%
Good
0%
Satisfactory
50%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4 based on 2 reviews

Guesthouse Zlaty Hrozen

Finding an ideal pension (b&b) in Ceska Lipa does not have to be difficult. Welcome to Guesthouse Zlaty Hrozen, a nice option for travelers like you. Guest rooms offer amenities such as a flat screen TV, a refrigerator, and a kitchenette. When you’re feeling hungry, be sure to check out Cafe Union and FP Club, which are some wine bars that are popular with locals and out-of-towners alike. During your visit, be sure to check out popular attractions like Vlastivedne muzeum (0.5 mi), Radnice (0.1 mi), and Vodní Hrad Lipý (0.5 mi), which are all within walking distance of the pension (b&b). Guesthouse Zlaty Hrozen puts the best of Ceska Lipa at your fingertips, making your stay both relaxing and enjoyable.

Dobra poloha & cena

Reviewed By rbbrno

Rychla a bezproblemova komunikace s majitelkou, dobra poloha - 2-3 minuty od supermarketu, 15 minut chuze od nadrazi. Dostatecne velky pokoj s vlastni koupelnou, pohodlne postele, fungujici internet, velmi dobra cena. Cisto a klid.

8. Autokemp Slunce Zandov

Volfarticka Zandov, Ceska Lipa 471 07 Czech Republic
Excellent
50%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
50%
Terrible
0%
Overall Ratings

3.5 based on 2 reviews

Autokemp Slunce Zandov

Krásný udržovaný a čistý kemp

Reviewed By martinsY591YU

Zcela nové zděné chatky s vlastním sociálním zařízením a kuchyuňkou. Zcela nové postele, matrace, povlečení. Paráda Všude posekáno, čisté WC i sprchy. V kiosku vynikající pizza, teplá slaná kukuřice, párky v rohlíku a točené pivo Budvar. Byli jsme spokojení a přijedeme zase.

9. Garni Hotel Olympia

Bulharska 853/4, Ceska Lipa 470 01 Czech Republic
Excellent
20%
Good
20%
Satisfactory
60%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

3.5 based on 5 reviews

Garni Hotel Olympia

Ideální ubytování pro služební cestu do oblasti v okolí řeky Ploučnice

Reviewed By Milos V

Česká Lípa sama o sobě je významným obchodním (Varta, Narex, Bombardier-Vagónka ...), tak i kulturním (hudební festivaly atd.) centrem oblasti. Pro vícedenní služební cestu se rozhodně vyplatí sáhnout k výběru tradičního hotelu nedaleko Máchova jezera či hradu Bezděz, neboť proč nespojit v létě služební povinnosti s oddechovými "relaxačními" návštěvami míst v létě tolik vyhledávanými ... S doprovodem i "bez" !!!

10. Ubytovani u Parku

Roháče z Dubé 1624/21, Ceska Lipa 470 01 Czech Republic
Ubytovani u Parku

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.