Best Pizza food near Zonguldak, Zonguldak Province, Turkey

April 1, 2020 Alice Mieles

Reviews on Pizza food in Zonguldak, Zonguldak Province, Turkey. Zonguldak is a city and the capital of Zonguldak Province in the Black Sea region of Turkey. It was established in 1849 as a port town for the nearby coal mines in Ereğli and the coal trade remains its main economic activity. According to the 2009 census, Zonguldak has a population of 108,792. The current mayor is Muharrem Akdemir, representing the CHP. Zonguldak is one of the highest income economies among Turkish cities.
Things to do in Zonguldak

1. Domino's Pizza

Milli Egemenlik Cad. Alaborina Turistik Tesisleri No:102. Merkez/Zonguldak, Zonguldak Turkey Pizza +90 372 257 17 17

Reviewed By yalcinkabakci

Lezzetli pizzalari var. Özellikle ince hamur pizzalari daha iyi oluyor. Mekan küçük olduğu için evlere servisi tercih ediyoruz. Hızlı servis. Fastfood için güzel tat.

Top 10 Turkish food in Zonguldak, Zonguldak Province, Turkey

2. Sbarro

Esas67burda Avm Incivez Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi 130/308, Zonguldak Turkey Pizza +90 372 257 45 00

Reviewed By yalcinkabakci

İtalyan pizza markasından daha üstün lezzet beklerdim. Sıcak sıcak sipariş yerine pişirilmiş pizzadan dilim sunmaları cazip gelmedi. Hamuru kalın. Yanında sundukları extralar güzel. Ama pizza dediginiz pişer, dakikasında buharı üstünde önünüze gelir. Orta lezzet diyelim. Daha iyileri var ama canınız çektiyse anlık bir dilim alınabilir.

Zonguldak Food Guide: 10 Must-Eat Restaurants & Street Food Stalls in Zonguldak

3. Pizza House

Incivez Mah. Milli Egemenlik Cad. DemirPark Mall No:130 K:Giris Soguksu, Zonguldak Merkez, Zonguldak Turkey Pizza [email protected] 2576767 http://www.pizzahouse.com.tr

Reviewed By Mehmet K

Otelin hemen yanıbaşında harika bir Avm aradığınız her şey var giyim ,ayakkabı mağazaları ayrıca harika bir teras bölümü olmakla beraber çocuklar için de güzel bir game center

9 Things to Do in Zonguldak That You Shouldn't Miss

TAGS

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.