8 hotels in Albrechtice v Jizerskych: Best hotel deals for 2023

January 6, 2023 Flossie Demartino

Discover the best hotels in Albrechtice v Jizerskych, Liberec Region, Bohemia including Penzion Jana Hubnerova, Jako Doma, Penzion Pod Svetlym Vrchem, Penzion Selsky Dvur, Villa Panorama, Chata Albrechta, Apartmany Sportrelax, Penzion Sally.

1. Penzion Jana Hubnerova

C.p. 360, Albrechtice v Jizerských 468 43 Czech Republic
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 1 reviews

Penzion Jana Hubnerova

Krásný letní pobyt v čistém a příjemném prostředí

Reviewed By rad0m_ra_

Se 2 vnoučaty jsem náhradou za "moře v Řecku v sezoně covidu 19" trávila v červenci pobyt v penzionu Jana Hubnerová. Byli jsme všichni nadšeni a hodnotíme dovolenou jako super. Velmi příjemní majitelé, rodinné prostředí, měli jsme super pokoj č. 7 v hlavní budově. Pro děti koně, 2 psi, pinčes, trampolína, dětské hřiště, pěkný bazén s lehátky kolem..v pěší vzdálenosti mnoho turistických tras, lanovka, bus, vlak...paní domácí výborně vaří. Po snídani jsme vycházeli na výlety, odpo vzhledem k pěknému počasí denně u bazénu. V noci neslyšíte žádná auta, žádné hlučné podnapílé turisty či disco.

2. Jako Doma

Horach 110, Albrechtice v Jizerských 468 43 Czech Republic
Excellent
33%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
67%
Terrible
0%
Overall Ratings

3 based on 3 reviews

Jako Doma

Nedoporučuji. Do not recommend.

Reviewed By Tereza L

We tried this restaurant since there was no more options where to go have a lunch and it was not good. The food was substandard and at the end, one of us found metal thing in the food. It was not good experience. Do restautace jsme zašli, protože v okolí jsme žádné další nenašli a bylo to zklamání. Jídlo je podprůměrné, a restaurace mi přišla docela špinavá.. A nejšílenější bylo, že jeden z naší party našel ve svém jídle kovovou součástku pro mobil. Byl to opravdu špatný zážitek.

3. Penzion Pod Svetlym Vrchem

Albrechtice v Jizerskych Horach 249, Albrechtice v Jizerských 468 43 Czech Republic
Excellent
0%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
100%
Overall Ratings

1 based on 1 reviews

Penzion Pod Svetlym Vrchem

Sem teda URČITĚ NE!

Reviewed By JanB855

Jizerské hory jsou krásné a pro lyžování s rodinou dobře dostupné. Přímo v Albrechticích najdete několik lyžařských areálů, v okolí je možností zimních sportů spousta. Pokud sem ale chcete jet, vybírejte dobře ubytování! Pension Pod Světlým vrchem vám rozhodně nedoporučuji! Poloha penzionu přímo v obci a pod 1 menší sjezdovkou je dobrá, ale majitelé penzionu vám pobyt zaručeně pokazí, dokonce možná budete šťastní pokud z penzionu utečete předčasně! Pan majitel nejenže neumí pozdravit ani ženy, ale on dokonce neumí na pozdrav ani odpovědět. Paní majitelka vám bude mluvit do všeho, nadiktuje vám kdy přesně musíte být na snídani, jak dlouho smíte jíst, kdy máte vstávat, jak si mají děti hrát, kdy máte být večer zpět v penzionu. Pokud si třeba děti hrají s figurkami Člověče nezlob se jinak, než podle pravidel hry, majitelka přiběhne a děti seřve a hraní jim zakáže! Problém nastane už při parkování na ploše vedle penzionu, kde musíte dodržovat přesné časy odjezdu a příjezdu a posunu aut - neopovažte se zaparkovat za auto majitele! Možná na vás parkovací místo nevyjde a budete muset hledat parkování někde jinde v obci. Přístup do penzionu je zvláštně zezadu. Nezapomeňte přezůvky (!) a peníze na kauci. Pokoje jsou v poschodí po strmých schodech. Na pokoji není TV - můžete využít max. společnou místnost. Wifi je k dispozici - na pokojích ale signál nechytnete. Snídaně jsou k dispozici (za extra poplatek) každý den - ale pokud řekne paní majitelka v 8:30, je to přesně 8:30 a pokud včas neodejdete, bude nad vámi majitelka skutečně stát, dokud tak neučiníte, nebo vám vynadá. Večeře jsou k dispozici jen ve vybraných dnech (3x týdně) - za poplatek - jednotné menu bez možnosti výběru. Jídlo se podává přesně v 18:00 hodin, neopovažte se přijít později, nebo na jídlo třeba ze zdravotních důvodů nepřijít. Jediná pozitivní věc je, že majitelka umí skutečně dobře vařit. Majitelé Pensionu Pod Světlým vrchem jsou arogantní, nevychovaní, zbytečně agresivní, pletoucí se do vašich věcí, prostě buranští! Vůbec nechápu, proč takoví lidé podnikají v ubytovacích službách a vůbec jakýchkoliv službách. Takoví lidé nemají ve 21.století ve službách vůbec co dělat a nevím proč si radši nenajmou na provoz penzionu nějaký profesionální personál. Do tohoto penzionu určitě nejezděte, pokud nejste úplní burani. Takové služby si opravdu v roce 2020 nikdo nezaslouží.

4. Penzion Selsky Dvur

Albrechtice v Jizerskych Horach 146, Albrechtice v Jizerských 468 43 Czech Republic
Penzion Selsky Dvur

5. Villa Panorama

Albrechtice 278, Albrechtice v Jizerských 468 43 Czech Republic
Villa Panorama

Situated within a 3-minute walk of Špičák II - Dětský vlek, Villa Panorama in Albrechtice v Jizerských horách features a number of amenities including ski-to-door access. Among the various facilities of this property are barbecue facilities and ski storage space. The property is 300 metres from Špičák II - Zalomený. All guest rooms in the guest house are fitted with a flat-screen TV with satellite channels. Rooms are complete with a shared bathroom equipped with a hair dryer, while some rooms at Villa Panorama also offer a terrace. The rooms at the accommodation are fitted with a seating area. A variety of popular activities are available in the area around Villa Panorama, including skiing and hiking. The nearest airport is Pardubice Airport, 89 km from the guest house.

6. Chata Albrechta

Albrechtice v Jizerskych Horach 352, Albrechtice v Jizerských 468 43 Czech Republic
Chata Albrechta

7. Apartmany Sportrelax

Albrechtice V Jizerskych Horach 374, Albrechtice v Jizerských 468 43 Czech Republic
Apartmany Sportrelax

8. Penzion Sally

Albrechtice v Jizerskych horach 518, Albrechtice v Jizerských 468 43 Czech Republic
Excellent
25%
Good
13%
Satisfactory
13%
Poor
13%
Terrible
38%
Overall Ratings

3 based on 8 reviews

Cheap and great for cross country skiing

Reviewed By Harry S

The rooms were very clean inside, whilst a little on the small side, beds were very comfortable and shower was warm and well big enough. Food was good, communal spaces weren't ideal, but great location right next to the ski hire shop and 15-20 mins from the jizera resort! Overall great stay!

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.