Best Cafe food near Kampen, Overijssel Province, The Netherlands

April 24, 2020 Randal Brittian

Discover Restaurants offering the best Cafe food in Kampen, Overijssel Province, The Netherlands including Kamper Genot, Koffie- en Theewinkel Zoetelief, Eetkamer De Tijd
Things to do in Kampen

1. Kamper Genot

Oude Straat 72, 8261 CT Kampen The Netherlands Cafe, Dutch, European +31 38 337 4384 http://www.dolfijnenhuis.nl
Kamper Genot

Reviewed By Bovanvelzen

Vandaag op de koffie geweest bij dit nieuwe koffie en thee huis in Kampen. Ze serveren heerlijke taarten bij de koffie. Het is tevens een snoepwinkel waar allerlei chocolade bonbons en oude en nieuwe snoepsoorten verkocht worden. Het personeel vertelde ons gepassioneerd over de verschillende koffie soorten en ik kreeg een extra bakkie om te proeven. Ook kregen we chocolade bonbons te proeven met zout topping. Heel apart maar erg lekker. Op verzoek maalde men nog even een pond koffie vers van de bonen voor mijn espresso apparaat voor een nette prijs.De prijzen van alles hier zijn zeer schappelijk. Een koffie kost 1,50 en als je voor speciaal gaat als latte of cappuccino betaal je 2 euro. ( geen Haagse bakkies) Waar vindt je dat nog?? Taartpunt was ook slechts 1,50.Bijzondere locatie met veel authentieke elementen. Vriendelijk en behulpzaam personeel.Echt een leuk tentje en we komen hier zeker terug.

Overijssel Province, The Netherlands Food Guide: 10 European food Must-Eat Restaurants & Street Food Stalls in Kampen

2. Koffie- en Theewinkel Zoetelief

16 Geerstraat, 8261 HM Kampen The Netherlands Cafe +31 6 48868273 http://www.zoeteliefkampen.nl

Reviewed By 616anniev

Naast bonenkoffie en diverse soorten thee kun je er ook terecht voor een ruime sortering bonbons en er is ook aardewerk te koop.

Overijssel Province, The Netherlands Food Guide: 3 South American food Must-Eat Restaurants & Street Food Stalls in Kampen

3. Eetkamer De Tijd

Broederstraat 17, 8261 GN Kampen The Netherlands Cafe +31 38 888 3107 http://www.eetkamerdetijd.nl

Reviewed By TFMD2013

Onlangs een dag een bezoek aan Kampen gebracht. Dat was zeer de moeite waard. Alleen al een wandeling door deze oude Hanzestad is al de moeite waard. Het stadsmuseum is voorts een aanrader. Vergeet daarnaast het SNS museumpje niet (let wel op de openingstijden).De stadsbibliotheek heeft een eigen wisselende, tentoonstelling, ging dit keer over de Zuiderzee. Zeker de moeite waard!Ook de Horeca is goed verzorgd. Dus voor een stedentrip van een dag is Kampen zeker een aanrader.

Most Popular Chinese food in Kampen, Overijssel Province, The Netherlands

ThingsTodoPost © 2018 All rights reserved.