9 hotels in Trojanovice: Best hotel deals for 2023

January 16, 2023 Veronika Gaddis

Discover the best hotels in Trojanovice, Moravian-Silesian Region, Moravia including Penzion V Perine, Penzion U Barana, Ubytovani pod Pustevnama, Beskyd Hotel, Na chalupe u lesa, Radhostsky Rybnik, Penzion Na Lomne, Penzion UAX, Apartmany Anna.

1. Penzion V Perine

393, Trojanovice 744 01 Czech Republic
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 18 reviews

Penzion V Perine

Enjoy a friendly atmosphere and cozy accommodation in submontane village in the heart of Trojanovice. Our rooms are ready in a true foreign country style.

2. Penzion U Barana

Trojanovice Czech Republic
Excellent
50%
Good
50%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 2 reviews

Penzion U Barana

Mohu doporučit klidný a čistý penzion

Reviewed By 18zden_kp

Pěkný pension, vše vypadá nově, čistě, je v krásném a klidném prostředí, velmi blízko k lanovce na Pustevny. Snídaně byla bohatá a dobrá. Bohužel jídlo přes den nevaří, prý dříve vařívávali dobře... u penzionu je parkovišté, po dobu pobytu se člověk mohl obsloužit na baru a jen napsal co měl a na konci pobytu se vše vyúčtovalo.

3. Ubytovani pod Pustevnama

Trojanovice 318, Trojanovice 744 01 Czech Republic
Excellent
50%
Good
0%
Satisfactory
50%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4 based on 2 reviews

Ubytovani pod Pustevnama

Příjemné ubytování v pěkném místě s výhledem na hory

Reviewed By Jiří V

Příjemné, pěkně nově zařízené a čisté ubytování v pěkném místě s výhledem na hory. Majitel prijemny, vse vysvetlil a poradil. Vyborne pro dva 2 dospele, pripadne maximalne s 1 ditetem. Se dvema detmi je po vytazeni pristylek pokryta temer cela plocha pokoje a neni mozne otevirat dvere. Takze v noci je mozne jit na zachod jen tak, ze se musi budit cela rodina, vstat a zasouvat pristylku, aby se daly otevrit dvere. Nekdy take mohou vadit jen 2 WC a 1 sprcha na 4 pokoje (to je pri plnem obsazeni 16 osob).

4. Beskyd Hotel

Trojanovice 700, Trojanovice 744 01 Czech Republic
Excellent
0%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
100%
Overall Ratings

1 based on 2 reviews

Beskyd Hotel

Everyone needs a place to lay their weary head. For travelers visiting Trojanovice, Beskyd Hotel is an excellent choice for rest and rejuvenation. The guest house offers a sun terrace and baggage storage, to make your visit even more pleasant. The property also features an on-site restaurant. Guests arriving by vehicle have access to street parking. While staying in Trojanovice, you can check out a popular barbeque restaurant like Restaurace horni stanice Pustevny, which is serving up some great dishes. Beskyd Hotel is sure to make your visit to Trojanovice one worth remembering.

Nikdy více

Reviewed By Marek D

Zklamáni jsme bohužel byli už přístupem po příjezdu - na příchod někoho, kdo nás ubytuje jsme čekali skoro hodinu. Následně nám paní "recepční", která vypadala že si odskočila z kuchyně nebo od úklidu, zcela klidně přepočítala cenu v eurech na koruny s kurzem 28 Kč (aktuální byl 27,02Kč). "Paní majitelka tak nakázala a ona přece nebude každý den sledovat internet..." Pokoj Pokoj jsme měli objednaný pro dva s manželskou postelí, vanou a výhledem na hory. Dostali jsme klíče od pokoje velikost tak 2x3 metry, který splňoval snad jen ten výhled na hory. Postele odšoupnuté od sebe a místo vany umyvadlo. Při snaze se domluvit na rezervovaném a zaplaceném typu pokoje jsme se nesetkali s přílišnou ochotou. Nakonec jsme byli přestěhováni do neuklizeného "apartmánu", kde byla po celý den slyšet neskutečně hlasitá klimatizace přímo z kuchyně- co si hotel Beskyd představuje pod názvem apartmán si můžete prohlídnout v galerii. Úklid jsme si (protože na recepci nikdo nebyl) museli domluvit přímo s uklízečkou. Služby Recepční na recepci, pravidelný úklid, výměnu ručníků, vynesení koše nebo doplnění toaletního papíru nečekejte... Stravování V rámci pobytu jsme měli jen snídaně. Bylo to to nejlepší, co nám hotel zajistil. Skromný výběr, ale myslím, že si každý něco vybere - káva, čaj, mléko, čerstvé pečivo, občas i sladké (vánočka, závin), šunka, sýr, poskromnu zeleniny... Celkově nejsem náročná na ubytování - hlásám, že mi stačí čistá postel a koupelna - bohužel ani to nebylo v Beskydu splněno. Žila jsem v domnění, že něco takového už v dnešní době nemůže existovat.

5. Na chalupe u lesa

Trojanovice 899, Trojanovice 744 01 Czech Republic
Na chalupe u lesa

6. Radhostsky Rybnik

Trojanovice Czech Republic
Radhostsky Rybnik

7. Penzion Na Lomne

Trojanovice - Lomna na Dile 463, Trojanovice 744 01 Czech Republic
Penzion Na Lomne

8. Penzion UAX

Trojanovice 742 96 Czech Republic
Penzion UAX

9. Apartmany Anna

537, Trojanovice 744 01 Czech Republic
Apartmany Anna

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.